2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Maşallah 🥰hadi bakalım pazartesi nasıl davranacak ne diyecek hepsi için merak ediyorum, ay benim de galiba yirmilik dişim yine şişme atağı yapacak az az kendini belli etmeye başladı 😒
Goz karari bir-iki tatli kasigi karanfili bir su bardak suyl iyice kaynat. Su karanfil rengini alsin. Sonras sogumaya yakin agzini calkala. Hatta disin uzerinde tut bir sure suyu. Uyusturucu etkisi sayesinde agriyi hafifletir zaman kazanirsin canim.

Ben bişey kullanmıyorum öyle de devam edeceğim galiba 🙈

Ciddimisin? Nasil bu kadar rahatsin, helal olsun..genlerine güveniyor.olabilirsin

Benim annemin karni harita gibi 2 cocuk dogurmus cokta kilo almamis 10kiloyu gecmemis ama catir catir catlamis..ben bundan korkarak deli gibi kremlendim, yaglandim ve suya abandim..hergün 1 kasik ceviz yagi tüketiyorum, avocadolar vs aklina ne gelirse yani hem icten hem distan nemlendirme derdine düstüm..

yürüyüs haraket vs dikkat ediyorum, toplamda da 5kilo aldim 28 haftadayim ama kilonun hepsi göbekte toplandi bende karnim o kadar büyükki, komikte bi görüntüm var aslinda

Ay kızlar Dilyy Dilyy A Aklimtrakyada dün deprem olayından bilmeden etkilendi mi yoksa denk mi geldi ne oldu ise eşimin gece bana yaptıkları 😂😂😂gece beni bir telaş kaldırdı kalk kalk doğum başladı diye uyku sersemi Allahım suyum geldi de fark mı etti dedim aklım oynadı baktım boş valiz ile elimden tutarak kapıya gidiyor kendime gelince anladım uykuda daha 😂😂durdurup uyandırdım bu kez ne oldu bişeyin mi var neden koridordayız diye bir daha panik gece gece bana prova oldu resmen bu adam ile sonumuz hayrolsun 😂😂

Canim, benim vucudum normalde de kuru oldugundan ben dusta mutlaka bebe yagi kullaniyorum. Son cikacagimda bolca yediriyorum. Sonra bi su tutup, iyice arindirmadan ama, cikiyorum. Bi de cikinca nemlendiriyorum. Vazelin de olur sanirim, neden olmasin. Ama bak herkes yazmis, moralini bozacak bir sey yok. Kirmizi gorunum gecince batmayacak o kadar gozune dedikleri gibi.

Evet sanirm soku atlatinca biraz sakinlesicem, olan oldu ama ne biliym ya fena oldum :(

Goz karari bir-iki tatli kasigi karanfili bir su bardak suyl iyice kaynat. Su karanfil rengini alsin. Sonras sogumaya yakin agzini calkala. Hatta disin uzerinde tut bir sure suyu. Uyusturucu etkisi sayesinde agriyi hafifletir zaman kazanirsin canim.
Aaa bu da aklımda olsun çok sağol 🥰ben de direk sarımsak ezip oraya basıyorum çok yakıyor ama çabuk sönüyor 🙈

Ciddimisin? Nasil bu kadar rahatsin, helal olsun..genlerine güveniyor.olabilirsin

Benim annemin karni harita gibi 2 cocuk dogurmus cokta kilo almamis 10kiloyu gecmemis ama catir catir catlamis..ben bundan korkarak deli gibi kremlendim, yaglandim ve suya abandim..hergün 1 kasik ceviz yagi tüketiyorum, avocadolar vs aklina ne gelirse yani hem icten hem distan nemlendirme derdine düstüm..

yürüyüs haraket vs dikkat ediyorum, toplamda da 5kilo aldim 28 haftadayim ama kilonun hepsi göbekte toplandi bende karnim o kadar büyükki, komikte bi görüntüm var aslinda
Yok hiç genime de güvenmiyorum aslında 2 yıl tedavi süreci o kadar iğne ilaç çok yoruldum şuan hazır kullanmakta zorunlu olduklarıma enerjim anca yetiyor galiba o da eksik kalsın modundayım 🙈benim de ne aldımsa hep göbeğimde kısa olunca inan minik bir topaç gibi oldum ama nasip artık çatılarsa 😅annemi de hiç incelemedim ha bi sorayım 😂

Ay kızlar Dilyy Dilyy A Aklimtrakyada dün deprem olayından bilmeden etkilendi mi yoksa denk mi geldi ne oldu ise eşimin gece bana yaptıkları 😂😂😂gece beni bir telaş kaldırdı kalk kalk doğum başladı diye uyku sersemi Allahım suyum geldi de fark mı etti dedim aklım oynadı baktım boş valiz ile elimden tutarak kapıya gidiyor kendime gelince anladım uykuda daha 😂😂durdurup uyandırdım bu kez ne oldu bişeyin mi var neden koridordayız diye bir daha panik gece gece bana prova oldu resmen bu adam ile sonumuz hayrolsun 😂😂
Eneee, uyur gezerlik mi var :)

Kızlar ben zar zor bir yelek daha bitirebilirim. Kaç gündür su düğmeler dikilmeyi bekliyordu ben kaç gündür oturamadigim için yapamadım şimdi bir yapayım dedim ama beş dakika oturmak bile ağrımı arttırdı karnımın içine sığamıyor sanki 😪 Pazartesi kontrolum var bakalım 😔
Annesinin yaptıklarinı giymek icin sabırsızlanıyor 😍 ama beklesin biraz daha beklesin insallahhhh 🤲🤲🤲

