• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    227
Canım teşekkür ederim cevabın için. Peki düşük riski hala devam ediyor mu senin? Ve kanaman var mı?
Yok canım kanamam devam etmiyor. Doktor hala risklisin dikkat etmen gerekir diyor. Ama eskisine göre daha iyi durumdasın dedi. İlişki yasaktı, geçen gittiğimizde artık yasağınız yok dedi 😅 Bu arada benim de 14. Haftada yolculuktan sonra başladı kanamam, çok benzer hikayelerimiz 😇 umarım sen de bir an önce iyi haberler duyarsın.

Bebeklerine bir şeyler alanları gördükçe bende heyecanlanıyorum ☺️ ama hiçbie şey almadik daha. Detsyli ultrasonda istediğim şeyleri tam duyamadigim için ayın 9 unda bir prof. Perinotologa gideceğim ve için rahatladıktan sonra bir şeyler almayı düşünüyorum. Benim ilk çocuğum erkek olduğu icin ve yazın doğduğu için uzun kollu bir şeyi yok mecbur uzun kollu şeyler alacağım... Ama atlet vs almayacagim. Oğlundan kalanlaro giyer. Mont vs hepsi duruyor. Bir çok şeyi almayacak olmanın rahatlığı var belki de. En acil ve önemlisi süt sağma makinesi benim için. Çünkü doğum iznim bitince çalışacağım yine tekrar 😳

Bebeklerine bir şeyler alanları gördükçe bende heyecanlanıyorum ☺️ ama hiçbie şey almadik daha. Detsyli ultrasonda istediğim şeyleri tam duyamadigim için ayın 9 unda bir prof. Perinotologa gideceğim ve için rahatladıktan sonra bir şeyler almayı düşünüyorum. Benim ilk çocuğum erkek olduğu icin ve yazın doğduğu için uzun kollu bir şeyi yok mecbur uzun kollu şeyler alacağım... Ama atlet vs almayacagim. Oğlundan kalanlaro giyer. Mont vs hepsi duruyor. Bir çok şeyi almayacak olmanın rahatlığı var belki de. En acil ve önemlisi süt sağma makinesi benim için. Çünkü doğum iznim bitince çalışacağım yine tekrar 😳
Ay süt sağma mak. Deyince benim vardi , bir arkadaş doğum yaptı sütü gelmedi verdik geri verdi ama ben sanirim çöpe attım ev taşıdık çıkmadı. Ben çalışmıyorum ama tam bosalmadigi için ağrı oluyordu onla sağıyordum. Gitti kocma makina ben o zaman 250 ye almsitim 8 sene önce simdi baya pahali 1000 tl filan gördüm 😀

Ay süt sağma mak. Deyince benim vardi , bir arkadaş doğum yaptı sütü gelmedi verdik geri verdi ama ben sanirim çöpe attım ev taşıdık çıkmadı. Ben çalışmıyorum ama tam bosalmadigi için ağrı oluyordu onla sağıyordum. Gitti kocma makina ben o zaman 250 ye almsitim 8 sene önce simdi baya pahali 1000 tl filan gördüm 😀
Benim makina duruyor allahtan da bende park yatakta ara kat aparatını bulamıyorum.bebek doğunca park yatağın dibine yatıramam eğil kalk çok zor olur.inşallah bulurum.bulamazsam park yatak yerine anne yanı beşik alıcam ucuzlardan.1 sene idare eder beni 1 sene sonra park yatağı olduğu haliyle kullanabilir duruma geliriz zaten diye düşünüyorum

