yanı 4+5te gıtsem onde olur gıbı olur , ben ıptal ettım ya 5 hafta da bısey gozukmez sanırım dımı 17 subata aldım vardı dayanamazsam tekrardan bakarım ıkısının arası bısey 18 subatta dogum gunum :) tabı bunlar benım yaptıgım planlar Rabbımde inşallah böyle güzel planlar ile devam etmesını nasıp eder canım benım :) acaba yarın saglık ocagında kan versemmı zaten ıkı gunde cıkıyor nerdeyse pzrtesı salı bıdaha verırım ama sonucunu beklemeye yuregım dayanırmı bılmıyorum yada gıder ozelde verırım bılemedım ya
Farklı yerde verdiysen değer değişmiş olabilir mi canımKızlarr kötü bir haberim varBenim beta 2 gün önce yani adet beklediğim günde 128'di, ama 2 gün sonra yani bugün yenilediğimde 120 çıkmış sizce kimyasal gebelik mi yoksa moral bozmayıp biraz daha mı beklemeliyim?
kulagımın tıkanıklıgı ve duymama hat sevıyeye ulastı fln ama cok sukur dıyelım gecen haftaya gore daha ıyım bogazım sıs hala , canım benım ben tam catlamagunu ıle bırlıkte 9.gun akşam 7-8 gibi yaptıgım testte cok hafıf bısey gordum ertesı sabah ılk ıdrarla predıctor yaptım sonrasını bılıyorsun zaten beklıyoruz canım benımCanım nasıl oldun. Sen son ilişkinden ne kadar sonra; reglinden ne zaman önce testte öğrenmistin canım unuttum. Benim de reglime 8 9 gün var son iliski Dr un dediği tarihten itibaren de bugün 7. Günüm döllenme olduysa olmuştur aslında
Canim aynı yerde mi yaptırdın bence bir kan daha ver. Kimyasaldan anlamam açıkçasi ama umarım sağlıklı bir gebeliktirKızlarr kötü bir haberim varBenim beta 2 gün önce yani adet beklediğim günde 128'di, ama 2 gün sonra yani bugün yenilediğimde 120 çıkmış sizce kimyasal gebelik mi yoksa moral bozmayıp biraz daha mı beklemeliyim?
kulagımın tıkanıklıgı ve duymama hat sevıyeye ulastı fln ama cok sukur dıyelım gecen haftaya gore daha ıyım bogazım sıs hala , canım benım ben tam catlamagunu ıle bırlıkte 9.gun akşam 7-8 gibi yaptıgım testte cok hafıf bısey gordum ertesı sabah ılk ıdrarla predıctor yaptım sonrasını bılıyorsun zaten beklıyoruz canım benım
Garanti zaten bu hayatda hiç bir şeye yok canım hiç bir şeye yani gerçekten..aşılama benim için normal ilişkiden hiç bir farklılığını görmüyorum bir tek sperm yıkanıyor..ve + aşılama oluyorsun sonra bu kadar ağrıyla diyorki gün aşırı ilişki..ben en son ilişkide ağladım ağrıdan ve dedim tutmasa birde yapmam..birde benim karşıma çık doktorlar gercekten aşılamaya sıcak yaklaşmıyorlar..sonuçta para alıyor diye bilirki gel ikincini yapayım ama bana diyorlar git güzel yumurtaların varken tüp bebek yap..tutub tutmaması Allahın elinde..ama ben tüp bebeğe daha çok inanıyorum..evet çok masraflı zaten benim bu kadar uzatmağımın sebebi en çok bu..ama olmayınca olmuyor.Aşılama da gebe kalma olasılığı düşük diye bende okumuştum. İmkanı olana direkt tüp bebek tavsiye ediliyor. Zaman kaybetme deniyor. Ancak tüp bebekte epey maliyetli. Özel hastanelerin fiyatlarını okumuştum geçenlerde.
Devlet hastanesi nispeten uygunmuş ama ona da başvuru için daha önce iki defa aşılama yaptırmış olman gerekiyormuş.
