2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Yaptırmakta fayda var bence de, kan testinden ziyade iyi bir doktorun ultrasonda incelemesi çok çok önemli. Bazı kalp rahatsızlıklarının önceden fark edilmesini sağlıyor. Ben gebe olduğumu bilmeden akciğer filmi çektirip bir gün antibiyotik kullandım sonra içime bir kuşku doğdu ve test yaptım. Hamileymişim. Bu yüzden detaylı bakılsın bir sıkıntı var mı görülsün istediğimden yaptırmak istedim.Benim ikili test doktorum bu konuda uzmandı. Yanında asistanıyla girdi. Kendi aralarında birçok organı tek tek incelediler. Benim bebeğe olan kan akışıma bile bakıldı. Baya şeye bakıldı. Beyin, kulak,kalp kapakçıkları, damarlar vs. Kromozomsal sendromlara müdahale edilemese de herşey normal ilerliyor mu görmüş olduk

Canım hiç moralini bozma sonuçta sadece bir istatislik. Bende yaptırsam yüksek riskli çıkardı yaş sebebiyle.
Sen kaç yaşındasın canım . Şimdi burnunu görmek için Dr fetal USG istedi . Bakalım hayırlı sağlıklı sonuç alırım inşallah

Günaydın kızlar hiç kıpırtı bişeler hissetmeye başladınız mı yada Bi karnınızı Bi tarafı sert oldugunu 1 haftadır ufaktan bişeler hissediym sanki
Karnımı içeri çekemiyorum artık, bi de göbek deliğim de bi dikiş izi var o böyle baya gerildi ondan göbeğimin büyüdüğünü hissediyorum. Kilo olarak aynıyım

Hiç canını sıkma canım yaştan dolayı yüksek çıkabileceğini bilerek yaptırıcam doktorum yapalım dedi çok gerek görmezse yaptırmam

Şehir hastanesine gidiyorum Ankara’da baya doktor var sorun yaşamıyorum diyebilirim. Randevudan çıktıktan sonra yine randevu bakıp alıyorum.
Yaa çok iyiymiş. Benim gittiğim de şehir hastanesi ama doktor iki hafta sonra gel dedi. Randevu yok nasıl olacak düşünüyorum kara kara Ya da sabah erken gidip eşek gibi bekleyeceğim

Belki güncelleme yapman lazımdır cnm ztn orda doluysa randevu şu tarihte alın die yazıyo
Bakıyorum canım hergün. Bir de Erzurum çok yoğun sanırım baya kalabalıktı, çevre küçük illerden de gelen çok oluyor çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…