Benim vardı ama ben temizlerken ara kabloları da yıkadım. Hatta bu neden çekmiyor vs diyordum. Çekmiyor diye çöpe attım. Megersem o ara kabloları yikamamam gerekmiş 😄

kızlar nasılsınız benim sizlere bir sorum olacak çok üzüldüğüm bir durum var :KK43: Tağ değerim hamilelik öncesi 3 küstürdü 25 mg lık ilaç kullanıyordum düşürmüştü ama hamile kalmadan önceki 2 ay falan ilaç kullanmamıştım kalp atışından sonra kan tahlili yaptırdık Tsh değerim 3,40 çıktı 25mg lık ilacı tekrar başladım 17+3 de tekrar kan verdim ve 2 aydır ilaç kullanmama rağmen değerin 3,72 çıktı çok üzgünüm zihin gelişimi için çok önemliymiş bu değerin 2,5 in altında olması gerekiyormuş dahiliyeye çıktım 50 mg ile 25 mg i birlikte kullanacağım 1 ay sonra kontrol var bu durumu yaşayan oldu mu?
Benim de 5 in üstüne çıktı tsh bana da 50 mg başlandı troid ilacı

Evet kesilmişti 10 gündür
Aynı şey bende de oldu 10 gün kesildi sonra birden çok yoğun kanamam oldu.doktor enfeksiyondan şüphelendi hemen antibiyotik başladılar.12 haftalıktı ozaman.karnımda bi yoğunluk hissediyordum bende aynı gün hatta dedimki eşime ya altta aşırı bi doluluk hissediyorum dedim akşamına yoğun kanama başladı.senin de enfeksiyon olabilir

Aynen hadi üst baş neyse de büyük eşyalara bi zam gelse en az 500-1000 fiyat değişir ondan tedirginim.2 ay sonra alsam kim bilir kaçtan alıcam diye düşünüyorum
Tabi artık yavaş yavaş almak daha mantıklı zaten indirimlerden. Bazı bebekler erkenci olabiliyor hem sıkışmamak en güzeli. Bende işte belli olsun bakacağım inşallah

Yok canım kanamam devam etmiyor. Doktor hala risklisin dikkat etmen gerekir diyor. Ama eskisine göre daha iyi durumdasın dedi. İlişki yasaktı, geçen gittiğimizde artık yasağınız yok dedi 😅 Bu arada benim de 14. Haftada yolculuktan sonra başladı kanamam, çok benzer hikayelerimiz 😇 umarım sen de bir an önce iyi haberler duyarsın.
Yarın doktora gideceğim canım inşallah güzel haberler alırım 🥰durumumuz neredeyse aynı, inşallah bu risk ortadan kalkar da biz de rahat bi oohhhh deriz 🤓

Of ben daha oğlumdan kalanlari çıkarıp ne eksik ne fazla bakamadim bile. Oglum okula baslayinca izin alacagim hrm temizlik hem de o isleri halledecem insallah

İyi ki lerimden biri sut makinesi. Oglumda Çalışıyorum diye almıştım o zmanlar 300 tl felandı.simdi ayni makina 2500-,3000 tl arasinda. Herşey uçtu en azindan bundan kurtardım 🙈

Kitikata burda baby plus mağazasında vardı tulumlara falan baktım da çok pahalı geldi bana tek parça 150-200 civarıydı.ama kumaşı falan çok güzel bayıldım desenlerine de
Aynen çok pahallı ama uzun vadeli havlu gibi kullanılacak şeylerde bence parasını hakediyor…
Zıbınlar yüksek para vermek istemem ama havluyu 2-3 sene rahat kullanacaktır…

selam arkadaşlar

ocak 2023 te Allah izin verirse 2. kez anne olacağım

benim sorunum

2li tarama arada çıktı dedi doktorum
4 lü yaptık daha randevuma var ama bunun sonucuda 157,7 çıkmış
36 yaşındayım 10 yaşında oğlum var zaten riskli gebelikte takipliyim
kendi bağışıklık sistemi hastalığımdan dolayı
bu sonuçta anladığım kadarıyla arada yine size bir danışayım dedim
detaylıda bir sorun varsa çıkar mı 2 lide amniyosentez yapalım demişti doktorum
büyük ihtimalle bu gittiğimde de soracak yaptırmalı mıyım onunda riskleri var çünkü

Back
X