- 19 Ağustos 2017
- 4.899
- 5.634
- 158
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #13.321
A
o kadar acılar cektim ki ben doğum sonrası burada ilk dogum yapacaklar cogunlukta detaya girmedim ama okuyorum yazdıklarınızı.Birde ozelde yasadim bunlari
anesteziden tut herşey fiyaskoydu mahvettiler beni. Bunda da doktorum için yine özel e gidiyorum ama devlette rutin kontrolum ve bi doktorum var devlette doğurabilirim bu kez. Hep dua ediyorum insallah cok güzel bi dogum hikayem olur hemen ayaklanir bebeğim ve evdeki kızımla ilgilenebilirim
Rabbim kimseye muhtac etmeden biran evvel saglikla ayaklanmamizi nasip etsin insallah. Hepimizin bebegi sag salim hayırlısıyla gününde dogsun 
Aahh ahh bende de var o travmaYani muhtemelen onların hatası canım hatta hatalar zinciri resmen ama ya benim bireysel bi sıkıntımdan olduysa ve yine olursazaman yaklaştıkça kabuslar görüyorum inan ki atlattım sanmıştım ama o hastane binasına yürürken kalp atışlarım hızlanıyor çok huzursuz oluyorum, başka doktor ve hastane araştırıyorum değiştireceğim diye aklıma yatan bir yer olursa. Sorguladıkça konuştukça da başka şeylere takılıyor insan. Mesela eşim diyor ki tamam sen kötü şeyler yaşadın ama bebeği sağ salim verdiler başka yerde neler yaşanacak belli değil macera arama, başka bir arkadaşımla konuşuyoruz işte diyorum falanca doktoru önerdi şu arkadaşım ona gitmeyi düşünüyorum, diyor ki ama onunki özel muayenehaneymiş doğumu anlaşmalı hastanelerde yaptırıyor böyle olanların bebekleri daha çok yoğunbakıma alınıyormuş hastane SGK’dan da para kazanmak için yatırıyor boşuna bebeği falan diyor. Böyle duydukça takıyorum kafama.. konuşmasam da takıyorum. Huzur bulamadım bi türlü
anesteziden tut herşey fiyaskoydu mahvettiler beni. Bunda da doktorum için yine özel e gidiyorum ama devlette rutin kontrolum ve bi doktorum var devlette doğurabilirim bu kez. Hep dua ediyorum insallah cok güzel bi dogum hikayem olur hemen ayaklanir bebeğim ve evdeki kızımla ilgilenebilirim