2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Günaydın kızlar :KK200:
Öncelikle geleceği parlak günlere taşıyacak olan çocuklarımıza ve onların mimarı biz kadınlara bir çok hak tanıyıp bizleri toplumda var etmeye çalışan, daima halkı için yaşamış büyük komutanımızı, atamızı özlem ve saygı ile anıyorum. Onun gibisi gelmez bir daha ama biz onun gibi vatanı için yaşayan, daima çalışkan evlatlar yetiştirebiliriz unutmayın beşiği sallayan dünyayı sallar.
Bu arada bugün benim doğum günüm :) kocam çok süprizli şeyler yapacak gibi geliyor eli ayağı birbirine dolanmış davranıyordu sanırım belli etmemek için 40 takla atıyor :KK45:
Doğum günün kutlu olsun canım 🤗
İnşallah çok güzel süprizlerle karşılaşırsın bugün🥰

Canım selam clx ölçümün kaç çıktı senin. Geçmiş olsun tekrar ben de bugün çıktım eve geldim.
Verdikleri kagitta cx diye değer yazıyor canim ama onun haricinde adam akilli bir şey yazmıyor
Bir de bu yazıyor böyle olan var mı ne demek anlamadım

Eklentiler

• IMG_20221110_175109.webp
    IMG_20221110_175109.webp
    17 KB · Görüntüleme: 49
Verdikleri kagitta cx diye değer yazıyor canim ama onun haricinde adam akilli bir şey yazmıyor
Bir de bu yazıyor böyle olan var mı ne demek anlamadım
Bana en son 26 mm dendi rahim ağzı uzunluğu galiba clx dedikleri. Odaya girip çok hızlı konuşup gittiler. Hiç bişey anlamadım, rahim ağzından çok tek umblikal arter çıktı onun üzerinde durdular, yani göbek kordonu 3 damar olması gerekirken 2 damar bebeği tek damar besliyor. Onun üzerinde durdular ama beraberinde kromozomal bir bozukluk gözlemlemedikleri için bir sıkıntı yok dediler.

Son düzenleme:
Kızlar bugün halsiz hissediyorum diye hep uzandım bi ara dışarıya çıktım 5 dk kadar yürüdüm sol kasığıma bıçak saplanır gibi ağrı girdi gecmisti simdi sag kasığıma regl ağrısı gibi sancı girip çıkıyor. Dr a yazdım ama henüz dönüş yapmadı sizce riskli bi durum mu esim de evde degil çalışıyor 1.5 saat uzaklıkta

Kızlar bugün halsiz hissediyorum diye hep uzandım bi ara dışarıya çıktım 5 dk kadar yürüdüm sol kasığıma bıçak saplanır gibi ağrı girdi gecmisti simdi sag kasığıma regl ağrısı gibi sancı girip çıkıyor. Dr a yazdım ama henüz dönüş yapmadı sizce riskli bi durum mu esim de evde degil çalışıyor 1.5 saat uzaklıkta
Yatınca dinlenince geçmeyen ağrılardan korkarım.Baska tanıdığın varsa birini çağır en azından yanında biri olsun bence canım

Belki hep aynı yatiş seklinden sebep olmuştur canım mesela gece uzun bir uykudan sonra kalktigimda yurumeye baslayayim resmen kasiklarim kesilir gibi olur geçer bir kaç adimdan sonra. Ama yanında birinin olmasini istersen tanidik varsa çağır derim en azindan iyi hissedersin

Bana en son 26 mm dendi rahim ağzı uzunluğu galiba clx dedikleri. Odaya girip çok hızlı konuşup gittiler. Hiç bişey anlamadım, rahim ağzından çok tek umblikal arter çıktı onun üzerinde durdular, yani göbek kordonu 3 damar olması gerekirken 2 damar bebeği tek damar besliyor. Onun üzerinde durdular ama beraberinde kromozomal bir bozukluk gözlemlemedikleri için bir sıkıntı yok dediler.
Ben 18 mm ile girdim 31 mm rahim kısalığı ile çıktım rahim agzi acikligida 1 cmden daha az dedilerde cikardilar artık beni

Benjmde sol kasigima agri girdi. Daha öncede olmuştu boyle değişik bisey baya sanci mi bilemedim ama bi süre sonra geçti.

Canım belden kasiklara doğru giriyor ağrı. Regli ağrısı gibi düşün
Cok kötüydü bele doğruda vardı ama anlayamıyorum valla ben doktorada hic gideyim demiyorum. Aslinda pazartesinden beri cok ağrılarım var .neden böyle yapıyorum kipir kipir diye . Peki doğum filan başlasa bebek Böyle hareket eder mi

Cok kötüydü bele doğruda vardı ama anlayamıyorum valla ben doktorada hic gideyim demiyorum. Aslinda pazartesinden beri cok ağrılarım var .neden böyle yapıyorum kipir kipir diye . Peki doğum filan başlasa bebek Böyle hareket eder mi
Hiç bilmiyorum canım benim ilki sezeryandi. Sadece sanci böyle oluyor şu an yaşadığım için biliyorum

Çalışabilir alırsan ve 37 ye kadar çalışırsan devlet o 5 haftanın parasını vermiyor. Sen zaten çalıştın, para kazandın gebelikten dolayı bir mağduriyet yaşamadın mantığıyla 32. hafta-37. hafta arasındaki 5 haftayı ödemiyor. Ben ilk doğumda 32. haftada çalışabilir raporu aldım 35. haftada izne ayrıldım devlet 32-35 arasındaki 3 haftalık kısmı çalıştığım için ödemedi doğum öncesi için sadece 35 de aldığım rapor sonrası 2 haftalık kısmı ödedi. Bunu bende bilmiyordum bu hamileliğimde öğrendim.
Bende şu an öğrendim 😊 ama yine de izin daha çok işime yarayacak .inş dayanabilirim gerçi 37 ye

Back
X