- 19 Mayıs 2022
- 3.112
- 4.697
- 63
- 32
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #17.021
İnşallah canım Allah razı olsunDilyy canım Allah yar ve yardımcın olsun dualarım seninle suan burda sabah ezanı okunuyor inşallah atlatacaksın bunu da bekleyecek bebişin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım Allah razı olsunDilyy canım Allah yar ve yardımcın olsun dualarım seninle suan burda sabah ezanı okunuyor inşallah atlatacaksın bunu da bekleyecek bebişin
İnşallah canım.ilaclsrdan ignelerden saflastim resmen birazdan bir daha nst çekecekler ins iyi çıkarsa doktor büyük ihtimal çıkarır dedilerDilyy seni düşünerek uyandım resmen, inşallah Rabbimin de izni ile bak yine çıkacaksınız o hastahaneden, o minik kız ile neler geçti başınızdan bu da geçecek
![]()
Nasıl peki ağrıların dindi mi ilaçlar ile hafifledi ise açılman da yoksa bence biraz daha dayan diyecek, doktora yine kilosuna da baktır eğer bakarsaİnşallah canım.ilaclsrdan ignelerden saflastim resmen birazdan bir daha nst çekecekler ins iyi çıkarsa doktor büyük ihtimal çıkarır dediler
Geçmiş olsun Inşallah sanci geçer. Durduğu kadar durur bebisYatis8m yapıldı nstde sancı var
Hayatımda ilk.kez alttan muayene yaptırabildim açılmam yok. Nidilat başladılar, 3 saatte bir nst, kan ve idrar alindi eğer sancı devam ederse sevk edecekler Antalya merkeze yenidogan yoğun bakım olan bir yere
İnşallah çıkartır kuzu gerçi gözetim altında olmanda iyiİnşallah canım.ilaclsrdan ignelerden saflastim resmen birazdan bir daha nst çekecekler ins iyi çıkarsa doktor büyük ihtimal çıkarır dediler
Ne çok korkutuyor minik. Küçücük ama büyük işler yapıyor :) inşallah iyi çıkar da 2 3 hafta daha dayanırİnşallah canım.ilaclsrdan ignelerden saflastim resmen birazdan bir daha nst çekecekler ins iyi çıkarsa doktor büyük ihtimal çıkarır dediler
Belli etmedi. Anlık geldi. Sadece ayaktayım. Çarpıntı birden geldi, üzerine terleme, kulaklarım yandı. 30 sn sonra belki heryer karanlıktı. Dinlendim, şekerli bişeler verdiler, su içtim. Tansiyon küçük 4.8. Evde yalnızsan sandalye üstüne vs çıkma. O an tek korkum düşersem bebeğin üstüne düşmeyeyim diye dayanacak yer aradım.Çok geçmiş olsun aman diyeyim kendine dikkat et bir anda mı oldu yoksa hafif hafif başlayıp belli etti mi, işte böyle şeylerden korkuma asla evde ulaşamadığım bişey için bir nesne üstüne çıkmıyorum ne olacağı belli olmaz diye
Gerçekten bizim topik biraz olaylı devam ediyor inşallah hepimizin sürecinin sonu güzel olur![]()
Dindi canım iyiyim akşam aglYa ağlaya geldim inanamadım kendime ki benim ağrı eksiğim yüksektirNasıl peki ağrıların dindi mi ilaçlar ile hafifledi ise açılman da yoksa bence biraz daha dayan diyecek, doktora yine kilosuna da baktır eğer bakarsa
İnşallah canım aminGeçmiş olsun Inşallah sanci geçer. Durduğu kadar durur bebis
Ya öyle de oğlum çok ağlamış sabah ona dayanamıyorum inşallah çıkartır ev hastaneye 5 dk uzaklıkta bir şey olursa gelirim tekrarİnşallah çıkartır kuzu gerçi gözetim altında olmanda iyi
İnşallah bir dayansa. Dün gece gerçekten doğuyor zannettim çok korktumNe çok korkutuyor minik. Küçücük ama büyük işler yapıyor :) inşallah iyi çıkar da 2 3 hafta daha dayanır![]()
Etmiyoruz. Hergün uykusuzum, ara sıra ağrılarım oluyor. İlişkiden mi oldu acaba dememek için hiiç yaklaşmıyoruz. Eğer erken doğum riskin yoksa, keyfin de yerindeyse, dr yasak koyana kadar zararı olmaz. Hatta doğumda yardımcı olur diyorlar. Zaten sıkıntı olacaksa dr un söylerdiKızlar cinsel iliskiye devam ediyo musunuz? Ben hamilelikte istegi tavan yapanlardanım ama bi zarari olur mu diye de merak ediyorum. Iliski sonrasi ağrı, sancı, kanama falan hiç olmadı simdilik
Oy kuzum Kurban olurumYa öyle de oğlum çok ağlamış sabah ona dayanamıyorum inşallah çıkartır ev hastaneye 5 dk uzaklıkta bir şey olursa gelirim tekrar
İlişki sırasında dikkat edin bebeği zorlayacak bişey yapmazsaniz bir sıkıntı olmaz erken doğum riskin falan yoksa doktorlarda sınır koymuyorKızlar cinsel iliskiye devam ediyo musunuz? Ben hamilelikte istegi tavan yapanlardanım ama bi zarari olur mu diye de merak ediyorum. Iliski sonrasi ağrı, sancı, kanama falan hiç olmadı simdilik
Ah bu evde biraktiklarimizYa öyle de oğlum çok ağlamış sabah ona dayanamıyorum inşallah çıkartır ev hastaneye 5 dk uzaklıkta bir şey olursa gelirim tekrar
İnşallah canım az daha sabredebilirsek her şey çok güzel olacakAh bu evde biraktiklarimizcanım benim az kaldı biraz daha sabır inşallah herşey çok iyi olacak
İyiyim.canim sonn nst de sancı hafiff çıktı doktoru bekliyoruz inşallah çıkarırDilyy nasıl oldun canım insallh iyisinizdir
Doğum günün kutlu olsun canım
İnşallah çok güzel süprizlerle karşılaşırsın bugün![]()