O kadar çok şey var ki mesela yeni bir yazı okumuştum yurt dışındaki araştırmalara göre yumurta sperm seciyormuş. Yani biz hepimiz bir yarışı kazandık falan diyoruz ya aslında kazanma değilmişYumurtlama günündeki ilişkiden hamile kalanların oğlu oluyor teorisi benim çevremde onaylandı. Ya da öyle denk gelmiş de olabilri bilemedim.
Mesela benim arkadaşım kız istiyordu ve çin takvimine baktı Eylül ayı için kız yazıyormuş ve o ay hamile kaldı. Ancak erkek olacaksonra internette denk geldim geçen gün bi haberde istatistiklere göre Eylül ayında hamile kalanların çoğu erkek bebek dünyaya getiriyormuş. Mesela böyle enteresan şeyler de var.
Canım çok teşekkür ederim iğneden ne kadar zaman sonra çatlar bilmiyorum tek günleri değerlendir keyfine bak dedi şeker bir doktorum var tamamen kafanı boşalt anı yaşa düşünme ah bir yapbilsemHafif bazende ara ara şiddetlenen kasık ağrısı ardından gelen bel ağrısı sıcaklık basması sabah yatakta vücut ısısının yükselmesi ve terleme. Hiç hissetmeyende var tabi
Döngü:29-33-34 değişiyor (kürtajdan sonra değişti)Kızlar ben bir de bir şeyi merak ediyorum paylaşırsanız güzel bir istatistik de çıkartmış oluruz. Mesela döngünüz kaç gün ve yumurtlama gününüz kaçıncı gün oluyor. Örneğin aşağıdaki gibi. Böylece buradaki çoğu arkadaş için de anlamlandırabileceği bir veri çıkmış olur. Tabi bilenler için :) Ben hala yumurtlamadığım için yazamıyorum ancak döngüm 28 gün mesela
Döngü: 28 gün
Yumurtlama: 14. gün
Yumurta çatlama: 15. gün
Bu değişiyor hepKızlar ben bir de bir şeyi merak ediyorum paylaşırsanız güzel bir istatistik de çıkartmış oluruz. Mesela döngünüz kaç gün ve yumurtlama gününüz kaçıncı gün oluyor. Örneğin aşağıdaki gibi. Böylece buradaki çoğu arkadaş için de anlamlandırabileceği bir veri çıkmış olur. Tabi bilenler için :) Ben hala yumurtlamadığım için yazamıyorum ancak döngüm 28 gün mesela
Döngü: 28 gün
Yumurtlama: 14. gün
Yumurta çatlama: 15. gün
Ah dikkatli bakmamisim ozaman cnm kbakma19 ŞubatVarım bende listede ortalardan biraz daha aşağıdayım. Ama bu ay ilaç alıyorum hipertiroidi için. Yinede buradayım işte
Aa evet ya daha mantikliİlk idrarı pet bardağa al bir kenarda beklesin gelince yaparsın
Fırsat vermemek derler burdaAslında normalde kaynım ahlaksız huysuz sanırım çok bilmiyorum ama hep öyle diyorlar bana herkes iyi yanımda belli etmiyorlar ilginç bir şekilde
Benimki 26Bu değişiyor hepmesela benim adetim hapı biraktiktan sonra kaydı bu yüzden yumurtlama hep kaydı Ekim ayında 13. Günde Dr bı kaç güne yumurtan çatlar demişti. O ay 28 gundu döngum.Kasım ayında 36. Günde regl oldum o zaman gebelik dusunmedigim için bilmiyorum gününü. Geçtiğimiz ay akintilarla takip ettim 19. Gün catlama oldu bu ay testle takip ettim sanirim regl ilk defa bu kadar gecikecek 25. Günde pik gördüm ve hala çatlama olmadi
Adı neydi ilacınınAh dikkatli bakmamisim ozaman cnm kbakma
Esimin dogum gunu 19 subat
Hadi bakalim aklimdasin
Bende hamilelikde tiroid hapi kullanmistim
Bendeee yaAa evet ya daha mantikli
Ben tutamam yaaaa
Gunde 2bucuk litre su icince tualet canim arkadasim oluyo
Hatirlamiyorum cnm yaAdı neydi ilacınınBende değerler normale dönsede ilaca devam ederek gebelik planlayacağım belli ki
Son aylar yatak yorgan tualette yasamak istiyodum ama bu mumkun degildiBendeee yahele hamileyken sürekli giderdim
Canım çok teşekkür ederim iğneden ne kadar zaman sonra çatlar bilmiyorum tek günleri değerlendir keyfine bak dedi şeker bir doktorum var tamamen kafanı boşalt anı yaşa düşünme ah bir yapbilsem
Bir kaç uygulama kullanıyorum hepsi yumurtalamayi farklı söylüyor. Bu ay ilk defa test kullandım test olmasa geçen hafta yumurtlamisimdir diye düşünecektim çünkü şu anki duruma göre 40. Günde falan regl olcam hiç bu kadar geciktigimi hatırlamıyorumBenimki 26
Ben bi app kullaniyorum adet gunlerimi kaydediyorum
Mesela son 3 ayi ele alinca 26,25,26 olmus ortalamasi 26 oldugu icin 26. Gun 2 subat oluyo benim
Yumurtlama olayini fazla bilmiyorum bu ay kafamiza gore takildik biz
Tutmazsa yumurtlamayi ele alicam
StresdendirBir kaç uygulama kullanıyorum hepsi yumurtalamayi farklı söylüyor. Bu ay ilk defa test kullandım test olmasa geçen hafta yumurtlamisimdir diye düşünecektim çünkü şu anki duruma göre 40. Günde falan regl olcam hiç bu kadar geciktigimi hatırlamıyorum
En son belki ünide sınav stresinden falan gecikmisimdir bu kadarçocuk olayını düşünmeye başladığımızdan beri regl düzenim bir tuhaf oldu
Bu ay test kullanıyorum nasıl olsa diye stres yapmıyorum sanıyordum da muhtelemen içten içe yaptımStresdendir
Anladım canımHatirlamiyorum cnm ya
Bide Turkiyede varmi o ilacta bilmiyorum
Benim dayimin kizi 11 ay boyunca test falan artik bikkinliga gelince pes etti o ay hamile kaldiBu ay test kullanıyorum nasıl olsa diye stres yapmıyorum sanıyordum da muhtelemen içten içe yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?