2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Kiz deme öyle ilk hamileligimin 5. Ayında gece 4 de tuvalete diye uyandım banyoya bir girdim uyku sersemi çıkarken bir baktım her yer kan... Üstüm başım klozet, yatak her yer... Esimi uyandirdim bu saatte doktora ulaşamayız olan olmuştur hadi yat uyu dedi 🤣 yani çokta iyi degil
Tövbeler olsun o ne uyanmış olduğuna emin miyiz 🤭😂😂aklın gitmiştir Allahım benimki de yat demezdi de el ayak titremesinden artık başı kesik horoz gibi bi hayrı da olmazdı hoş😅

Tövbeler olsun o ne uyanmış olduğuna emin miyiz 🤭😂😂aklın gitmiştir Allahım benimki de yat demezdi de el ayak titremesinden artık başı kesik horoz gibi bi hayrı da olmazdı hoş😅
Daha önce de üç dört kez böyle kanama olunca ondan rahattı herhalde bir de eşimde babalık olayi hemen oluşmuyor çocuk doğduktan sonra oturuyor bu olay. Bence bu yüzden. Simdj babalık duygusunu bildiği için bunda en ufak ağrım var desem hemen gidelim diyor mesela 🤣

Benimde oğlan gece altına isemis bıde benim yanımda yatmış ti sıpa gece uyandım eşim noldu dedi isemis her yer batmış kalk nevresimi degisicem dedim olan olmuş cocuguda boşa uykusundan etme kuru yerde uyumaya devam et dedi 🥴yani ona kalsa çocuk o cisle islaklikla sabaha kadar uykusuna devam edecekti bizde cisli yatakta yatacaktik 🤣

Daha önce de üç dört kez böyle kanama olunca ondan rahattı herhalde bir de eşimde babalık olayi hemen oluşmuyor çocuk doğduktan sonra oturuyor bu olay. Bence bu yüzden. Simdj babalık duygusunu bildiği için bunda en ufak ağrım var desem hemen gidelim diyor mesela 🤣
Bunu bende fark ettim ilk gebelikte çok bilmezdi konuşmazdı hareketlerini pek önemsemezdi ama şimdi durup durup kızım napiyosun hadi babaya bı tepki ver diyor 🥰

Strepsils nasıl acaba?
Pekmez tereyagi kaynat bence.
Yarim cay bardagi pekmezi yarim cay bardagi suyla inceltip cezveye koyuyorum, kaynamaya yakin goz karari, bir tatli kasigi gibi, tereyagi ekliyorum, bir tasim kaynatiyorum. Biraz iliyinca cok da sogumasin ki bogazi isitsin, iciyorum.

Bir tatli kasigi bala, bir cay kasigi zencefil ekleyip macun kivamina getirip onu da tuketebilirsin.

Kaynamis ve bir parca ilimis suya,
Yine cok sogumasin ki bogazini isitsin, bal limon ekleyip onu da icebilirsin.

Bunlardan hangini yaparsan yap gunde bir iki kez yap ki fayda etsin.

Pastillere guvenmiyorsan, doktor tavsiyesi almadiysan, bunlari deneyebilirsin.

Allah sifa versin🙏🏻

Hanımlar birşey soracağım.
Benim bebenin kafası rahim ağzının içerisindeydi. Detaylıda bile 3 kerede anca ölçüm aldılar gıdım oynatmadı. Yüzü de sırtıma doğru dönük.
Anneme anlatmıştım. Bebeğin erken kanala girmiş, doğumun rahat olur demişti.
Benim benenin hareketleri zaten az. Az dediğim hareketli ama yüzü sırta dönük olduğu için dışarıdan biz göremiyoruz ben tekmelerinden hissediyorum. Her saatte hareketli onda sıkıntı yok.
Bu 1-2 gündür namaz kılarken sanki kucağıma düşecek gibi…
Kalça kemiklerinin sivri olan yerin altında hemen hareketleri, otururken falan baya sırtıma birşey koyup geriye yaslanmam lazım.
Göbeğim küçükülmüş gibi.
Bugün de eşim farketti niye hareketler bu kadar aşağıdan dedi.
Sizce acile gideyim mi?
Doktorumun numarası yok, hiç almadım…

🤣Benim annemde harita gibi ilkinde karnim hic catlamadi insallah bu seferde catlamaz yaa ,mehmet bey de pek krem felan onermiyor onlar para tuzagi olcagi varsa olur demisti bana,ilkinde olmadıysa olmaz dedi ama ben cok duzenli kullanmasam da levotrin kullaniyorum . Dedigin cok dogru benimde bir once düşük olunca bu hamilelikte hic o taraflara takilmadim. Benim tek takildigim sanki cocugu goguslerimden doguracagim bu kadar sismek zorundalar mi 🤣
Merhaba canim. Bende bu yüzden dün sütyen almaya gittim, çünkü yine büyüdüler 🤣 birde satıcılar bana bakınca fazla büyük olduklarına inanmıyorlar, çağırınca beden sormak için o zaman anlıyorlar denediğimde. Emzirmelik aldım bu sefer, en son aldıklarım beden büyüklüğü içindi.

Benim bebenin kafası rahim ağzının içerisindeydi. Detaylıda bile 3 kerede anca ölçüm aldılar gıdım oynatmadı. Yüzü de sırtıma doğru dönük.
Benim benenin hareketleri zaten az. Az dediğim hareketli ama yüzü sırta dönük olduğu için dışarıdan biz göremiyoruz ben tekmelerinden hissediyorum. Her saatte hareketli onda sıkıntı yok.
Kalça kemiklerinin sivri olan yerin altında hemen hareketleri, otururken falan baya sırtıma birşey koyup geriye yaslanmam lazım.
Göbeğim küçükülmüş gibi.
Sizce acile gideyim mi?
Pek bilgim yok kuzum benimde ilk gebelik ama baş aşağı duruyor senin bebişte benimki gibi . Bi doktora danissan iyi olur aslında aklın kalmaz bi problem oldugunu sanmıyorum 🤲

Göbeğim küçükülmüş gibi.
Sizce acile gideyim mi?
Gecen nasıl geçti, dr a gittin mi. Hiç bilgim yok. Dr bana bu haftalarda bebeğim kafası aşağıya dönmeye başlar, dönerse rahat edersin demişti. Ama seninki uzun süredir öyle ise dr a ulaşmakta fayda var. Geçmiş olsun

Bunu bende fark ettim ilk gebelikte çok bilmezdi konuşmazdı hareketlerini pek önemsemezdi ama şimdi durup durup kızım napiyosun hadi babaya bı tepki ver diyor 🥰
Kesinlikle canım ben mesela o zaman daha rahattım hani Allah korusun bir sey olsa çok üzülmem gibi düşünüyordum ama şimdi annelik ne biliyorum daha farklı hissediyorum

Back
X