2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Kizlar biberon ihtiyaci olan incelesin.trendyolda 370 tl hepsi burada da 228 e düşüyor.benim oglandan var instagramda karsima çıktı belki almayı düşünen vardir.
Philips cam biberonu geçen gün 80tl aldım migrostan🙂 bir tane kalmıştı üzerinde etikette yoktu. Bir kasada fiyatını sorup öğreneyim dedim. Sanırım eskiden kalmış etiket degismemisler🙂 hemen kapıp aldım

Kızlar herkese günaydın
Dün doktor kontrolümüz vardı doktordan bir bilgi aldım. Aranızda özel muaynehaneye giden varsa yeni bir yasa çıkmış. Hastaneler artık doktor sayısının %15i kadar doktorla dışarıdan calisabilecekmis. Bu nedenle özel hastaneler mecburen doktorların bir kısmı ile sözleşmeyi iptal edecek. Umarım aramızda bu konuda mağdur olan olmaz.

Kızlar herkese günaydın
Dün doktor kontrolümüz vardı doktordan bir bilgi aldım. Aranızda özel muaynehaneye giden varsa yeni bir yasa çıkmış. Hastaneler artık doktor sayısının %15i kadar doktorla dışarıdan calisabilecekmis. Bu nedenle özel hastaneler mecburen doktorların bir kısmı ile sözleşmeyi iptal edecek. Umarım aramızda bu konuda mağdur olan olmaz.
ben varım canım
bende duydum bu haberi ve tedirgin oluyorum
ama bir sorun olsa doktorum haber verir diye düşünüyorum hayırlısı

Kızlar herkese günaydın
senin doktorunda mı özel canım ?sana nasıl bir bilgi verdi?

Kızlar herkese günaydın
Siz aşkın gülere mi gidiyordunuz , boyle bir yasa cikti evet ama nasil olur bilmem.benim ozel.muaynene ama kendileri hastane sahibi sorun olmaz. Cok sacma bir uygulama doğumu etkileyeceğini sanmiyordum insallah kimse madur olmaz

Kızlar herkese günaydın
Benim duyduğuma göre de özel muayenehane doktorları tek bi hastanede ameliyat yapabilecek.önceden sorarlardı hangisinde istersen ben onda yaparım doğumu ama hastaneye göre fiyat değişiyor diye.şimdi tek hastaneyle anlaşma yapabilecek.burda şöyle sıkıntı olabilir.Doğum paketi alınca hastane tercih edilip para ona göre ödendiyse o hastanede doğum yapamayabilirler.aradaki farkı da hastanenin geri ödeyeceğini sanmam.

Oooyyykuuuuuu Oooyyykuuuuuu golgelericinde golgelericinde philips avent'in hamilelik uygulaması bu programda bebeği anne karnında ultrasonla görüyormuşsun gibi 3 boyutlu gösteriyor anne karnındaki sesler falan var bebeği ekrana dokunarak döndürebiliyorsun, bebeğin ten rengini falan seçiyorsun çok minnoş bir uygulama :) bende bunu kullanıyorum Pembis Hayaller Pembis Hayaller :)

Kızlar herkese günaydın
Allahım bana yarın soracak bir konu daha çıktı o zaman benimki özel klinik 🤭

Siz aşkın gülere mi gidiyordunuz , boyle bir yasa cikti evet ama nasil olur bilmem.benim ozel.muaynene ama kendileri hastane sahibi sorun olmaz. Cok sacma bir uygulama doğumu etkileyeceğini sanmiyordum insallah kimse madur olmaz
Evet ona gidiyorum ama Aşkın hocanın koru hastanesi ile anlaşması devam ediyor çok şükür ben bir sıkıntı yaşamadım. İnşallah hiç kimsede mağdur olmaz

Benim doktorumda özel evet kuzum. Ama benim doktor doğum yapacağım hastanenin seçtiği doktorlardan birisi. O yüzden ben sıkıntı yaşamadım çok şükür. Umarım sende yaşamazsın
inşallah canım benim
haftaya perşembe kontrolüm
bakalım varsa öyle bi durum söyler hoca
bende sorarım gidince

Ben bir de neye gore geride ya da onde dendigini de anlamiyorum. Kilosu mu? Boyu mu? Cunku olcumlerin cogu farkli farkli cikiyor zaten.
Canim ileri geri mevzusu cidden magazin, altin gunu dedikodulari. Doktor bu konuda bir sey soylerse sadece kendisinden bilgi alinmali. Bir sey demiyorsa da her sey yolundadir, oyle bilinmeli. Cihazlar zaten net olcum vermiyolar, asagi yukari veriyolar. Hatta her cihaz farkli bir olcum bile verebilir.
Percentiller var, doktorlar onu baz aliyor ama bize oyle soylemiyolar. O da su; mesela boy %60 yani yuz kisilik boy sirasinda 60.kisi. Sanirim 90’i baz aliyor. Diyor ki boy iyi. Kiloda da ayni sekilde.
Ben merakimdan bir kere sormustum ve detaylica cok guzel anlatmisti. Aklimda kalanlari aktarmak istedim.

Deli gibi hemde:( günde 3 kere göbek ve bel gögüs cevremi yaglardim onun icin cok üzüldüm aglicammmm
Bence yapısal bişey 3. 4.aydan başlamıştım hep yaglanip kremlenmeye bacaklarım kalçam hep çatladı oralari da kremlememe rağmen karnımda bişey yok o yüzden artık sadece duştan çıktıktan sonra göbeğimi kremliyorum. Önceden de ufak ufak vardı oralarda çoğaldı baya bölgeye yapıya bağlı galiba

Bence yapısal bişey 3. 4.aydan başlamıştım hep yaglanip kremlenmeye bacaklarım kalçam hep çatladı oralari da kremlememe rağmen karnımda bişey yok o yüzden artık sadece duştan çıktıktan sonra göbeğimi kremliyorum. Önceden de ufak ufak vardı oralarda çoğaldı baya bölgeye yapıya bağlı galiba
Insallahda olmaz dilerimm rabbimden olmasinn cok üzücüüü :( cok kötü ya görüntü.olarak kedi tirmalamis gibi :(

Back
X