- 21 Mayıs 2022
- 1.588
- 2.056
- 63
- 30
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #16.141
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tövbeler olsun o ne uyanmış olduğuna emin miyizKiz deme öyle ilk hamileligimin 5. Ayında gece 4 de tuvalete diye uyandım banyoya bir girdim uyku sersemi çıkarken bir baktım her yer kan... Üstüm başım klozet, yatak her yer... Esimi uyandirdim bu saatte doktora ulaşamayız olan olmuştur hadi yat uyu dediyani çokta iyi degil
Bir de bana sor kendimi öyle bir kontrol edişim var ben bile kendimin doğum yapıyor olduğuma inanacaktım
Bi tek ballı limon olanda bitki yok onda da 2 tane madde var. Ne olduğunu bilmiyorum.Strepsils nasıl acaba?
Daha önce de üç dört kez böyle kanama olunca ondan rahattı herhalde bir de eşimde babalık olayi hemen oluşmuyor çocuk doğduktan sonra oturuyor bu olay. Bence bu yüzden. Simdj babalık duygusunu bildiği için bunda en ufak ağrım var desem hemen gidelim diyor meselaTövbeler olsun o ne uyanmış olduğuna emin miyizaklın gitmiştir Allahım benimki de yat demezdi de el ayak titremesinden artık başı kesik horoz gibi bi hayrı da olmazdı hoş
![]()
Benimde oğlan gece altına isemis bıde benim yanımda yatmış ti sıpa gece uyandım eşim noldu dedi isemis her yer batmış kalk nevresimi degisicem dedim olan olmuş cocuguda boşa uykusundan etme kuru yerde uyumaya devam et dediTövbeler olsun o ne uyanmış olduğuna emin miyizaklın gitmiştir Allahım benimki de yat demezdi de el ayak titremesinden artık başı kesik horoz gibi bi hayrı da olmazdı hoş
![]()
Bunu bende fark ettim ilk gebelikte çok bilmezdi konuşmazdı hareketlerini pek önemsemezdi ama şimdi durup durup kızım napiyosun hadi babaya bı tepki ver diyorDaha önce de üç dört kez böyle kanama olunca ondan rahattı herhalde bir de eşimde babalık olayi hemen oluşmuyor çocuk doğduktan sonra oturuyor bu olay. Bence bu yüzden. Simdj babalık duygusunu bildiği için bunda en ufak ağrım var desem hemen gidelim diyor mesela![]()
Pekmez tereyagi kaynat bence.Strepsils nasıl acaba?
Merhaba canim. Bende bu yüzden dün sütyen almaya gittim, çünkü yine büyüdülerBenim annemde harita gibi ilkinde karnim hic catlamadi insallah bu seferde catlamaz yaa ,mehmet bey de pek krem felan onermiyor onlar para tuzagi olcagi varsa olur demisti bana,ilkinde olmadıysa olmaz dedi ama ben cok duzenli kullanmasam da levotrin kullaniyorum . Dedigin cok dogru benimde bir once düşük olunca bu hamilelikte hic o taraflara takilmadim. Benim tek takildigim sanki cocugu goguslerimden doguracagim bu kadar sismek zorundalar mi
![]()
Pek bilgim yok kuzum benimde ilk gebelik ama baş aşağı duruyor senin bebişte benimki gibi . Bi doktora danissan iyi olur aslında aklın kalmaz bi problem oldugunu sanmıyorumHanımlar birşey soracağım.
Benim bebenin kafası rahim ağzının içerisindeydi. Detaylıda bile 3 kerede anca ölçüm aldılar gıdım oynatmadı. Yüzü de sırtıma doğru dönük.
Anneme anlatmıştım. Bebeğin erken kanala girmiş, doğumun rahat olur demişti.
Benim benenin hareketleri zaten az. Az dediğim hareketli ama yüzü sırta dönük olduğu için dışarıdan biz göremiyoruz ben tekmelerinden hissediyorum. Her saatte hareketli onda sıkıntı yok.
Bu 1-2 gündür namaz kılarken sanki kucağıma düşecek gibi…
Kalça kemiklerinin sivri olan yerin altında hemen hareketleri, otururken falan baya sırtıma birşey koyup geriye yaslanmam lazım.
Göbeğim küçükülmüş gibi.
Bugün de eşim farketti niye hareketler bu kadar aşağıdan dedi.
Sizce acile gideyim mi?
Doktorumun numarası yok, hiç almadım…
Gecen nasıl geçti, dr a gittin mi. Hiç bilgim yok. Dr bana bu haftalarda bebeğim kafası aşağıya dönmeye başlar, dönerse rahat edersin demişti. Ama seninki uzun süredir öyle ise dr a ulaşmakta fayda var. Geçmiş olsunHanımlar birşey soracağım.
Benim bebenin kafası rahim ağzının içerisindeydi. Detaylıda bile 3 kerede anca ölçüm aldılar gıdım oynatmadı. Yüzü de sırtıma doğru dönük.
Anneme anlatmıştım. Bebeğin erken kanala girmiş, doğumun rahat olur demişti.
Benim benenin hareketleri zaten az. Az dediğim hareketli ama yüzü sırta dönük olduğu için dışarıdan biz göremiyoruz ben tekmelerinden hissediyorum. Her saatte hareketli onda sıkıntı yok.
Bu 1-2 gündür namaz kılarken sanki kucağıma düşecek gibi…
Kalça kemiklerinin sivri olan yerin altında hemen hareketleri, otururken falan baya sırtıma birşey koyup geriye yaslanmam lazım.
Göbeğim küçükülmüş gibi.
Bugün de eşim farketti niye hareketler bu kadar aşağıdan dedi.
Sizce acile gideyim mi?
Doktorumun numarası yok, hiç almadım…
Çok şükür ki can kaybı yokTüm İzmir e geçmiş olsun. İnşallah deprem tekrarlamaz. Can kaybı yokmuş, buna şükür.
Çok geçmiş olsun canım çok korkuyorum depremlerdenÇok şükür ki can kaybı yokTeşekkür ederiz
![]()
Benim de yarın var![]()
Kesinlikle canım ben mesela o zaman daha rahattım hani Allah korusun bir sey olsa çok üzülmem gibi düşünüyordum ama şimdi annelik ne biliyorum daha farklı hissediyorumBunu bende fark ettim ilk gebelikte çok bilmezdi konuşmazdı hareketlerini pek önemsemezdi ama şimdi durup durup kızım napiyosun hadi babaya bı tepki ver diyor![]()