- 8 Haziran 2022
- 740
- 1.770
- 28
- 32
Maşallah ne düzenli ilaçmış ben hiç korunmadım ilk kez adet düzensizliği için verdi doktor bende bitti bugün yarın başlar sandım diyorum Allah Allah niye gelmedi ateşimde düşmüyorPazar bırakınca (sonu içerdim ) cuma başlardı hiç şaşmazdı canım 5 yıl boyunca :)
Benimde 2 gün pik oldu ilk pik günü değerlendirdik ama 2. pik günü değerlendiremedik 3. Çatlamayı değerlendirmek zorunda kaldık. eşim 2. Pikte gelemedi bu sorunu aşamıyoruz bi türlü. Kendini baskı altında hissediyor herhalde. Bakıyorum burada herkes hergünü değerlendirebiliyor bizde mutlaka bir gün boş oluyor. ( çocuk istemeden önce böyle bir problem yaşamıyorduk) gerçi arka arkaya da balayında deniyorduk o da ayrı. Bu durumu nasıl aşıcaz çok kafaya takıyorumEvet yaklaşmış canım bir günde hemen koyulaşabiliyor. Ben de ovülasyon testi ile takiple gebe kaldım ve biz sadece ilk pik günü, ikinci pik günü ve çatlama gününü değerlendirdik 3 sefer. Sizinle de paylaşmak istedim. :)
Allahım gönlüne göre versin şekerim inşallah hamilesindirKizlar gecen sene de bu zamanlar hamile kalmistim. Umarim yine oyledir. Sansada bugun mesai kalacagim eve gidip bir an once bir erken gebelik testi yapmak istiyorum
Canım maşallah 2,5 3 haftalık hamilesin demek oluyor inşallah sağlıkla ilerlesin betanArkadaşlar lütfen yardım bugün BHCG yaptım 102 çıktı adetime 3 gün var . Ne oluyor nasıl okuyor şimdi elim ayağım titriyor heyecandan
İnşallah gerçektir ve hamilesindir şubatı dopdolu geçirelimKızlar sabah artimed test yaptım belli belirsiz bi çizgi cikartti sonra neyse bekliyim bi kac gun dedim bugün annemle disaridaydil gelirken bir test alayim dedim başka marka bebe time aldim 2 saat idrar tuttum ama çay filan içmiştim dışarıda neyse böyle çıktı işte ya acaba benmi görmek istiyorum bu attığım bütün testler bebetime diğer gebeligimde 30 gi i değerde baya pembeyi o yüzden pek heveslenemedim belki de kendi çizgisidr yumurtlama testlerim 20 21 pik kaldi bu arada
Ayy maşaAllah bu ay ne güzel başlıyorKızlar sabah artimed test yaptım belli belirsiz bi çizgi cikartti sonra neyse bekliyim bi kac gun dedim bugün annemle disaridaydil gelirken bir test alayim dedim başka marka bebe time aldim 2 saat idrar tuttum ama çay filan içmiştim dışarıda neyse böyle çıktı işte ya acaba benmi görmek istiyorum bu attığım bütün testler bebetime diğer gebeligimde 30 gi i değerde baya pembeyi o yüzden pek heveslenemedim belki de kendi çizgisidr yumurtlama testlerim 20 21 pik kaldi bu arada
şaka gercektenmıKaset için çok erken onu yapıyorum ama kuruma gösteriyor..değerler yüksek olmalı kasetin göstermesi için..ben ilk hamilelikde 506 değerle bile kaset çok koyu göstermedi bende
Insallah canimm saglikla olsunAllahım gönlüne göre versin şekerim inşallah hamilesindir
Ben yaşadım bunu yani düşün batdan 3 gün önce 506 değerim 2 tane test yaptım erken tabi hemen iki tane çizgiyi gösterdi ama kaset o kadarda koyu diğildi..ama bak her keste farklı oluyormuş..bende bilemedim..ben mesela kaset beğenmiyorumşaka gercektenmı
Ya neden öyle diyorsun sende değerlendirdinKuzum burdayım cuma son degerlendırmeyı yaptım dahada yapmadım ben yaacok yoruldum valla canım sıfır hıc ıstemıyor.eksık degerlendırmıs oldum ama olacagı varsa olur hayırlısı olsun az kaldı hadı bakalım benım kendımden umudum yokta sızlerden var
Var var erken gebelikte 6 gün önce çıktıtebrikler kuzummmm hamilesin :) testin goruntusu var ıse atabilir misin ?
Ya ben de gördümKızlar sabah artimed test yaptım belli belirsiz bi çizgi cikartti sonra neyse bekliyim bi kac gun dedim bugün annemle disaridaydil gelirken bir test alayim dedim başka marka bebe time aldim 2 saat idrar tuttum ama çay filan içmiştim dışarıda neyse böyle çıktı işte ya acaba benmi görmek istiyorum bu attığım bütün testler bebetime diğer gebeligimde 30 gi i değerde baya pembeyi o yüzden pek heveslenemedim belki de kendi çizgisidr yumurtlama testlerim 20 21 pik kaldi bu arada
Ya malesef canım bızdede bazen oluyor bu dedıgın,kafanı takma hepımızde oluyor üst üste sureklı olunca.nedenıne gelınce kısıden kısıye degısır elbet ama genelde yorgunluk stres yaş bebek ıcın yapılıyormus düşüncesi yada fizyolojık olarak daha az testestoron sevıyesı kilo vs olabılır.yapacak bısey yok kafanı takma o yuzden.olacagı varsa tek seferdede oluyor emın olBenimde 2 gün pik oldu ilk pik günü değerlendirdik ama 2. pik günü değerlendiremedik 3. Çatlamayı değerlendirmek zorunda kaldık. eşim 2. Pikte gelemedi bu sorunu aşamıyoruz bi türlü. Kendini baskı altında hissediyor herhalde. Bakıyorum burada herkes hergünü değerlendirebiliyor bizde mutlaka bir gün boş oluyor. ( çocuk istemeden önce böyle bir problem yaşamıyorduk) gerçi arka arkaya da balayında deniyorduk o da ayrı. Bu durumu nasıl aşıcaz çok kafaya takıyorum
Allahım sağlıkla büyütmesine nasip etsin. Topikte herkese tek tek adıyla dua edeceğimCanım maşallah 2,5 3 haftalık hamilesin demek oluyor inşallah sağlıkla ilerlesin betan
alltakı tesı en son ne zaman yaptın masallah canım benım ınsallah katlayarak devam eder bence degerın adet oncesıne gore gayet ıyı cıkmıs :)Var var erken gebelikte 6 gün önce çıktı
oncelıkle ben bı golge goruyorum ama erken gunlerde gun ıcı cok yanıltabılıyor yarın sabah ılk ıdrarda bellı olur canım benım karartma hemen enseyıKızlar merkeze inebildik aldım iki tane test şimdi yaptım birini bembeyaz negatif. Digerinide yarın sabah ilk idrarla yaparım bu ay da olmadı 10. Günüm olsa çıkardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?