Eğer bu ay ki sonucun negatif olursa, bir ay boş bekleyip , sonraki ay tekrar aşılama deneyebilirsin belki. Sonuçta tüp bebeğin de garantisi yok, sadece olasılığı daha yüksek.
sagolasın kuzucum test yapacaksan predıctor onerırım ve 10.günü sabahından önce yapma derim yınede ha testim bol bende senın gıbı test manyağıyım diyorsan yap tabiTeşekkürler tatlımiyiles inşallah bir an önce
Tüp bebek ortalama ne kadar olacak canım ?Garanti zaten bu hayatda hiç bir şeye yok canım hiç bir şeye yani gerçekten..aşılama benim için normal ilişkiden hiç bir farklılığını görmüyorum bir tek sperm yıkanıyor..ve + aşılama oluyorsun sonra bu kadar ağrıyla diyorki gün aşırı ilişki..ben en son ilişkide ağladım ağrıdan ve dedim tutmasa birde yapmam..birde benim karşıma çık doktorlar gercekten aşılamaya sıcak yaklaşmıyorlar..sonuçta para alıyor diye bilirki gel ikincini yapayım ama bana diyorlar git güzel yumurtaların varken tüp bebek yap..tutub tutmaması Allahın elinde..ama ben tüp bebeğe daha çok inanıyorum..evet çok masraflı zaten benim bu kadar uzatmağımın sebebi en çok bu..ama olmayınca olmuyor.
Ayrı yerlerde mi verdin aynı yerdeyse kimyasal oldun herhaldeKızlarr kötü bir haberim varBenim beta 2 gün önce yani adet beklediğim günde 128'di, ama 2 gün sonra yani bugün yenilediğimde 120 çıkmış sizce kimyasal gebelik mi yoksa moral bozmayıp biraz daha mı beklemeliyim?
Canım stres olma lütfen, testini tekrarla bir gün sonra betanın tekrar yükseldiği görülmüştü bu forumda.Kızlarr kötü bir haberim varBenim beta 2 gün önce yani adet beklediğim günde 128'di, ama 2 gün sonra yani bugün yenilediğimde 120 çıkmış sizce kimyasal gebelik mi yoksa moral bozmayıp biraz daha mı beklemeliyim?
Bende tam bilmiyorum 30 başlıyor özeldeTüp bebek ortalama ne kadar olacak canım ?
Bende ayni sekilde bu ay ekstradan sporda yPtimKızlar yumurtlama zamanı daha gelmeyenler için söylüyorum bence biraz spor yapın abartılı olmadan pilates türü, biraz hareketli olsun yaşamınız, ben spora başladığım ay gebelik elde ettim. Belki faydası olur. :)
Ne diyebilirim kiBu arada adet oldum ben..çok yoruldum çok yıprandım
Üzüldüm canımBu arada adet oldum ben..çok yoruldum çok yıprandım
Ayni hastanede mi yaptirdin ?Kızlarr kötü bir haberim varBenim beta 2 gün önce yani adet beklediğim günde 128'di, ama 2 gün sonra yani bugün yenilediğimde 120 çıkmış sizce kimyasal gebelik mi yoksa moral bozmayıp biraz daha mı beklemeliyim?
Siz rotayı Kayseri yapın benceKızlar ya aranızda Sivaslı olan varmı? Biz cuma günü sivasa geleceğizde yıldız dağı kayak merkezine gidelim diyoruz ama akşam saatinde oraya ulaşım yok otelde ulaşım konusunda bişey yapmıyormuş alternatif çözüm arıyorum nasıl ulaşım sağlarız diye tur firması 700 e götürürüm dedi 2 kişi için
Aynı yerde mi verdin?Kızlarr kötü bir haberim varBenim beta 2 gün önce yani adet beklediğim günde 128'di, ama 2 gün sonra yani bugün yenilediğimde 120 çıkmış sizce kimyasal gebelik mi yoksa moral bozmayıp biraz daha mı beklemeliyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?