Ay ben de bi dedim mevzu var galiba ama bir doğumumuz var sanırım sadece. Göbekli beraber çeneleri de mi büyüyor anacım, yazın siz yazın bunlar son yazmalarınız in cin top oynayacak 1 ay sonra burada. Yada belki herkesler çocuğu çok uslu çok güzel emen gazsız bebeler olur yine buralarda cirit atarsınız, inşallah Aminn. semataha
hayırlı olsun canım bebişin hoşgelmiş sağlıklı mutlu uzun ömrü olsun, bol sütleriniz olsun cnm
Kızlar ya isim konusunda hala karar veremedim ama 3 sim arasında kaldım.
MİHRİMAH Şimşek
Zeynep Mihra Şimşek
Zeynep Şifa Şimşek sizce hangisi olmalı kulağa hangisi daha iyi geliyor
Süreyi dakika dakika tutmaya çalış. Eğer duzenliyse normal sancin olabilir canım. Düzenli değilse yalanci sancılardir muhtemelen. Bir de hareket edince veya yatinca geçip gecmemesine bak.
Benim yoğun ve yorgun geçirdiğim günlerin akşamları ayni senin gibi geçiyor mesela. Yatıp dinlenince sancılar da bitiyor.
Niye öyle ya
Doktor bana 37 görsek şükretcem demişti acaba benim stresten mi böyle oldum yarın kontrolüm var kaskatıyım son 1-2 saattir özellikle sırtım bile ağırdı
Ya kızlar şu grup işini hiç mi halledemeyiz uygulama da olmayınca sürekli tarayıcıdan girmek zor oluyor sonlara yaklaşınca hiç bir mesajı kaçırmak istemiyorum