2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Hangi fitili verdi canım. Benim sürekli degil ara ara akıntım oluyor 2 gundur de sag boşluğum böbreğim ağrıyor ben de dr un verdigi fitili kullanmayi düşünüyorum
Nova vulotran diye bir fitil verdi, ben hamile değilken de yaşadım kaşıntı koku olmadı ama sonra böyle akıntı başlayıp birgün kanıma kadar geçip acillik olmuştum apandisit patladı sanmıştım bastırınca acıyor vs doktor da öyle düşündü hatta röntgen çekildi baya bir süründürdü onu da biliyor doktorum çünkü aynı şekilde kaybettiğim hamilelikte de acillik oldum tam iki kez öyle olunca 😐

Hamilelikteki kaygılarla nasil baş ediyorsun peki bende de var panik atak 5 senedir ugramiyordu hamilelikte ugranaya karar verdi tekrardan 😟🤦🏼‍♀️
İlk başta zor oldu çünkü tam atak donemindeydim ve ilaca geri dönmüştüm ,mecbur ilacı bıraktım . Dünyam alt üst oldu , o kadar mutlu olduğum hamileliğim bile artık mutlu etmiyordu beni .en büyük korkumdu düşük yada bebeğin kalbinin durması ,bir önceki gebeliğim 10.hafta kalp durması oldugu için . Ama ilaçsız o kadar kötü oluyordum ki " eğer bebeği kaybedersem en azından ilaca tekrar baslayip ,normal hayatına dönerim " diye teselli eder hale gelmiştim kendimi, o derece zorlandım yani. Sonra yavaş yavaş geçti .4 ayda ilaca geri dönebilirdim ama öne bile gerek kalmadı. Evet kaygı seviyem hala bir tık fazla normale göre ama kontrol edilemeyecek seviyede değil. Son dönemde biraz da " teslimiyet"i öğrenmiş olabilirim , birşey olacaksa oluyor , sonuca giden yolda başa gelen herşey bir bahane . O sonuç her şekilde , olması gerektiği şekilde gerçekleşiyor ve ben bunu değiştirebilecek güce sahip değilim .Bunu kabullendim 🤷‍♀️

Ya orası ayrı konu ama sancı kafadan uretilebilexek bir ağrı değil ya 🤣
Ben istersem onu da yaparım 😂 cidden beynin yapabileceklerinin ,mantığın ya da mantiksizligin sınırı yok😂 yanlış anlama canım lütfen ,hani senin de bu şekildedir demiyorum , sancin varsa vardır , kimse de sana kalkıp kafandan kuruyorsun diyemez . Ben sadece sana kendi durumumu anlatıyorum 🥲

Kızlar sleepynin bezini alayim diyoruz hepsiburadada indirim var. Kalıbı küçükmüş 2 numara ile baslamayi düşünüyorum.Gunde ortalama ne kadar bez kullanırız ?
Canım trendyolda daha uygundu bio natural olanından aldım 2 paket 1 no 2 paket de 2 no aldım pakette 68 tane var sanırım. Pişik vs olma ihtimaline karsı stok yapmayacagım

Canım trendyolda daha uygundu bio natural olanından aldım 2 paket 1 no 2 paket de 2 no aldım pakette 68 tane var sanırım. Pişik vs olma ihtimaline karsı stok yapmayacagım
Bende bionatural alicam canim ama 2 ve 3 numaralarından senin gibi 2ser paket almayi düşünüyorum. Cok mu olur acaba daha mi az alsak diye kararsız kalmıştım

Bende bionatural alicam canim ama 2 ve 3 numaralarından senin gibi 2ser paket almayi düşünüyorum. Cok mu olur acaba daha mi az alsak diye kararsız kalmıştım
Günde 10 bez en az kullanılıyor en başta. Bebekler cabuk buyuyor. En uzun sure kullandığım bez 3 noydu.

Ben sonra alırım diye düşünüyordum. Fakat fiyatlar her ay arttı. 1.30 tl den 1 numara aldığım bez 2 TL üstüne çıktı. Ben de sleepy aldım trendyoldan. 200 küsür tane 1 2 3 4 numara. 4 numara çok gidiyor dediler. Ben hepsinden eşit aldım😄İhtiyaç olursa o zaman alacağım artık.

