- 22 Mayıs 2012
- 3.652
- 4.284
- 373
Oy maşallah nazar değmesin sübhan allahBen kontrolden çıktım 5 cm olmuş bebeğim her şey yolundaymiskiza benzettim dedi benimde doktorum ama tabi daha erken 11+5'teyiz. Eşim çok sevindi gönlü daha çok kızdan yana ☺ bende sağlıklı olsun da diyorum önemli degil hic gözümde yok.
Bir ay önce gitmiştim ne kadar büyümüş eli yüzü gözü her şeyi bellio kadar tatlı hareket ediyor ki
Ben memnundum devam ederdim ama doktorum degistirdi baska bi multivitamine gectik kalsiyum dvit ve demir takviyesi de ekledi 3 ay bitince degisiyo galibaDevam ediyormusun canm ben yine Bi içeyim tekrr bulantı feln olursa değiştiririm artık doktora söylerim zatn normldede hiç ilaç içmem hamilelikte Bi ilaç Bi mide bulantısı işkence gibi geliyo bana mide alısık dgl belki de ondanilacı içsemde midemde öylece duruyo gibi hissediym
Aminn bi an önce kavuşun sizdeOy maşallah nazar değmesin sübhan allahdarısı başımıza
Arkadaşım ne var yani bi de erkek bebek reyonlarına girersin işteBen bugün biraz ortalığı döktüm, kızların eskilerini küçüklerini ayırdım. Ama toplamaya gücüm yetmedi ahahaha bıraktım öyle dağınık bakalım. Çok halsizim ama işler de beni bekler nasıl olacak böyle bilmiyorum. Ne zamana düzeliriz
Kızlardan kalanlar hep kız eşyaları, pembiş, çiçekli, kalpli şeylerdoktor erkek gibi dedi. Bakalım nasıl olacak. Sadeleri ayırayım dedim. Ama bazı şeyler de öyle yeni ki elbiseler filan. Kıyamıyorum ne olacak böyle kız olur inşallah üçüncü de ya
Ahahaha benim arkadaşım kağıt bardak koyuyorduArkadaşım ne var yani bi de erkek bebek reyonlarına girersin iştedinazorlar, gezegenler, balinalar fln cok güzel temalı ürünler var bi de pipiped gerekcek bez değiştirirken ilk zamanlar ansızın çiş yapıyorlar diye, pipi ucunu örten koni şeklinde içi havlu kumastan bi parça ama acayip iş görüyor kaç kaza atlattım ben bi bilsen
Ben havlu örttüm bezini açtığımda hepAhahaha benim arkadaşım kağıt bardak koyuyordu
Ayy kendi yüzüne miii kıyamamBen havlu örttüm bezini açtığımda hepçünkü bi kere unutmuşum baktım öksürüyor yüzüne işemiş
Ben normalde Kocaeli’de yaşıyorum orda Mehmet Müezzinoğluna gidiyorum ama izin için uşağa gelmiştim burda 11 haftalıkken bildiMerhaba bende kocaelideyim 03.02 görünüyor doğum benimde ancak doktorum cinsiyetini göremedi siz hangi doktora gidiyorsunuz acaba öğrenebilir miyim
Akademi hastanesinde Mehmet Müezzinoğluna gidiyorum fakat Konak hastenesi Erkan Türköze geçiş yapıcam onun muayene ücreti daha uygun akademi de 465 tl veriyorum Konak hastanesinde 265Merhaba ben de kocaelideyim. Hangi hastane ve doktora gidiyorsun
Ya benimde midem çok kötü . decavit vitamin kullanıyorum 5 gündür ve ben 4 gündür kötüyüm. İçinde b12 var ve ne zaman içsem midem reflü olur şişer. Bugün kullandım en azından şişlik yok midemde. Mideye dokunmayan hangi vitaminleri kullanıyorsunuz kizlarBen memnundum devam ederdim ama doktorum degistirdi baska bi multivitamine gectik kalsiyum dvit ve demir takviyesi de ekledi 3 ay bitince degisiyo galiba
Benim e nabızda gözükmüyorKızlar ikili test sonuçları e nabız da çıkıyor mu?
Ben bugün doktorumu arayıp öğrendim, özelde yaptırmıstım e -nabızda cıkmadıKızlar ikili test sonuçları e nabız da çıkıyor mu?
Ay bı demeyelimBenim hazımsızlık olduğunda salatalık turşusu yiyorum bunuda yeni keşfettim o kadar iyi geliyor ki tavsiye ederim
Defne ismini bende çok beğeniyorum ama Yunanca olduğunu duyunca vazgeçtimGörünce birden heyecan yaptım ay defne ve çınar bizim aklımızdaki isimlerdefneye çok önceden karar vermiştik hamilelik olunca da erkek ismi baya düşündük çınarı beğendik bakalım hangisi olacak. Çok güzel isimler değil mi
Ay en sonunda 35 yaş üstü bir hamiş gördüm. Kendimj okadar yalniz hissediyorum ki. Su ikili taramayı nerden yaptirdim . Yaştan dolayı riks yüksek çıktı. Kafam orda. Niye yaptırdım ki huzurumu bozdum. Senin ne çıktı sonuçSat 20.05.2022 beklenen doğum tarihi 24.02.2023 3. Çocuk yaş 37
Bebimde görünmüyor raporuBenim e nabızda gözükmüyor
Emin değilimKızlar bu arada covid aşısı olmayı düşünüyor musunuz
Bir ay kullandım bende 12. Haftaya kadar hiçbir şikayetim olmadı ama şimdi kullandığım decovit beni mahvediyor
Nasıl sonuçBen bugün doktorumu arayıp öğrendim, özelde yaptırmıstım e -nabızda cıkmadı
Bilemedim ki hangisi doğru acabaBi yanlışlık vardır canm bende 13.4üm çarşamba gitcm ama doktora göre haftam geriydi Bi kaç gün çarşamba 2li test olcm inş
10.000’de 1 ihtimal dedi doktor çok çok düşük riskliymiş detay vermedi daha fazlaNasıl sonuç
Ay baya erken öğrenmişsin ne güzelBen normalde Kocaeli’de yaşıyorum orda Mehmet Müezzinoğluna gidiyorum ama izin için uşağa gelmiştim burda 11 haftalıkken bildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?