- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #16.221
Evet kızO daha kötüymüş ya erkek miydi senin kız mı :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet kızO daha kötüymüş ya erkek miydi senin kız mı :)
O dert bende de var hiç görmedim yüzünü deli gibi merak ediyorumBen devlet hastanesine gidiyorum maalesef ultrason çıktısı vermiyorlararada verirlerse onda da sayısal bilgiler yazıyor sadece bebeğimin görüntüsü yok hiç neye benziyor bilmiyorum bile detaylıya özele gittim ama orada da makinenin çıktısı kötüydü onda da bir şey belli olmuyor doğunca öğreneceğim bende bebeğimin nasıl bir yüzü olduğunu
![]()
Benim yardimcim yok malesef ilk 1 hafta kız kardeşim kalır ondan sonrası yanlız olacağım kv çalışıyor anca akşamdan akşama gelir hoş gelmese daha iyiBenim ilki tüp bebekti yumurtam yoktu nerdeyse olanda kalitesizdi tüp bebekte bile 3 tane yumurta toplandı 1 tanesi kaldı elimizde oda tuttu o yüzden hiç ihtimal vermedik yani olacağına ama kendiliğinden tekrar oluverdiilgi olayının dengesini ayarlayabilmek için yanımızda yardımcı olacak birilerinin olması çok önemli bende de o var çok şükür ama ona rağmen korkuyorum, üzülüyorum karmakarışık duygular işte dediğin gibi yaşayıp göreceğiz
canım şekerler naıl gidiyor ?Kızlar nasıl kontroller
Canım benim şekerim yüksek değil 120 çıktı toklugum açlık zaten 75 ti.Ama suyum fazla olduğu için doktor şekerli karbonhidratli şeyleri yasakladı.Olcum yapmıyorumcanım şekerler naıl gidiyor ?
hergün ölçüyormusun
ben ne farkettim biliyormusun
yemekten sonra yürüyüş yaptığımda şekerim daha düşük çıkıyor
ama günde 3 öğün de yürünmüyorki![]()
Biz bırakmıştık zaten. Cinsiyeti ile detaylıda öğrendikO zaman ısrar etmek anlamsız annesi sürpriz yapmak istiyor işte doğunca görürüz ne yapalım![]()
Bana sıkı diyet verdiKızlar nasıl kontroller
Bende aynı kuzu korkma diyetle hallolurBana sıkı diyet verdibebek 1.400 gr çıktı karnı 2 hafta önde olduğu için 300 gr fazlası var dedi şuan 28. Hafta içinde böyle hızlı kilo alırsa şekeri için sıkıntı olur dedi bir ay sonra bebek kilo alsın sen hiç almadan gelmiş olman lazım dedi, sıfır şeker sıfır hamur işi kızartma vs hiç bir şey yokmuş, rahim ağzın iyi ama bebek hızlı kilo alırsa erken doğumu tetikler dedi korktum
Sevindim canım güzel şeyler duymuşsun. Bir süre sana mecburum diyet artıkBana sıkı diyet verdibebek 1.400 gr çıktı karnı 2 hafta önde olduğu için 300 gr fazlası var dedi şuan 28. Hafta içinde böyle hızlı kilo alırsa şekeri için sıkıntı olur dedi bir ay sonra bebek kilo alsın sen hiç almadan gelmiş olman lazım dedi, sıfır şeker sıfır hamur işi kızartma vs hiç bir şey yokmuş, rahim ağzın iyi ama bebek hızlı kilo alırsa erken doğumu tetikler dedi korktum
Valla tam yırttım derken yine yırtamadım diyettenBende aynı kuzu korkma diyetle hallolur
Ne bileyim tin tin gittim bideSevindim canım güzel şeyler duymuşsun. Bir süre sana mecburum diyet artık![]()
Bide yüzüme yüzüme Aralık başına kadar net uyacaksın asla çikolata şeker hamur işi yok dedi döndüre döndüre
Haftada bir kaçamak yapıyorumBide yüzüme yüzüme Aralık başına kadar net uyacaksın asla çikolata şeker hamur işi yok dedi döndüre döndürebende marketlerde ağlak moda gelirim iyi bak
![]()
Ben çok korktum ya haftasına uyumlu olmadan yapamam gibiHaftada bir kaçamak yapıyorum![]()
Ultrasonda yaniltabiliyor büyüklük olarak ama yap tabi diyeti kuzu ne olur ne olmazBen çok korktum ya haftasına uyumlu olmadan yapamam gibigöbekli marul yaa hayır anası olarak ben ufacık bişeyim bu nasıl göbek iki hafta öne atar hatta nerdeyse az geçecek bile öyle dedi
Neyse buna da şükür diğer herşey iyi bariUltrasonda yaniltabiliyor büyüklük olarak ama yap tabi diyeti kuzu ne olur ne olmaz
Ben lansinoh aldim 142 miydu neydi 40 gr ama şimdi düşününce 10 gr aldırdım. Belki iyi gelmeyecek başka kullancaz. Amazondan almıştım.Kızlar göğüs ucu kremi aldınız mı? Lansinoh bakıyordum normalde 150 tlydi, dün %10 indirim vardı krem 170 tl olmuştu, bugün %30 indirim başlamış ama krem 200 tl olmuşsizler aldıysanız ne aldınız?
