Benim çok uzayan akıntım olduğu gün yaklaşık akıntıdan bir 6 saat sonra falan pikgördüm ben çok yaklaşmış canımOvulasyoncular şu testlere bir bakin be güllerim. Uzayan yumurtlama akıntım hat safhada arttı ama test hala pik değil sanırsam
Canım çatlatma iğnesiyle birlikte kullanan yok mu hiç gerçekten vardır diye dedim buraya yazayım ..teşekkür ederimİdrarda o şekilde etki normaldir bence kalıntılarının olması. Ama testi etkiler mi bilmiyorum burada kullanan birini hatırlamıyorum ben onu anneler grubunda belki kullanan olmuştur ya da doğrudan aratsan daha yardımcı olabilir illla senin gibi olan vardır
Hahhah
Evett bekliycemmnoldu dun verıyordunnnn hemensımdı salı mı oldu
Benim ateşim düştü maalesefNe demek efenim rica ederim elimden geldiği kadar her zaman yardımcı olurum. Amin inşallah hepimiz güzel haberler alalım
Evet kuzum hergun sabah koyulasmaya gore gidicemcanım gayet görünüyor hadi hayırlısı bakalım sağlıkla ilerlesin kan için acele etme koyulaşmayı takip et
Ama zaten çatlatma iğnesi kullandıysan gebelik testi pozitif çıkar. Sen bunu tutunma amaçlı kullandın dimi. Ben de progesteron kullandım 5 gün hapını ama fitil daha etkiliymiş galiba. Ama eğer çatlatma iğnesi vurulduysan sen de o zaman beklemek şartCanım çatlatma iğnesiyle birlikte kullanan yok mu hiç gerçekten vardır diye dedim buraya yazayım ..teşekkür ederim
Bende güven testi yaptım gerçekten artık eminiz kızlarHahhahben de iğneyi olduğum gün gelip ovü testini yaptım çnkü elimdeki testlerin bozuk olduğuna inanmıştım artık sırf testleri test etmek için kullandım doğruymuş meğer
Bir türlü 14ten geriye sayamiyorum ya o beni bunalttı artıkKimisinin öyle oluyor canım 3 4 hatta 5 gün boyunca pozitif görünüyor ama bence buna takılma hala değerlendirmek için fırsatım var gözüyle bak en kçtü gün aşırı değerlendirmeye devam et belki peşpeşe çatlıyordur yumurtalar bir tanesi kanala düşüyor ama diğerleri de sönüyor ya belki o süreç uzuyordur , ben pik görüp sonra silik olup sonradan hala çatlamayan yumurtam olduğunu görmüştüm doktorda mesela ulrasonda. Herşey olabilir yani. O yüzden en mantıklısı bir hafta daha bir boş bir dolu değerlendirmek bence . Test öngörü oluşturmak adına yapılmalı yoksa kafayı yedirtiyor insana
İnşallah 13-14. Günde aynı şekilde görürsün canım
Aminnnnİnşallah 13-14. Günde aynı şekilde görürsün canım
canım bugun pık senınkı yarına çatlar :) adamı bıktırcan ama yapcak bısey yok :)Kızlar yukarıdaki dün akşam, aşağıdaki bu sabah anında kopkoyu olmadı t çizgisi ama yine de C'den daha koyu gibi hala çatlamadi mi demek budün 3 tane havuç yemiştim sevayd melisaa93 D dra21 imagination forever ve ovuden anlayan kizceler
hadı bakalım bırlıkte bekleyelım kuzum :) testlerın varmı aynı marka al hepsınıEvett bekliycemm
var sanki canım görünüyorİlk 5 dakika, yine çok hafif silik çizgi
Canım baktım senin için o tortular çok normalöiş her kullananda oluyormuşCanım çatlatma iğnesiyle birlikte kullanan yok mu hiç gerçekten vardır diye dedim buraya yazayım ..teşekkür ederim
Sende iyiki varsınsagol canım arkadasım benım yanımda oluyorsunuz benı rahatlatıyorsunuz iyiki varsınız
Ya evet ben de şok olmuştum bu ne bee diye kalmıştım öyle hemde iğne olduğum halde iki tanesi çatlamadı bir hafta sonra. Sonra biri çatlamış biri de kiste dönüşmüştü zaten. Herkesin her ay farklı oluyor bence . Bildiklerimiz teorik ve ortalama genelleme doğrular. Herkeste aynı olmuyor maalesefBir türlü 14ten geriye sayamiyorum ya o beni bunalttı artıkaay hiç başka yumurta da geldiği için gibi bişey düşünmemiştim hep bı yumurtanin catlayamamasiydi düşüncem
sözün bittiği yer resmen cok üzüldüm cok haklısın böyle insanla görüşülmez konuşulmaz daBebeğimi kaybettikten bir ay sonra karşılaştık. Karnımda kalbi durmuştu ya bununla alakalı canımı yakacak sözler sarfetti. Bile isteye gözümün içine baka baka beni suçladı. Ben zaten ölümden döndüm ve hangi kadın böyle bir şey ister. Kendisi de anne. O zamana kadar yaptıklarından kimseye bahsetmezdim bu konu benim kırmızı çizgim zaten ortalığı ayağa kaldırdım burnundan getirdim. Tüm sülale buna tepki gösterince aradı özür diledi o niyetle söylemedim vs. Bende o niyetle söyledin dedim. Madem böyle düşünüyorsun bundan sonra görüşmeyelim dedi olur bana uyar dedim o zamandan beri küsüz çok şükür
Olacak o zaman yakındır. Benim de öyle oluyor 3 4 gün sürüyor yumurta akı şeklinde.hafiflemeye başlayınca pik oluyorAşkım uzayan yumurtlama akıntım çok arttı fazlalaştı az önce baktım lavaboda.test de yaptım koyu ama hala pik değil
Anladım canım çok teşekkür ederim yardımın içinCanım baktım senin için o tortular çok normalöiş her kullananda oluyormuş
İğne varsa eğer çizgi çift çıkabilir ama iğne olmasıysan gebelik çıkartmaz mış yani eğer senin günlerinse ve çift çizgi görüyorsan gebelik ihtimalin çok yüksek ama iğne üstüne kullanıyorsan o zaman en az 11 13 gün falan beklemen lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?