2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Kendini yorma diyor herkes anca . Hiç el atan yok 🙄olmuyor olamıyor hemde seninde benimde Allah eksik etmesin küçük çocuklar varken. Bende bugün baya toplamıştır ama tezgah ve odalar yine dağıldı.hic ellemesek çöp ev olur🤭
Kesinlikle benim kayinvalide yine temizlik yapacak gelip ama annem ve kız kardeşim burada olsa ben gercekten elimi soğuk sudan sıcak suya sokmadı her seyi yaparlardı

Her kadın hamileliğini başka yaşıyor, her bebek için de değişebiliyormuş.. İlk aylar felaketi benim için. Bu aylar düzenli oluyor (şimdi on günde bir gibi), ama son aylara girince daha sık olabiliyormuş. Sen doktoruna danış geçici değilse belki hap önerir, ben ilk aylar hap alıyordum (belki yediklerini dokaniyorsa, ya da hastalık migde rahatsız değilse). Benim annemde çok oluyormuş mesela, kuzenlerimden birinde de çok oluyordu.. Diğer tanidiklarim bazen hiç olmamış bu durum.. Yinede yiyebildigime şükrediyorum, inşallah yoğunlaşmaz bu bulantilar kusmalar..
Alıyorum canım başından beridir hap kullanıyorum 3 çıkardım şimdi hapı gündüzde 1 tane aliyotum daha iyi oldum. Aslında benim ki de belki ırsidir annemde 9 ay boyunca hep kusarmış o konuda ona çekmişim galiba zaten hap olmasa ben yapamazdım gün içinde midem hep bulanıyor ama 2 gündür kusmjyorum çok şükür . Doktora girmek için ara tatili bekliyorum 1 hafta sonra giderim anca ozamn söylerim

Bugun seni anladim canım gece kalkıp bi kustum uzun suredir basima gelmemisti boyle bir sey. Birde gobek buyudu ya artik cok zorlandım karnım acıdı 😑😑
Ayy ya🙁 geçmiş olsun canım ewt bebek büyüdüğü için bende çok zorlandım insanllh devam etmez ben artık gündüzde 1 hap alıyorum midem bulanıyor gün içinde ama şükür kusmuyorum 2 gündür dikkat et canım kendine 🥰

Burcu da bende pek veremedim canim.cunku o arkadaşım olduğu için o moda giremedim . Benim gittiğim diyetisyen katı olcak rahat birakmicak beni .tatlı yedim dediğimde bir kereden bir şey olmaz deyince saliveriyorum ben kendimi. Öteki gördün mü yemeseydin şu kadar gram daha vermiş olacaktın diye pişmanlik duygusu yaratıyor öyle daha çok dikkat ediyorum😃
Ama diyetisyenler genelde bırakma diye cok sert davranmıyor. Instagramda bir diyetisyen görmüştüm tamamen evde pisen yemeklerle, lahmacun, pizza vs yasak olmadan liste veriyor. Ben mesela şuanda hic alamıyorum 75.5 im dün diyetisyene diyerek aksam hamur isi yedim sabah yine aynı kilodaydım 😀
Allahtan bebek aliyor 27+3 ,de gittim 1100kg di o almasa sikinti olurdu.

Kizlar bi duzelemedim midem şiş gibi bisry yemek icmek istemiyrm. Eksime yanma vs yok ama daraliyorum cok 😰 hal birakmiyor yatasim vae hep. Siz ne surubu kullniyodunuz mideye şişkinliğe mi iyi geliyordu acaba gaz mi birikti ishalden snra. Doktoruma yazdım gidicem bi olmazsa gel dersw

Ben de ne yesem arkasından midem öyle bir yanıyor ki taa yemek boruma kadar alev varmış gibi hissediyorum rennie şurup içiyorum 1 ölçek biraz rahatlatıyor en azından o yanmayı alıyor ama bu şuruptan fayda görmeyenlerde var ne yaptın peki dün yazmışsın bugün gördüm doktora gittin mi?

Ama diyetisyenler genelde bırakma diye cok sert davranmıyor. Instagramda bir diyetisyen görmüştüm tamamen evde pisen yemeklerle, lahmacun, pizza vs yasak olmadan liste veriyor. Ben mesela şuanda hic alamıyorum 75.5 im dün diyetisyene diyerek aksam hamur isi yedim sabah yine aynı kilodaydım 😀
Allahtan bebek aliyor 27+3 ,de gittim 1100kg di o almasa sikinti olurdu.
Hamile oldugun içindir ben doğumdan sonra gideceğim 😃 doğumdan sonra hamur işini buğday unu ile tarifler veriyor. Tatlı konusunda daha katı davranıyor. 2 ayda 7 kilo verip ideal kiloma ulasmitsim (58)
Kırkım gidince gidicem hemen yine 🙂

Hamile oldugun içindir ben doğumdan sonra gideceğim 😃 doğumdan sonra hamur işini buğday unu ile tarifler veriyor. Tatlı konusunda daha katı davranıyor. 2 ayda 7 kilo verip ideal kiloma ulasmitsim (58)
Kırkım gidince gidicem hemen yine 🙂
Ay verdiği tariflerinde tadı hic iyi değil 😀😀 bende 40 çıkınca başlayacam 65 kilo ya düşsem yeter 6 aydan sonrsda pilates olursa iyi olur. Valla şimdi 40 çıkınca diyorum ama cok yeme planım var 😊😊

Günaydın kızlar, iyi hafta ortaları 🤣 bir şey merak ediyorum şimdi ben 30.haftamda gidicem doktora. Kontroller 1ay sonra oluyordu hep. Bir sıkıntı yoksa bile kaçıncı haftadan sonra sıklaşıyor? 32de mecbur gidicem çalışabilir raporu için. Sonrası iki haftada bire düşürür dimi?

Günaydın kızlar, iyi hafta ortaları 🤣 bir şey merak ediyorum şimdi ben 30.haftamda gidicem doktora. Kontroller 1ay sonra oluyordu hep. Bir sıkıntı yoksa bile kaçıncı haftadan sonra sıklaşıyor? 32de mecbur gidicem çalışabilir raporu için. Sonrası iki haftada bire düşürür dimi?
30 . Haftamda gittim canim tam 3 hafta sonra cagirdi . 1 aydan düştük

Ona doktor karar veriyor canım kısacası doktoruna bağlı 🤣

30 . Haftamda gittim canim tam 3 hafta sonra cagirdi . 1 aydan düştük
3 2 1 derken kavuşucaz bebişlere 🥰
Ona doktor karar veriyor canım kısacası doktoruna bağlı 🤣
Ay ne bileyim 1 ay sonra da çağırmaz gibime geliyor 34 olmuş olcak🙈 her dakika bebeğimi göresim geliyor süreç kısalır inşallah😁 yada ben kısaltırım, niye geldin demez herhalde 🤓🤣

3 2 1 derken kavuşucaz bebişlere 🥰

Ay ne bileyim 1 ay sonra da çağırmaz gibime geliyor 34 olmuş olcak🙈 her dakika bebeğimi göresim geliyor süreç kısalır inşallah😁 yada ben kısaltırım, niye geldin demez herhalde 🤓🤣
Benim 3 kontorl hafta önce 3 du sanirim sonra yine 3 e düşer

Back
X