- 14 Mayıs 2021
- 5.504
- 11.678
- 198
Bebısm degerlendırdımde çatlamadan sonra bı hafta daha degerlendırmek gerekıyor.bende çatlama öncesi 5 kez ama sonrası 0Ya neden öyle diyorsun sende değerlendirdinBen kendimde hiçbir farklılık hissetmiyorum beklenti sıfır
Ben 3 tane yaptım bu ilk ikisi 2 gün önce yaptım .alltakı tesı en son ne zaman yaptın masallah canım benım ınsallah katlayarak devam eder bence degerın adet oncesıne gore gayet ıyı cıkmıs :)
bata kadar umut var canım herşeyin hayırlısıKızlar merkeze inebildik aldım iki tane test şimdi yaptım birini bembeyaz negatif. Digerinide yarın sabah ilk idrarla yaparım bu ay da olmadı 10. Günüm olsa çıkardı
Aminnn canım benim inşallah ❤ Allah razı olsun bu arada kabul olsun inşallahAllahım sağlıkla büyütmesine nasip etsin. Topikte herkese tek tek adıyla dua edeceğim
Yani çok takmamaya çalış canım düşünme boşver, elbette sizin denemenizde de olur ben olmaz diyemem ben sadece kendi deneyimimi paylaşmak istedim, sen üzülme olacağı varsa tek ilişkide bile tuttuğunu duydum. Olacak Allah'ın izniyle inşallah...Benimde 2 gün pik oldu ilk pik günü değerlendirdik ama 2. pik günü değerlendiremedik 3. Çatlamayı değerlendirmek zorunda kaldık. eşim 2. Pikte gelemedi bu sorunu aşamıyoruz bi türlü. Kendini baskı altında hissediyor herhalde. Bakıyorum burada herkes hergünü değerlendirebiliyor bizde mutlaka bir gün boş oluyor. ( çocuk istemeden önce böyle bir problem yaşamıyorduk) gerçi arka arkaya da balayında deniyorduk o da ayrı. Bu durumu nasıl aşıcaz çok kafaya takıyorum
Canım adetin başladığı günden sonra 5. gün başlıyorum ben normalde yapmaya.Kızlar ovülasyon testi sipariş etmiştim ancak geldi.
Acaba yapsam mı bilemedim adetlerim çok düzensiz olduğu için yumurtlama ne zaman olur bilmiyorum .
Ne zaman yapılmalı test sabah akşam fark ediyor mu ?
Hayırlsı canım olsa çıkardı zaten. Hiç bir belirtimde yok anlamıştım sabahda ateşim 36.2 ye düştü zatenbata kadar umut var canım herşeyin hayırlısı
Ben adet bitince başlıyorum bazen erken yumurtlama gördüğüm için ama bana göre akşam daha iyi çünkü zaten öğlen değerlendirememKızlar ovülasyon testi sipariş etmiştim ancak geldi.
Acaba yapsam mı bilemedim adetlerim çok düzensiz olduğu için yumurtlama ne zaman olur bilmiyorum .
Ne zaman yapılmalı test sabah akşam fark ediyor mu ?
Sabaha ınsallah pespembe cıkar bebegmKızlar merkeze inebildik aldım iki tane test şimdi yaptım birini bembeyaz negatif. Digerinide yarın sabah ilk idrarla yaparım bu ay da olmadı 10. Günüm olsa çıkardı
He yaa demııı yeter ama aaaaBugün 3. Havucumu da yedim midem ağrıyor resmenyumurtam da catlamazsa keyfi bilir artık yetti
Hayırlısı olsun kuzum hayırlı zamanda sabır sabır sabırKızlar merkeze inebildik aldım iki tane test şimdi yaptım birini bembeyaz negatif. Digerinide yarın sabah ilk idrarla yaparım bu ay da olmadı 10. Günüm olsa çıkardı
Aman ya sperminde keyfine kaldıkBebısm degerlendırdımde çatlamadan sonra bı hafta daha degerlendırmek gerekıyor.bende çatlama öncesi 5 kez ama sonrası 0kısmet bakalım spermoşlar iki gun yasıyosa kurtarır gelecegı varsa tek seferdede olur zaten bende farklılık hıssetmıyorm her ay gogsum agrıyıp sısıyodu bu ay oda yok
Artimed canım onun gölgesine güvenmem benoncelıkle ben bı golge goruyorum ama erken gunlerde gun ıcı cok yanıltabılıyor yarın sabah ılk ıdrarda bellı olur canım benım karartma hemen enseyı
canım belirtisiz hamile kalanda cok ama ne diyim üzme kendini elbet o çift cizgiyi görecez inanıyorumHayırlsı canım olsa çıkardı zaten. Hiç bir belirtimde yok anlamıştım sabahda ateşim 36.2 ye düştü zaten
Ben bu ay sabredicem dedim ve şuan sabır aşamasındayımSabredenide tebrik ederim
Eşime her seferinde bugün çatlıyor yarın çatlıyor diyorum ona da gına geldiHe yaa demııı yeter ama aaaabu ay bende yettı artık aaa modumdayım valla
Alıştık artık canım üzülmek yok yola devamcanım belirtisiz hamile kalanda cok ama ne diyim üzme kendini elbet o çift cizgiyi görecez inanıyorum
Çok haklı bir isyanEşime her seferinde bugün çatlıyor yarın çatlıyor diyorum ona da gına geldivalla bana da geldiler artık 2 haftadır yumurtluyorum çatlıyor pik bilmem ne
aynen canım dediğin gibi alıştık çift cizgi görünce şoka girmekten korkuyorumAlıştık artık canım üzülmek yok yola devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?