2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Bu kanal olan dişim en arka azı dış. Önündeki dediğin gibi kanal olmuştu 10sene önce yine de düzelmedi benimde kırılmıştı birkaç yıl sonra da temelli gitti çekildi. Oyuzden doktor bununda cekersek tamamen boş olacak orası dedi. Kanal gidebildigi yere kadar gider dedi 2hafta oldu memnunum baya doktoru da beğendim. İnşallah uzun dayanır yoksa oraya implant gerekecek
Yok dogrudur kanal bosluk cok yarattı agzimin icinde kopru yaparak kurtardılar kuzum ondan diyorum kaplama bile bi zaman sonra sebepsizce atıyor kendisini 🤨🙄

Kızlar bu 3 yaş sendromu ne zaman bitecek? Ne söz dinliyor ne laf. Her yerde kendi başına hareket etmek istiyor, asla elimi tutmuyor beni dinlemiyor kafayı yemek üzereyim 3.5 yaşına basacak ama bitmedi bu sendrom. Az öncede balkondan tüm mandalları yere fırlattı. Bir tek benim çocuğum mu bu kadar yaramaz anlamadım ki

Kızlar bu 3 yaş sendromu ne zaman bitecek? Ne söz dinliyor ne laf. Her yerde kendi başına hareket etmek istiyor, asla elimi tutmuyor beni dinlemiyor kafayı yemek üzereyim 3.5 yaşına basacak ama bitmedi bu sendrom. Az öncede balkondan tüm mandalları yere fırlattı. Bir tek benim çocuğum mu bu kadar yaramaz anlamadım ki
İnşallah hemen biter yoksa bide üzerine kardeşini kıskanma işi falan girerse kötü

Canım sonn3 ay içindeyiz ya çok onermiyorlsr bir de benim ağzımın içindeki tüm dişler ağrıyor hangisine müdahale edeceğini film çekmeden bilemez bende film cektiremem
Ben dolgu ya⁰
Canım sonn3 ay içindeyiz ya çok onermiyorlsr bir de benim ağzımın içindeki tüm dişler ağrıyor hangisine müdahale edeceğini film çekmeden bilemez bende film cektiremem
Ben geçen hafta dolgu yaptırdım canım dr a sordum olur dedi

Çünkü eşinin istediği o iş olsun da benim ihtiyacım görülsün değil sen şimdi istemediğin için sana olsun bitsin gibi geliyor ama eşin sevgi ve şefkat beraberinde sevişmek istiyor çünkü seni seviyor eğer sevmeseydi işi görülsün diye beraber olmak isterdi ama o seni arzuladığı için tutku ve aşk ile sevişmek istiyor belli ki kız bana haydar dümenlik yaptırıcaksın şimdi :KK48: bence bunu aşmaya çalışmalısın, eşine olan aşkını düşün, onunla geçirdiğiniz güzel geceleriniz gelsin aklına istekli olmak için çabala, empati kur mesela çünkü eşin seni özlüyor belli ki adamcağızı uzaklaştırma. Gebelik hastalık veya olağanüstü bir durum değil unutma, kendini soyutlamana gerek yok, rahatlat kendini sex kötü bir şey değil, eşinle arana set kurma, bu durumu kafanda canavarlaştırma umarım halledebilirsin :)

Cok tesekkür ederim yorumun icin, bu bakis acisiyla hic bakmadim.. birazcik su serptin yüregime, Allah razi olsun:)

Ay sorma canim ben gectigimiz haftalarda ufak bi kıskançlık krizlerine bile girdim. Sen beni arzulamiyorsun cok mu cirkinlestim diger hamileligimde bu kadar uzak degildin yoksa aldatiyor musuna kadar geldim ahh bu hormonlar 😂😂😂 yok ben anladim kadin milletine yaranamiyoz istesek suc istemesek suc dedi eşim de
Ahahah bende eşime milletin karisi istiyor kocasi istemiyor diyorum. Onlar aldatiyordur bi adam nasil istemez onca zaman diyor 🤣bende bak grupdaki kizlara linc ettiririm seni diyorum 😂😂

Back
X