2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Oy maşallah nazar değmesin sübhan allah darısı başımıza

Ben memnundum devam ederdim ama doktorum degistirdi baska bi multivitamine gectik kalsiyum dvit ve demir takviyesi de ekledi 3 ay bitince degisiyo galiba

Arkadaşım ne var yani bi de erkek bebek reyonlarına girersin işte dinazorlar, gezegenler, balinalar fln cok güzel temalı ürünler var bi de pipiped gerekcek bez değiştirirken ilk zamanlar ansızın çiş yapıyorlar diye, pipi ucunu örten koni şeklinde içi havlu kumastan bi parça ama acayip iş görüyor kaç kaza atlattım ben bi bilsen

Ahahaha benim arkadaşım kağıt bardak koyuyordu

Merhaba bende kocaelideyim 03.02 görünüyor doğum benimde ancak doktorum cinsiyetini göremedi siz hangi doktora gidiyorsunuz acaba öğrenebilir miyim
Ben normalde Kocaeli’de yaşıyorum orda Mehmet Müezzinoğluna gidiyorum ama izin için uşağa gelmiştim burda 11 haftalıkken bildi

Merhaba ben de kocaelideyim. Hangi hastane ve doktora gidiyorsun
Akademi hastanesinde Mehmet Müezzinoğluna gidiyorum fakat Konak hastenesi Erkan Türköze geçiş yapıcam onun muayene ücreti daha uygun akademi de 465 tl veriyorum Konak hastanesinde 265

Ben memnundum devam ederdim ama doktorum degistirdi baska bi multivitamine gectik kalsiyum dvit ve demir takviyesi de ekledi 3 ay bitince degisiyo galiba
Ya benimde midem çok kötü . decavit vitamin kullanıyorum 5 gündür ve ben 4 gündür kötüyüm. İçinde b12 var ve ne zaman içsem midem reflü olur şişer. Bugün kullandım en azından şişlik yok midemde. Mideye dokunmayan hangi vitaminleri kullanıyorsunuz kizlar

Benim hazımsızlık olduğunda salatalık turşusu yiyorum bunuda yeni keşfettim o kadar iyi geliyor ki tavsiye ederim
Ay bı demeyelim
Defne ismini bende çok beğeniyorum ama Yunanca olduğunu duyunca vazgeçtim
Sat 20.05.2022 beklenen doğum tarihi 24.02.2023 3. Çocuk yaş 37
Ay en sonunda 35 yaş üstü bir hamiş gördüm. Kendimj okadar yalniz hissediyorum ki. Su ikili taramayı nerden yaptirdim . Yaştan dolayı riks yüksek çıktı. Kafam orda. Niye yaptırdım ki huzurumu bozdum. Senin ne çıktı sonuç

Ben normalde Kocaeli’de yaşıyorum orda Mehmet Müezzinoğluna gidiyorum ama izin için uşağa gelmiştim burda 11 haftalıkken bildi
Ay baya erken öğrenmişsin ne güzel
Ben bekleyeceğim iki hafta daha
Akademide bildiğim bir doktor yoktu o yüzden konak hastanesi seçtim, daha önce firdevs hanıma muayene olup, pozitif enerji almıştım
Bu arada ben muayene ücreti ödemiyorum, tüp bebek öncesi özel sigorta yaptırmıştım.
Doğum da ücretsiz olacak. Ücretli testleri de üniversitede yaptırmayı düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…