Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim takvimler niye hep böyle oluyor 🤣 döngünün 10.günü ve ayın 10 u hep birbirine yakın oluyor karıştırıyorum 🤣🤣
Hahahhahah rahat ol o günü yakalamışsın kuzum Rabbim vermek istersin yeter ki tek ilişki yeter

Oooo sen burda mıydın beni etiketler miydin bir şeyler bekler miydin beni takip eder miydin regl oldun kayboldun bir miktar da gözümden kaçmadı🙄
Valla gırmıyorum da bakmıyorumda cok sen harıc 😂 yenı tempo ıcın beyın olarak bıraz boşalmaya dinginleşmeye calısıyorum buay da benı sarstı asko

Kızlar günaydın. @imagination forever senin o rüyanı okuduktan sonra o kadar çok etkilendim ve mutlu oldum ki uyudum. Uyuduktan sonra ben de rüyamda hamile olduğumu gördüm😢 hatta kızım olacakmış rüyamda öğrendim cinsiyetini. Öyle bir ağlıyorum ki mutluluktan nasıl ağlıyorum gerçek gibiydi. Bir uyandım rüyaymış. Allahım hayırlısı ile gerçeğini hepimize yaşatır inşallah 🤲🏻
Rabbim İnşAllah çok yakında nasip eder bu mutluluğu 🤲🏻 Amiiim 😍

Eklentiler

• Screenshot_2023-01-12-10-04-50-867_com.popularapp.periodcalendar.webp
    Screenshot_2023-01-12-10-04-50-867_com.popularapp.periodcalendar.webp
    18 KB · Görüntüleme: 37
Kızlar iki aydır catlmta iğnesi kullanıyorum dokotr dedi 3 iğneden sonra aşılma yapılacak bu son iğneyi de şimdilik yapmak istemiyorum sizce ara veririsem bir kaç ay bişey olur mu bu ararlar çok stresliyim de o yüzden yapmak istemiyorum
Bence ara ver. zihnini temizle, rahat bir şekilde dene tekrar

Back
X