- 23 Ekim 2021
- 265
- 342
- 53
- 26
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #16.061
Evet bacaklarımı kalçalarımı görünce bende çok ağladım valla bu ruh haliyleInsallahda olmaz dilerimm rabbimden olmasinn cok üzücüüücok kötü ya görüntü.olarak kedi tirmalamis gibi
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet bacaklarımı kalçalarımı görünce bende çok ağladım valla bu ruh haliyleInsallahda olmaz dilerimm rabbimden olmasinn cok üzücüüücok kötü ya görüntü.olarak kedi tirmalamis gibi
![]()
Evet insallah allahin izniyle anayiz ama o kadar ugrasmaya kremlenip yaglanmaya deli gibi su icmeye ragmen catlamak cok acitiyorEvet bacaklarımı kalçalarımı görünce bende çok ağladım valla bu ruh haliyleama anasın sen boşver olucak o kadar diyerek sakinlemistim
![]()
Gayet guzel.Ya benim dün rahim agizi uzunluğu 41 cm dedi normal herlade demi benim hic bilgim yok bu konuda,altan bakmadi ama baya bi bastırdı bakti alt kisima
Evet insallah allahin izniyle anayiz ama o kadar ugrasmaya kremlenip yaglanmaya deli gibi su icmeye ragmen catlamak cok acitiyor![]()
Moralini bozma elinde olmayan seyler icin. Sanirim genetik. Doktor catlayacagin varsa ne surersen sur catlarsin demisti ya da tam tersi, bir lokma krem dahi surmedigi halde catlamayan var. Benim memelerin alt kisminda var biraz catlama. İlk gordugumde uzulmustum. Sonra kizdim kendime boylesi bisiye uzuldugum icin. Cildinin yaslandikca kirismasina uzulmek gibi, kaz ayaklarinin olusmasina uzulmek gibi, yaslanmaya uzulmek gibi sacma bisiy inan.Morelimm nasil bozuk anlatamamcatlaklar olusmus ve bu 28 haftada yani doguma kadar napcam ben
![]()
Çevremde hiçbir şey yapmayıp catlamayan var dediğim gibi yapısal olunca elden bir şey gelmiyor tadını çıkartmak lazım bozma moraliniEvet insallah allahin izniyle anayiz ama o kadar ugrasmaya kremlenip yaglanmaya deli gibi su icmeye ragmen catlamak cok acitiyor![]()
Moralini bozma elinde olmayan seyler icin. Sanirim genetik. Doktor catlayacagin varsa ne surersen sur catlarsin demisti ya da tam tersi, bir lokma krem dahi surmedigi halde catlamayan var.
Cildi nemli tutmaya calis ki kasinti yapmasin ve dolayisiyla artmasin. Bol bol su ic. Su hayatta olum haric her seyin caresi var. Saglikla bebisler gelsin de gerisi hic muhim degil, muhimse de bakilir caresine![]()
Mide sorunu yasayanlara ozel bir empatim sempatim sevkatim sevgim ilgim anlayisim var. Zira ben de cok cektim. Hamdolsun su aralar yanma olaylari biraz kontrol altinda. Bulantilarim geri grlmedi, gelmesin de insallah. Bulanti ilacina verdigim oaranin hafdi hesabi yoktu.Ben de ne yesem arkasından midem öyle bir yanıyor ki taa yemek boruma kadar alev varmış gibi hissediyorum rennie şurup içiyorum 1 ölçek biraz rahatlatıyor en azından o yanmayı alıyor ama bu şuruptan fayda görmeyenlerde var ne yaptın peki dün yazmışsın bugün gördüm doktora gittin mi?
Bu hangi uygulama canim cok guzelmisss
Anladım kuzum cok saol. Ipin üzerinde 3.5 4 no yazıyor şiş icin. Ören bayan baby . 70 baslayim benİpe de bağlı canim kullandığın şişe bağlı kayinvalidem 60 başlamış mesela benim kıza da 75 le başlamış o biraz 1 yaş gibi oldu
Bitirince at inşallah istediğin gibi olurAnladım kuzum cok saol. Ipin üzerinde 3.5 4 no yazıyor şiş icin. Ören bayan baby . 70 baslayim ben
Ay bu hangi uygulamaa
Olcagi varsa kaçmıyorsun canim ya. Benim arkadaşın cok kotu olmustu karni ama o kirmizlik gecince o kadar göze batmiyor üzülme.benim baldirda oldu onceden ama rengi cok acildi moral bozmuyorMorelimm nasil bozuk anlatamamcatlaklar olusmus ve bu 28 haftada yani doguma kadar napcam ben
![]()
Tamam insallah cokta bi anlamam da her kış bisey örerim bu kısın aktivetisi de bu olsun bakalimBitirince at inşallah istediğin gibi olur![]()
Canim, benim vucudum normalde de kuru oldugundan ben dusta mutlaka bebe yagi kullaniyorum. Son cikacagimda bolca yediriyorum. Sonra bi su tutup, iyice arindirmadan ama, cikiyorum. Bi de cikinca nemlendiriyorum. Vazelin de olur sanirim, neden olmasin. Ama bak herkes yazmis, moralini bozacak bir sey yok. Kirmizi gorunum gecince batmayacak o kadar gozune dedikleri gibi.Aranizda catlak icin vazelin kullanan varmi
Sanmıyorum ama bakalım ne diyecek yarın haber veririm tabikiİnşallah senin içinde bir sorun yoktur canım. Sorduktan sonra buradaki arkadaslarada bilgi verirsin benim eksik aktardığım birşey varsa
Ben bişey kullanmıyorum öyle de devam edeceğim galibaAranizda catlak icin vazelin kullanan varmi
MaşallahKızlar ben zar zor bir yelek daha bitirebilirim. Kaç gündür su düğmeler dikilmeyi bekliyordu ben kaç gündür oturamadigim için yapamadım şimdi bir yapayım dedim ama beş dakika oturmak bile ağrımı arttırdı karnımın içine sığamıyor sankiPazartesi kontrolum var bakalım
![]()
Ben oğluma hamileyken 36.haftada deli gibi çatladım 38 de doğum yaptım oluyor öyle şeylerInsallahda olmaz dilerimm rabbimden olmasinn cok üzücüüücok kötü ya görüntü.olarak kedi tirmalamis gibi
![]()