Ayy aynı bizim oğlan ya. Önce o kalkar sonra ezan okunur. Doğduğundan beri böyle. Müezzin diyoruz kendisineGünaydın Ben hep erkenciyim benim oğlan 6 dediği an gözlerini açıyorHayır, beni bıraksanız ben 48 saat uyumaya uygun bir insanım benim gibi uyku delisi birinin nasıl böyle çocuğu var biliyorum. Hoş ona hamileyken de hep.sabah 5 te kalkardim uyutmazdi beni
canım pek stres yapma kilo konusunu benim oğlum 2.5 yaşına gelecek ve hatırlamıyorum hangi haftamda kaç kiloydu, unuttum gitti çoktan. Yıllar yıllar önce doğum yapmış insanların hatırlaması bence imkansız yaAy bu hangi uygulamaa
Benim doktorum da oğlumda ooo bu tosun 4 kilo üstü doğar, normal doğması zaten zormuş baksana tombalak bu falan diyordu sürekliCanim ileri geri mevzusu cidden magazin, altin gunu dedikodulari. Doktor bu konuda bir sey soylerse sadece kendisinden bilgi alinmali. Bir sey demiyorsa da her sey yolundadir, oyle bilinmeli. Cihazlar zaten net olcum vermiyolar, asagi yukari veriyolar. Hatta her cihaz farkli bir olcum bile verebilir.
Percentiller var, doktorlar onu baz aliyor ama bize oyle soylemiyolar. O da su; mesela boy %60 yani yuz kisilik boy sirasinda 60.kisi. Sanirim 90’i baz aliyor. Diyor ki boy iyi. Kiloda da ayni sekilde.
Ben merakimdan bir kere sormustum ve detaylica cok guzel anlatmisti. Aklimda kalanlari aktarmak istedim.
ne yağı kullanıyordun canımDeli gibi hemdegünde 3 kere göbek ve bel gögüs cevremi yaglardim onun icin cok üzüldüm aglicammmm
canım vazelini bi arkadaşım doktoruna sormuştu vazelin temiz içerik değil petrol ürünü ben önermiyorum demişti sürdüğümüz şeyler emiliyor deridenAranizda catlak icin vazelin kullanan varmi
benim annem de çok çatlamış ben de genetik ne sürsem de çatlarım diye çok da bi şey beklemeden lierac kullanmıştım oğlumda. Ve karnım sıfır çatlak. Hiç olmadı. Bacaklarıma ve popoma sürmeyi unutmuştum oralar çatladı. O yüzden işe yaradığını düşünüyorum. Karnım da kocamandı üstelikCiddimisin? Nasil bu kadar rahatsin, helal olsun..genlerine güveniyor.olabilirsin
Benim annemin karni harita gibi 2 cocuk dogurmus cokta kilo almamis 10kiloyu gecmemis ama catir catir catlamis..ben bundan korkarak deli gibi kremlendim, yaglandim ve suya abandim..hergün 1 kasik ceviz yagi tüketiyorum, avocadolar vs aklina ne gelirse yani hem icten hem distan nemlendirme derdine düstüm..
yürüyüs haraket vs dikkat ediyorum, toplamda da 5kilo aldim 28 haftadayim ama kilonun hepsi göbekte toplandi bende karnim o kadar büyükki, komikte bi görüntüm var aslinda
ayy arkadaşım da gece uyuyormuş suyu gelmiş kızın ama artık nasıl olduysa ses duymuş gibi olmuş uyku sersemi, bomba patladı diye pencereye koşmuş panikleAy kızlarDilyy @Aklimtrakyada dün deprem olayından bilmeden etkilendi mi yoksa denk mi geldi ne oldu ise eşimin gece bana yaptıkları
gece beni bir telaş kaldırdı kalk kalk doğum başladı diye uyku sersemi Allahım suyum geldi de fark mı etti dedim aklım oynadı baktım boş valiz ile elimden tutarak kapıya gidiyor kendime gelince anladım uykuda daha
durdurup uyandırdım bu kez ne oldu bişeyin mi var neden koridordayız diye bir daha panik gece gece bana prova oldu resmen bu adam ile sonumuz hayrolsun
![]()