Ben istersem onu da yaparım 😂 cidden beynin yapabileceklerinin ,mantığın ya da mantiksizligin sınırı yok😂 yanlış anlama canım lütfen ,hani senin de bu şekildedir demiyorum , sancin varsa vardır , kimse de sana kalkıp kafandan kuruyorsun diyemez . Ben sadece sana kendi durumumu anlatıyorum 🥲
Yok canım zaten ben de çok panik atak biri olduğum için acaba ben mi abartıyorum diyeno sancilarla iki hafta çalıştım. Ama sonra nst de sancı çıkınca aslında gerçekte olan bir şey olduğunu gördük 🤣

Kızlar bu mide yanması ağrısı için neler yapıyorsunuz gecsin diye ben artık ruhumu teslim ediyorum iki gündür agzima ne sürsem cikiyor artik dün kan kustum eşim gidelim dedi ama ben gitmek istemedim gaviskon vereyim dedi oda lütuftu eziyet oldu içtikçe titreme krizine girdim kendimi sıcak suya nasıl attım bilmiyorum ben artık doğsun bitsin moduna giriyorum galiba. 😂
Sade maden suyu içiyorum anında geçiyor dün maden suyu kalmamıştı sabaha kadar uyuyamadım çok rahatsızdım

Ben sonra alırım diye düşünüyordum. Fakat fiyatlar her ay arttı. 1.30 tl den 1 numara aldığım bez 2 TL üstüne çıktı. Ben de sleepy aldım trendyoldan. 200 küsür tane 1 2 3 4 numara. 4 numara çok gidiyor dediler. Ben hepsinden eşit aldım😄İhtiyaç olursa o zaman alacağım artık.
Canim sleepynin 2 numarası diger markalarin 1 numarasi gibiymis fotoğraf atıp karsilastirmislar hatta o yüzden ben hic 1 numara almadim seninde aklında bulunsun

Burada doğum tecrübelerinden pek konuşmasak daha iyi zaten. Çünkü zamanı gelince insan yaşadıklarına daha kolay adapte oluyor nekadar acı ağrı olsada ( ki kimisinde anlatıldığı kadar olmuyor) insan Allah'ın izniyle üstesinden geliyor. Ona göre yaratildik böyle düşün. Benim eltim kan aldirirken bayilirdi kesinlikle normal yapamam derdi iki tane normal doğurdu yine olsa yaparım diyor. Doğum anında insana farklı birşey yükleniyor gerçekten hele birde çocuğun için olduğunu biliyorsun ya. Sana tavsiyem pozitif doğum hikayeleri diye arat netten onları oku çok iyi geliyor
Okadar haklisin ki beni cevrem yada forumlardaki insanlar okadar korkutmustuki hem normal dogumdan hem sezeryandan. Benim ikinci olucak herkesin yasadigi aci esigi ve daha bir cok konu farklilik gosteriyor elbet agrin olucak elbet hem güzel hemde sorunlu seyler yasayacaksin fakat öyle abartilan bence bişey yok ve geçiyor. Okadar kotu olsa ben neden ikinciyi yapiyim ki😂 hayatta yasadigim en guzel duygu dogum olduktan sonra kizim agliyordu bana yaklastirdilar sesimi duydu kokumu oldu okadar guzel bir tonla sakinlesip sustu dudağını buzdu ki o an icin defalarca dogurabilirim🙏🥰

Okadar haklisin ki beni cevrem yada forumlardaki insanlar okadar korkutmustuki hem normal dogumdan hem sezeryandan. Benim ikinci olucak herkesin yasadigi aci esigi ve daha bir cok konu farklilik gosteriyor elbet agrin olucak elbet hem güzel hemde sorunlu seyler yasayacaksin fakat öyle abartilan bence bişey yok ve geçiyor. Okadar kotu olsa ben neden ikinciyi yapiyim ki😂 hayatta yasadigim en guzel duygu dogum olduktan sonra kizim agliyordu bana yaklastirdilar sesimi duydu kokumu oldu okadar guzel bir tonla sakinlesip sustu dudağını buzdu ki o an icin defalarca dogurabilirim🙏🥰
Sen ilkini nasil dogurdun canim normal mi

Back
X