• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    227
Ben bugün kendi doktoruma gittim üçlü test yaptık ikili test yapmamıştık.d vitamini verdi bel ve kalça ağrılarını söyledim magnezyumu günde 2 ye çıkardık. Burda cinsiyeti yine göremedik.Perinatolog kız demişti ama onda da yine bacaklar açık değildi. Bi de Bi çıkıntı vardı kızda da erkekte de olabiliyor dedi bu kız dedi ama bakalım 😂😂

Yaaa ne güzel bende hissetim ama omu bilemedim aynen senin dediğin gibi şekilde olmuştu çok değişikti ya 😃😍😍
Bebek olunca o olduğuna emin oluyorsun bnde bundan önce hafif kipirtilar hissediyordum ama konduramiyordum dünkü bildiğin bebekti emin oldum 😍

Haftalarımız aynı olduğu için merak ettim baba bunların hiçbiri yazmadı vifolic diye bir ilaç yazdı çok tereddütte kaldım şimdi
Ben de ecoprim kullanıyorum bir de reginesis max , bunlara devam et dedi . Ekstra bisey vermedi. Ilk hamileliğimde 12. Hafta doldu. Elevit, magnezyum ,kalsiyum demir hepsini vermislerdo😀

Bebek olunca o olduğuna emin oluyorsun bnde bundan önce hafif kipirtilar hissediyordum ama konduramiyordum dünkü bildiğin bebekti emin oldum 😍
Yaaa ilki geç hissedilir diyince bende emin değildim oyuzden bide karnım hafiften büyüyor artık çok değişik duygular içindeyim bazen normal elbiselerin olmayınca moralim bozulmuyir degil😂😂😂

Yaaa ilki geç hissedilir diyince bende emin değildim oyuzden bide karnım hafiften büyüyor artık çok değişik duygular içindeyim bazen normal elbiselerin olmayınca moralim bozulmuyir degil😂😂😂
Yok canım ona takılma ben oğlumu da 17 de hissettim bunuda ikiside aynı oldu yani
Benim kot pantolonlar olmuyo canım sıkılıyor 😪🤣

Papp a ve hcg farkli iki hormon onlarin mom degerleri onemliymis telefonda sekreteri ile gorustum sonuc iyi demis ama yüzyüze gorusmedim henüz. Benim onlar iyi cikmis da tek başına yas riski 444te 1 cikmis onu soracağım down kombine 31000de bir trizomi 18 72000de bir cikmis bu onemliymis anladigim kadariyla sizin kombine riskiniz kac cikti?
Kombine 1:9678 çıkmış benim. Bende daha doktorumla görüşmedim sadece vatsaptan sekreteri yolladı düşük riskli dedi. Bende haftaya gideceğim kontrole ozaman konuşacağım detayları pek bilgim yok bu değerler hakkında çokta aslında

Yaaa 😍 ben de 3 gündür aynı yerde aynı kıpırtıları hissediyorum, yok yaa değildir diyorum ama hep aynı hareketlilik 😍 önceden minik minik baloncuklar vardı ama bu farklı kendini hissettiriyor ben burdayim diyor artık 🥰 hurma yediğimde ve şekerli şeyler yediğimde daha çok hissediyorum 👼🏻

Yaaa 😍 ben de 3 gündür aynı yerde aynı kıpırtıları hissediyorum, yok yaa değildir diyorum ama hep aynı hareketlilik 😍 önceden minik minik baloncuklar vardı ama bu farklı kendini hissettiriyor ben burdayim diyor artık 🥰 hurma yediğimde ve şekerli şeyler yediğimde daha çok hissediyorum 👼🏻
Gaz sancısı gibi ama çok net ayırt edilebilir bişey 🥰

Kombine 1:9678 çıkmış benim. Bende daha doktorumla görüşmedim sadece vatsaptan sekreteri yolladı düşük riskli dedi. Bende haftaya gideceğim kontrole ozaman konuşacağım detayları pek bilgim yok bu değerler hakkında çokta aslında
Sizin de dusuk risk cikmis cok sukur gözünüz aydın evet doktor daha iyi aydinlatir.

Back
X