2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Evet insallah allahin izniyle anayiz ama o kadar ugrasmaya kremlenip yaglanmaya deli gibi su icmeye ragmen catlamak cok acitiyor :KK43:

Morelimm nasil bozuk anlatamam:KK43: catlaklar olusmus ve bu 28 haftada yani doguma kadar napcam ben:KK43:
Moralini bozma elinde olmayan seyler icin. Sanirim genetik. Doktor catlayacagin varsa ne surersen sur catlarsin demisti ya da tam tersi, bir lokma krem dahi surmedigi halde catlamayan var. Benim memelerin alt kisminda var biraz catlama. İlk gordugumde uzulmustum. Sonra kizdim kendime boylesi bisiye uzuldugum icin. Cildinin yaslandikca kirismasina uzulmek gibi, kaz ayaklarinin olusmasina uzulmek gibi, yaslanmaya uzulmek gibi sacma bisiy inan.
Cildi nemli tutmaya calis ki kasinti yapmasin ve dolayisiyla artmasin. Bol bol su ic. Su hayatta olum haric her seyin caresi var. Saglikla bebisler gelsin de gerisi hic muhim degil, muhimse de bakilir caresine ☺️

Moralini bozma elinde olmayan seyler icin. Sanirim genetik. Doktor catlayacagin varsa ne surersen sur catlarsin demisti ya da tam tersi, bir lokma krem dahi surmedigi halde catlamayan var.
Cildi nemli tutmaya calis ki kasinti yapmasin ve dolayisiyla artmasin. Bol bol su ic. Su hayatta olum haric her seyin caresi var. Saglikla bebisler gelsin de gerisi hic muhim degil, muhimse de bakilir caresine ☺️
Ben de ne yesem arkasından midem öyle bir yanıyor ki taa yemek boruma kadar alev varmış gibi hissediyorum rennie şurup içiyorum 1 ölçek biraz rahatlatıyor en azından o yanmayı alıyor ama bu şuruptan fayda görmeyenlerde var ne yaptın peki dün yazmışsın bugün gördüm doktora gittin mi?
Mide sorunu yasayanlara ozel bir empatim sempatim sevkatim sevgim ilgim anlayisim var. Zira ben de cok cektim. Hamdolsun su aralar yanma olaylari biraz kontrol altinda. Bulantilarim geri grlmedi, gelmesin de insallah. Bulanti ilacina verdigim oaranin hafdi hesabi yoktu.
Famodin kullaniyorum su an ben. Hamilelikte Nexiumdan daha iyi demisti dahiliyeci hanim, oyle baslamistim.
Renni gavisgone filan gormek daha istemiyorum cidden beni daha beter yaptiklarina inaniyorum. Salata cog sebze pek tuketmiyorum. Sisiriyor da zaten beni. Yanmalara su iyi geliyor bol bol icin.
Yemekten sonra cidden uzanmayin kizlar, ve uyurken belden yukariniz biraz yukarida olsun. Cift yastik ya da reflu yastigi kullanabilirsiniz.
Rabbim safi ismiyle hepinize hepimize sifalar versin. Beterlerinden korusun. El acip da sifa isteyen her kim varsa allahim dualarini kabul etsin.
Yok, cidden sagliktan muhimi yok hayatta. Ruh sagligi da dahil.
Kimsenin sizi uzmesine, moralinizi bozmasina, sizi hasta etmesine izin vermeyin. Once kendiniz icin sonra sevdikleriniz icin hep iyi olun, sizden bir tane daha yok unutmayin. 🌸

Kızlar ben zar zor bir yelek daha bitirebilirim. Kaç gündür su düğmeler dikilmeyi bekliyordu ben kaç gündür oturamadigim için yapamadım şimdi bir yapayım dedim ama beş dakika oturmak bile ağrımı arttırdı karnımın içine sığamıyor sanki 😪 Pazartesi kontrolum var bakalım 😔

Eklentiler

• 20221103_140616.webp
    20221103_140616.webp
    61,2 KB · Görüntüleme: 48
Aranizda catlak icin vazelin kullanan varmi
Canim, benim vucudum normalde de kuru oldugundan ben dusta mutlaka bebe yagi kullaniyorum. Son cikacagimda bolca yediriyorum. Sonra bi su tutup, iyice arindirmadan ama, cikiyorum. Bi de cikinca nemlendiriyorum. Vazelin de olur sanirim, neden olmasin. Ama bak herkes yazmis, moralini bozacak bir sey yok. Kirmizi gorunum gecince batmayacak o kadar gozune dedikleri gibi.

Kızlar ben zar zor bir yelek daha bitirebilirim. Kaç gündür su düğmeler dikilmeyi bekliyordu ben kaç gündür oturamadigim için yapamadım şimdi bir yapayım dedim ama beş dakika oturmak bile ağrımı arttırdı karnımın içine sığamıyor sanki 😪 Pazartesi kontrolum var bakalım 😔
Maşallah 🥰hadi bakalım pazartesi nasıl davranacak ne diyecek hepsi için merak ediyorum, ay benim de galiba yirmilik dişim yine şişme atağı yapacak az az kendini belli etmeye başladı 😒

Back
X