- 3 Ağustos 2012
- 9.362
- 16.635
- 448
- 36
Sen kan ver gidip, ben ilk görselde hala gölge görüyorumAşılamanın 13 günü yarın için doktor dedi kan testi verin..ama bu testlerde çıkmayınca kandan vermicem
Yasmin yumurtlamayı da düzene sokuyor çünkü.Eneee oda yasmin kullandığım aya denk geldi yani
Benim ilk defa bu kadar uzayacak döngüm ya bu kadar araştırıp takmasam böyle olmazdı herhaldeYa evet ben de şok olmuştum bu ne bee diye kalmıştım öyle hemde iğne olduğum halde iki tanesi çatlamadı bir hafta sonra. Sonra biri çatlamış biri de kiste dönüşmüştü zaten. Herkesin her ay farklı oluyor bence . Bildiklerimiz teorik ve ortalama genelleme doğrular. Herkeste aynı olmuyor maalesef
Hahahahcanım bugun pık senınkı yarına çatlar :) adamı bıktırcan ama yapcak bısey yok :)
İnşAllah gerçek sonucunu da böyle görürsün
Aslında hapı kullanırken yumurtlama oluyor. Ancak yumurta sizlere ömür. Döllenmiyo. Hatta yasmin kullanırken tam saati saatine içmezsen ilacı hamile kalan örnekler bile var.Eğer doğum kontrol hapı kullanıyorsan yumurtlama olmaz ki canım
Amin canım ikimizde görelimİnşAllah gerçek sonucunu da böyle görürsün
Öyle canım zaten çıkardım hayatımdansözün bittiği yer resmen cok üzüldüm cok haklısın böyle insanla görüşülmez konuşulmaz da
Testim yok. Esim alacK bugun. Dunden beri sirtimda agri var. Belirti sayilir mi ?hadı bakalım bırlıkte bekleyelım kuzum :) testlerın varmı aynı marka al hepsını
ooo bu dünden daha koyu. Akşam tekrarla canımAşkım uzayan yumurtlama akıntım çok arttı fazlalaştı az önce baktım lavaboda.test de yaptım koyu ama hala pik değil
Benim 00:3 0 denk geliyor koca kaç gündür uyuyup kalıyor dün dedim valla erken uyumaAcaba oda mı iğne etkisindenuykumuzu alalım akşam saate denk getirmemiz gerek
Ben yapmadım az evvel bişeyler yedim ama etkilermi acaba yapsam birazdan
Ayyy ne güzel kırmızılaşmışş baktıkça bakası geliyo insanınKızlar nasıl gıdıyor sızce , ben kopkoyu ya gecıs yapmasını bekledım ama olmadı ınsallah beta fln az artmıyordur. Yarın bat gunuminşallah devam eder buyumeye @pozitifbiri @maman @fnd_50 Devakus melisaa93 ay cok etıketleyemedım arabadayım da dıger tum kıymetlı kızlarım
Havuç yiyelim bence bide
Yapmadım canım umutlanmak istemiyorum 5 gün beklerim oldu oldu olmadı test yaparımOlabilir canım test yaptın mı inşallah gebelik gecikmesidir
hayırlısı olsun canım belirtilerin oldumu, kac aydır deniyordun bu ay farklı bişey yaptınmı normal hamiş sorularımızEvet kuzum hergun sabah koyulasmaya gore gidicem
Nette okuduğum tüm hastane makaleleri yumurtlamayı durdurduğunu söylüyorAslında hapı kullanırken yumurtlama oluyor. Ancak yumurta sizlere ömür. Döllenmiyo. Hatta yasmin kullanırken tam saati saatine içmezsen ilacı hamile kalan örnekler bile var.
Ya sen neredesin kaç gün oldu çatlamadan sonraAyyy ne güzel kırmızılaşmışş baktıkça bakası geliyo insanın
İşte o tamamen öyle değil. Özellikle benim gibi pcos lularda mesela.Nette okuduğum tüm hastane makaleleri yumurtlamayı durdurduğunu söylüyor
Misafirim vardı yavrum ara ara girip yazmaya çalışıyorum size deYa sen neredesin kaç gün oldu çatlamadan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?