- 3 Ağustos 2012
- 9.362
- 16.635
- 448
- 36
Bence de, uyanınca su içme eve gelene adar sabret olmadı. Merak ettim ben de.Benim 2 subat bat
Kizimi okula birakacam 8.40da direk test alip eve gelirim
Ozaman su icmeyim cunku ben cok su icerim dolayisiyla idrarada cok sık cikiyorum
Canım ateş tablona şimdi baktım henüz dpo 10 dasın yani 4 günün var görünüyor adet gününe. O yüzden yorum yapmak için çok erken. Adet gününe kadar yüksek gidip tam adet günü de ateşin düşebilir. Benim geçen ay öyle gitti mesela. Adet gününe kadar 36.9 daydı. Tam adet günü şak diye düştü 36.6 ya. Eğer gebelik yoksa tam adet günü de düşebilir ateşin. Belki erken olduğu için testlerde de çıkmayabilir bence birkaç gün daha bekleyip testi tekrarlayabilirsin.Benim ateş tablomu yorumlar mısınız çünkü gebelik yok diyor testlerim
Bende merak ettimBence de, uyanınca su içme eve gelene adar sabret olmadı. Merak ettim ben de.
Bizde de öyle ama çok yakın arkadaşlarımıza bazen gardaşım diye takılabiliriz bazenGardaş erkek için diyorlar bizdegözel dostum menim
Kız severim seni de kalbinden öptümYa sizin aşkınıza kurbaney maşallah
Canım çekimler cok uzak pek anlasilmiyorkiBenim ateş tablomu yorumlar mısınız çünkü gebelik yok diyor testlerim
Canım benim teşekkür ederim bugün öğlen vurduk şifa niyetine inşallah yarın nasipse ilk değerlendirme olurAteşini ölçebilirsin. Yumurtladığımızda vücut sıcaklığı düşüyor, ovulasyon testlerinde de buna pik yapma deniyor en koyu olduğu zamana denk geliyor ve bu anda yumurtanın döllenmesi gerekiyor. Yumurta çatladığında ise ateşin birden yükseliyor ve ovulasyon testi silikleşmeye başlıyor. Başka yolunu bilemiyorum.
Hep stres başım ağrıyor bugünden beri üzüldüm bayaYav hemen karalar bağlama. Daha 3 gün varmış. Sen beni dinle sabahları ilk idrar ile denemeye devam et Bat gününe kadar.
Telefonum yakından resmi odaklamıyor o yüzden çekemiyorum birde burası resim büyük diyor birde o yüzden uzaklaştırıyorumCanım çekimler cok uzak pek anlasilmiyorki
Sağol canımBizde de öyle ama çok yakın arkadaşlarımıza bazen gardaşım diye takılabiliriz bazenpeki madem gözel dostum menim duam kalbim seninle
Tablo 21de yumurtlama oldu gösteriyor ama ben 19da pik 20sinde silik 21 de tam silik gördüm tam çatlamayı almak demekki o yüzden dediğiniz gibi bekleyim, hemen ay yumurtlamadan sonra ateşe başladım aktif kanamam başlayınca 36.5e düştü hafif kanamam 36.9la olduCanım ateş tablona şimdi baktım henüz dpo 10 dasın yani 4 günün var görünüyor adet gününe. O yüzden yorum yapmak için çok erken. Adet gününe kadar yüksek gidip tam adet günü de ateşin düşebilir. Benim geçen ay öyle gitti mesela. Adet gününe kadar 36.9 daydı. Tam adet günü şak diye düştü 36.6 ya. Eğer gebelik yoksa tam adet günü de düşebilir ateşin. Belki erken olduğu için testlerde de çıkmayabilir bence birkaç gün daha bekleyip testi tekrarlayabilirsin.
Evet evet x kromozomu daha yavaş olduğu için sık ilişkide de kız bebek olma olasılığı yüksek deniyor. Erkek bebek yumurtlama günü olursa deniyor ama bunda bir çok faktör varmış mesela erkeğin sperminde genetik olarak x ya da y kromozomu daha çok olabiliyormuşUmarım Hızlı geçerler hızlı hızlı hareket ederler inşallah kafamızdaki şu düşüncelerden bir nebze kurtuluruzbazı topikleri okuyorum özellikle kız bebek isteyenlerin yumurtlama dönemi uyguladıklarına vs. yumurtlamaya 2 gün kala ilişkiyi bırakıp hamile kalan çok.
Yani aslında olacağı varsa oluyor yoksa can mı dayanır hergün hergün ilişkiye
Benim olursa ilk gebeliğim olacak o sebeple tecrübesiz ve aceleciyim.burada çook şey öğrendim
Değerlendirme başlasın
Hafif bazende ara ara şiddetlenen kasık ağrısı ardından gelen bel ağrısı sıcaklık basması sabah yatakta vücut ısısının yükselmesi ve terleme. Hiç hissetmeyende var tabiÇatladıgını nasıl anlıycam onu düşünmeye başladım
Eltinin kocasına ettiklerini düşünemiyorumAma bazen çok araştırıp tedavi görse bile söylemiyorlar benim eştim hep ay ben çocuk hiç istemem ay üf sevmem diyordu hiç doktora da gitmiyordu sonra hamile kaldıktan sonra öğrendik ki bir buçuk senedir doktora gidiyormuş kaynım söyledionu da bak biz iki sene bekledin olmadı sonra bir buçuk sene doktor kapısı aşındırdık istiyorsanız çocuk geç kalmayın falan dedi öyle öğrendik
Yumurtlama günündeki ilişkiden hamile kalanların oğlu oluyor teorisi benim çevremde onaylandı. Ya da öyle denk gelmiş de olabilri bilemedim.Evet evet x kromozomu daha yavaş olduğu için sık ilişkide de kız bebek olma olasılığı yüksek deniyor. Erkek bebek yumurtlama günü olursa deniyor ama bunda bir çok faktör varmış mesela erkeğin sperminde genetik olarak x ya da y kromozomu daha çok olabiliyormuşher gün ilişki yorar cidden ya evlilik için de iyi değil bence o kadar bı özlem falan lazım benim de ilk gebeliğim olacak saglikli olsunlar da cinsiyet çok da önemli değil ikisi de ayrı ayrı güzel ikisinde de yok birisi gelir inşallah bu ay bize
19 ŞubatInsallah canim
Bat ne zamandi seni listede goremedim
İlk idrarı pet bardağa al bir kenarda beklesin gelince yaparsınYa bise sorucam ben yarin test almaya gidicem
Ilk idrarimla yapmamis olucam bise olurmu
Aslında normalde kaynım ahlaksız huysuz sanırım çok bilmiyorum ama hep öyle diyorlar bana herkes iyi yanımda belli etmiyorlar ilginç bir şekildeEltinin kocasına ettiklerini düşünemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?