2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Tekrar kan tahlili yapıldı mı canım şimdi nasıl olmuş yükselmiş mi?
Doktoruma sonuçları attım ✌️✌️👍🏻 Böyle yapmış sadece 😒😒🙄

anladım canım yükselmiştir umarım senin de 🙏🏻 Hangisini kullanıyorsun? Ben gyno ferro sanol kullanıyorum daha doğrusu kullanmalıydım🙈
Gyno Ferro sanol bende kullanıyorum sabah-akşam. 3olan ferritini 15yapti 1ayda. Hatta bugün baktırdım yeni. Benim referans aralığı da 10-291 yazıyordu. Bu ay ilk defa hiç aksatmadan kullandım ama işe yaradı. Sana doktor günde kaç tane demişti kullanmanı.

Kizlar grubumuzu okutsak mi napsak ciddi ciddi dusunmeye basladim🤭 bugün ablamin komşusuyla konustuk 24 haftalikmis iki aydir muayeneye bile gitmemis🧿 biz kendimiz gitmeyelim desek de bi sekilde ağrı sızı kasılma kosturarak gidiyoruz 😄Allah sonumuzu hayır etsin.
Yok artık ya biz emin ol birşeyimiz olmasada o kadar rahat olamayız

Ya çok tatlı değil mi 🥰 Babası oğluna pantolon alınca kızına da bunu almış

Eklentiler

• 20221112_094309.webp
    20221112_094309.webp
    61,5 KB · Görüntüleme: 79
Günaydın kızlar. Kalkt8gimdan beri cati kemiklerim agriyor.vajina dudakları resmen sizliyo .khvltiyi zor hazırladım m neden boyle oldu ki😰

Ay iste benim anlatamadığım ağrı 😀😀o dudaklar sizliyor resmen baski gibi şükür bu ara yok. Baski mi oluyor acaba
Baski mi rahim iyice büyüyor ondan mi 15 i gelsede doktoruma bir gitsem hayırlısıyla kontrole. Sorucam hepsini.
Deneyimsiz gibi oldum.
Ilkinde yatardım simdi evde bi cocuk olunca kalkıp onunla ilgileniyorum ev isi yemek cocuk kndimi pek dinleyemesene yinede hissettiriyor baz-ı seyler kndini.

Kızlar ya göğüs altımda direkt bebeğin baskısını hissediyorum, dizi mi bacağı mı bilmiyorum ama karnım kıvrım kıvrım oluyor hareket ettiğinde de. Bir de sola doğru uzanıyorum diyelim kasılıyor içimde karnım semsert oluyor. Sola yatarken bişe rahat edemeyecek miyim ya🤔

Kızlar ya göğüs altımda direkt bebeğin baskısını hissediyorum, dizi mi bacağı mı bilmiyorum ama karnım kıvrım kıvrım oluyor hareket ettiğinde de. Bir de sola doğru uzanıyorum diyelim kasılıyor içimde karnım semsert oluyor. Sola yatarken bişe rahat edemeyecek miyim ya🤔
Benim de bugün 2 kere üst üste sertleşti hemen pozisyon değiştirdim panikledim.sonra bir daha olmadı.pozisyon da etkili galiba.doktor sık sık sertleşirse kasılmadır takip et devam ederse hemen gel demişti korktum bende.daha haftam çok erken.en erken nezaman doğarsa küveze girmez acaba bilginiz var mı? Pazartesi 33+0 olucam 34 başlayacak.34 de bi geçseydi

Back
X