- 24 Aralık 2015
- 370
- 276
- 103
- 35
- Konu Sahibi Mervenur277
- #5.581
Yumurtlamanın 7. Gunuyse nasıl adete 4 gün var yumurtlamanın üstünden 14 gün geçince degilmiydi adet günü ben öyle biliyorum yanlış mi biliyorum daha günün var bence moralini bozmaAdete 4 gün var kan verdim 0.1 çıktı moraller yine yerlerde.. yumurtlamanın 7.günü

ama ne dicem sana barıştık bile gönlümü aldı ve bil bakalım ne oldu bugün kasık ağrısı hissettim sol kasığım ağrıdı ve tuvalette net ve yoğun yumurtlama akıntımı gördüm bu sefer kesin oldu bence yarın ateşe yansıyabilir:) Allahım inşallah. Bu geceyi değerlendireceğiz iyi ki barıştık
 ama ne dicem sana barıştık bile gönlümü aldı ve bil bakalım ne oldu bugün kasık ağrısı hissettim sol kasığım ağrıdı ve tuvalette net ve yoğun yumurtlama akıntımı gördüm bu sefer kesin oldu bence yarın ateşe yansıyabilir:) Allahım inşallah. Bu geceyi değerlendireceğiz iyi ki barıştık  

Herkesin başının etini yedim burayada sardım yorumları okuyup okuyup duruyorum yarın mutlaka testinin sonucunu at merak ederim kan testi mi vericen kaset testi ile mi yapican
 Herkesin başının etini yedim burayada sardım yorumları okuyup okuyup duruyorum yarın mutlaka testinin sonucunu at merak ederim kan testi mi vericen kaset testi ile mi yapican

Bence de çok haklısın tirlatmaya az kaldı doktorum nerde modundayim
 Bence de çok haklısın tirlatmaya az kaldı doktorum nerde modundayim 

biz burda bi silik çizgiyi görücez diye şaşıbeş olduğumuz için
 biz burda bi silik çizgiyi görücez diye şaşıbeş olduğumuz için

onceden deli gibi agri çekerdim goguslerim siserdi o bile geçti yok noluyor bana ya adet atesim 36.3 36.2
 onceden deli gibi agri çekerdim goguslerim siserdi o bile geçti yok noluyor bana ya adet atesim 36.3 36.2 

daha ateşli oluyor hem öyle
 daha ateşli oluyor hem öyle