- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #15.921
Oohhh ben bu işi çok seviyorumKızlar benim kocam pek internettwn alınan demonte şeyleri kurmayı bilmez.Benimde tecrübem yok.Ama tornavida ile halledebilir miyim? İlla o şarjlı makineler mi lazım?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oohhh ben bu işi çok seviyorumKızlar benim kocam pek internettwn alınan demonte şeyleri kurmayı bilmez.Benimde tecrübem yok.Ama tornavida ile halledebilir miyim? İlla o şarjlı makineler mi lazım?
Kayinvalidem kendi evinde bende gündüz onun evimdeyim akşamları kendi evime geliyorum esimleKv yapsaydı keşke
Kesinlikle benim kayinvalide yine temizlik yapacak gelip ama annem ve kız kardeşim burada olsa ben gercekten elimi soğuk sudan sıcak suya sokmadı her seyi yaparlardıKendini yorma diyor herkes anca . Hiç el atan yokolmuyor olamıyor hemde seninde benimde Allah eksik etmesin küçük çocuklar varken. Bende bugün baya toplamıştır ama tezgah ve odalar yine dağıldı.hic ellemesek çöp ev olur
![]()
Alıyorum canım başından beridir hap kullanıyorum 3 çıkardım şimdi hapı gündüzde 1 tane aliyotum daha iyi oldum. Aslında benim ki de belki ırsidir annemde 9 ay boyunca hep kusarmış o konuda ona çekmişim galiba zaten hap olmasa ben yapamazdım gün içinde midem hep bulanıyor ama 2 gündür kusmjyorum çok şükür . Doktora girmek için ara tatili bekliyorum 1 hafta sonra giderim anca ozamn söylerimHer kadın hamileliğini başka yaşıyor, her bebek için de değişebiliyormuş.. İlk aylar felaketi benim için. Bu aylar düzenli oluyor (şimdi on günde bir gibi), ama son aylara girince daha sık olabiliyormuş. Sen doktoruna danış geçici değilse belki hap önerir, ben ilk aylar hap alıyordum (belki yediklerini dokaniyorsa, ya da hastalık migde rahatsız değilse). Benim annemde çok oluyormuş mesela, kuzenlerimden birinde de çok oluyordu.. Diğer tanidiklarim bazen hiç olmamış bu durum.. Yinede yiyebildigime şükrediyorum, inşallah yoğunlaşmaz bu bulantilar kusmalar..
Ayy yaBugun seni anladim canım gece kalkıp bi kustum uzun suredir basima gelmemisti boyle bir sey. Birde gobek buyudu ya artik cok zorlandım karnım acıdı![]()
Ama diyetisyenler genelde bırakma diye cok sert davranmıyor. Instagramda bir diyetisyen görmüştüm tamamen evde pisen yemeklerle, lahmacun, pizza vs yasak olmadan liste veriyor. Ben mesela şuanda hic alamıyorum 75.5 im dün diyetisyene diyerek aksam hamur isi yedim sabah yine aynı kilodaydımBurcu da bende pek veremedim canim.cunku o arkadaşım olduğu için o moda giremedim . Benim gittiğim diyetisyen katı olcak rahat birakmicak beni .tatlı yedim dediğimde bir kereden bir şey olmaz deyince saliveriyorum ben kendimi. Öteki gördün mü yemeseydin şu kadar gram daha vermiş olacaktın diye pişmanlik duygusu yaratıyor öyle daha çok dikkat ediyorum![]()
Kizlar bi duzelemedim midem şiş gibi bisry yemek icmek istemiyrm. Eksime yanma vs yok ama daraliyorum cokhal birakmiyor yatasim vae hep. Siz ne surubu kullniyodunuz mideye şişkinliğe mi iyi geliyordu acaba gaz mi birikti ishalden snra. Doktoruma yazdım gidicem bi olmazsa gel dersw
Hamile oldugun içindir ben doğumdan sonra gideceğimAma diyetisyenler genelde bırakma diye cok sert davranmıyor. Instagramda bir diyetisyen görmüştüm tamamen evde pisen yemeklerle, lahmacun, pizza vs yasak olmadan liste veriyor. Ben mesela şuanda hic alamıyorum 75.5 im dün diyetisyene diyerek aksam hamur isi yedim sabah yine aynı kilodaydım
Allahtan bebek aliyor 27+3 ,de gittim 1100kg di o almasa sikinti olurdu.
Ay verdiği tariflerinde tadı hic iyi değilHamile oldugun içindir ben doğumdan sonra gideceğimdoğumdan sonra hamur işini buğday unu ile tarifler veriyor. Tatlı konusunda daha katı davranıyor. 2 ayda 7 kilo verip ideal kiloma ulasmitsim (58)
Kırkım gidince gidicem hemen yine![]()
Neren agriyor kasik mi, bel mi karın mi hareket edince mi? Masallah ama 32 oldun herlade az daha dayanKizlar bugün çok ağrım var bakalım ne olacak böyle anlamadım
31+1 bugün canım kasiklarimda ve belimde regl gibi ağrı var bilemiyorum ya dik oturamıyorum yatmak istiyorum sürekliNeren agriyor kasik mi, bel mi karın mi hareket edince mi? Masallah ama 32 oldun herlade az daha dayan
30 . Haftamda gittim canim tam 3 hafta sonra cagirdi . 1 aydan düştükGünaydın kızlar, iyi hafta ortalarıbir şey merak ediyorum şimdi ben 30.haftamda gidicem doktora. Kontroller 1ay sonra oluyordu hep. Bir sıkıntı yoksa bile kaçıncı haftadan sonra sıklaşıyor? 32de mecbur gidicem çalışabilir raporu için. Sonrası iki haftada bire düşürür dimi?
Ona doktor karar veriyor canım kısacası doktoruna bağlıGünaydın kızlar, iyi hafta ortalarıbir şey merak ediyorum şimdi ben 30.haftamda gidicem doktora. Kontroller 1ay sonra oluyordu hep. Bir sıkıntı yoksa bile kaçıncı haftadan sonra sıklaşıyor? 32de mecbur gidicem çalışabilir raporu için. Sonrası iki haftada bire düşürür dimi?
3 2 1 derken kavuşucaz bebişlere30 . Haftamda gittim canim tam 3 hafta sonra cagirdi . 1 aydan düştük
Ay ne bileyim 1 ay sonra da çağırmaz gibime geliyor 34 olmuş olcakOna doktor karar veriyor canım kısacası doktoruna bağlı![]()
Yat dinlen, inşallah geçer gider benimde ağrılarım fazla ama erken doğum riskim yok seni az cok anliyorum ama agrin benimkinden fazladir31+1 bugün canım kasiklarimda ve belimde regl gibi ağrı var bilemiyorum ya dik oturamıyorum yatmak istiyorum sürekli
Benim 3 kontorl hafta önce 3 du sanirim sonra yine 3 e düşer3 2 1 derken kavuşucaz bebişlere
Ay ne bileyim 1 ay sonra da çağırmaz gibime geliyor 34 olmuş olcakher dakika bebeğimi göresim geliyor süreç kısalır inşallah
yada ben kısaltırım, niye geldin demez herhalde
![]()