Eneee, uyur gezerlik mi var :)
Aşırı etkilendiği bişey olursa oluyor böyle 🙈kardeşim de böyleydi birlikte uyurken gözleri uyumaktan kızarmış gözü açık yüzüme bakarak kahkaha atardı uyurken içine şeytan kaçtı gibi korkardım şükür eşim o seviye değil 😂😂😂

Yok hiç genime de güvenmiyorum aslında 2 yıl tedavi süreci o kadar iğne ilaç çok yoruldum şuan hazır kullanmakta zorunlu olduklarıma enerjim anca yetiyor galiba o da eksik kalsın modundayım 🙈benim de ne aldımsa hep göbeğimde kısa olunca inan minik bir topaç gibi oldum ama nasip artık çatılarsa 😅annemi de hiç incelemedim ha bi sorayım 😂
Yaa keske bende senin gibi rahat olabilsem ..ama sende baska zorluklarla savasmissin ..herkesin skintisi ve bakis acisi farkli iste

Yaa keske bende senin gibi rahat olabilsem ..ama sende baska zorluklarla savasmissin ..herkesin skintisi ve bakis acisi farkli iste
Olsun senin de takman normal kendini öyle görmek istememek en doğal hakkın ben anlıyorum eğer önceden yorulmasam ben de kesin ne varsa sürer günlük de takıntılı gibi her yerimi incelerdim o potansiyel var bende ama bu işler cidden genetik gibi krem bakıma rağmen çatlayacak olan çatlıyor hiç bişey yapmayıp bişey olmayan da oluyor çok garip bir süreç

canım hangi kremleri kullandın
lierac ve bio-oil alanlar çok memnun
onlarıdamı denesen artmaın diye
bio-oil mevcut çatlaklara da iyi geliyormuş hem

Lierac sürüyorum jelini, sonra bio-oil ve youtubedan buldugum kadinin catlamadigi bi yag karisimi, bunlari günde üc kere sürüyorum simdi vazelinle mi desteklesem düsünüyorum..birden kilo almadim toplamdaki 5 kiloyu yavas yavas ama sirf karin bölgemden aldim..niye böyle oldu bilmiyorum

Bide size pis bi detay olarak gelebilir ama ben hergün dus almiyorum cünkü sicak suyla yikanan biriyim ve oda cildimi kurtuyor 2-3günde bi yikaniyorum, tabi.ic camasirlarimi hergün degistirirm orasi ayri :D ama cildim genel olarak kuru oldugu icin böyle bi önlem aldim kendimce

Kızlar size bir şey sorucam,
Benim annem 7 doğum yaptı ve hiçbirinde sancı çekmediği için maalesef 4 çocuğunu pislik yemekten dolayi dogumdan en gec bir ay sonra kaybetmiş ayni sekilde ablam 2 doğum yapti hiç sancı cekmedi ve 34-36 haftalikken mecburen alındılar şimdi doktor bana 2 haftada bir geleceksin sancın olursa daha erken gel bekleme dedi ama ben bu sancı olayini tam anlamadım bu zamana kadar hiç ağrı sızı o tarz şeyler hissetmedim açıkçası korkuyorum da anlamam etmem diye doğum yapanlar aranızda varsa nasıl anladınız doğum yapacağınızı benim ilk gebeliğim olacak o yüzden baya tedirginim :) Mesela hareketlerinin yavaşladığını falan nasıl anlarız o kadar video izledim depresyona girdim resmen
Şimdiden teşekkürler 😇

Kızlar ben zar zor bir yelek daha bitirebilirim. Kaç gündür su düğmeler dikilmeyi bekliyordu ben kaç gündür oturamadigim için yapamadım şimdi bir yapayım dedim ama beş dakika oturmak bile ağrımı arttırdı karnımın içine sığamıyor sanki 😪 Pazartesi kontrolum var bakalım 😔
Ay ben de annemle beraber bir yeleğe başladım. O anlatıyor ben yapıyorum ama hep yanlış yapıyorum 🤣 sürekli sök yeniden yap, hiç kafam basmadı herhalde🤣 örgü dünyasına giremeden çıkmak zorunda kalacağım galiba 🤣

Mide sorunu yasayanlara ozel bir empatim sempatim sevkatim sevgim ilgim anlayisim var. Zira ben de cok cektim. Hamdolsun su aralar yanma olaylari biraz kontrol altinda. Bulantilarim geri grlmedi, gelmesin de insallah. Bulanti ilacina verdigim oaranin hafdi hesabi yoktu.
Famodin kullaniyorum su an ben. Hamilelikte Nexiumdan daha iyi demisti dahiliyeci hanim, oyle baslamistim.
Renni gavisgone filan gormek daha istemiyorum cidden beni daha beter yaptiklarina inaniyorum. Salata cog sebze pek tuketmiyorum. Sisiriyor da zaten beni. Yanmalara su iyi geliyor bol bol icin.
Yemekten sonra cidden uzanmayin kizlar, ve uyurken belden yukariniz biraz yukarida olsun. Cift yastik ya da reflu yastigi kullanabilirsiniz.
Rabbim safi ismiyle hepinize hepimize sifalar versin. Beterlerinden korusun. El acip da sifa isteyen her kim varsa allahim dualarini kabul etsin.
Yok, cidden sagliktan muhimi yok hayatta. Ruh sagligi da dahil.
Kimsenin sizi uzmesine, moralinizi bozmasina, sizi hasta etmesine izin vermeyin. Once kendiniz icin sonra sevdikleriniz icin hep iyi olun, sizden bir tane daha yok unutmayin. 🌸

Amin canım rahim büyüdükçe mide daha da sıkışıyor ve hiçbir şey fayda etmiyor gibi mide rahatsızlığı da insanın gündelik yaşam kalitesini öyle etkiliyor ki çok fena bir şey cidden dediğin gibi Rabbim hepimize sağlık versin inşaAllah :KK36:

Back
X