Mide sorunu yasayanlara ozel bir empatim sempatim sevkatim sevgim ilgim anlayisim var. Zira ben de cok cektim. Hamdolsun su aralar yanma olaylari biraz kontrol altinda. Bulantilarim geri grlmedi, gelmesin de insallah. Bulanti ilacina verdigim oaranin hafdi hesabi yoktu.
Famodin kullaniyorum su an ben. Hamilelikte Nexiumdan daha iyi demisti dahiliyeci hanim, oyle baslamistim.
Renni gavisgone filan gormek daha istemiyorum cidden beni daha beter yaptiklarina inaniyorum. Salata cog sebze pek tuketmiyorum. Sisiriyor da zaten beni. Yanmalara su iyi geliyor bol bol icin.
Yemekten sonra cidden uzanmayin kizlar, ve uyurken belden yukariniz biraz yukarida olsun. Cift yastik ya da reflu yastigi kullanabilirsiniz.
Rabbim safi ismiyle hepinize hepimize sifalar versin. Beterlerinden korusun. El acip da sifa isteyen her kim varsa allahim dualarini kabul etsin.
Yok, cidden sagliktan muhimi yok hayatta. Ruh sagligi da dahil.
Kimsenin sizi uzmesine, moralinizi bozmasina, sizi hasta etmesine izin vermeyin. Once kendiniz icin sonra sevdikleriniz icin hep iyi olun, sizden bir tane daha yok unutmayin.