- 3 Ocak 2023
- 327
- 552
- 18
Sen hamiştin sanki değil mi?Normal bir ilişki ile aynı değil elbet.
Fakat tüp bebek gibi olasılığı yüksek değil, evet. Aklına , kalbine nasıl sinerse öyle yol alİnşallah hiç birine gerek kalmaz
İnşallah vardır dediğinğz gibi çok silik değil ama ilk gebeliğim olacak kısmetse her şeyi sıfırdan burdan öğrendim çok cahilmişim meğer o yüzden temkinli olup ümitlenmek de çok istemedim silik olup negatif olan okuyunca forumda sevinemedim bile hayırlısıyla kalır inşallah benimlecok cok sılık bı cızgı degıl var gıbı canım
biz evlenince tüm eşyalarımız ikinci eldi, kendimiz yavaş yavaş yeniliyoruz. gelin evi falan nasıl oluyor hiç bilmiyorumO öyle demiyor işte ikimizde gelinsek evler eşit olmalıymış
Canım senin de bat ın bu ara değil miydi nasıl gidiyorbiz evlenince tüm eşyalarımız ikinci eldi, kendimiz yavaş yavaş yeniliyoruz. gelin evi falan nasıl oluyor hiç bilmiyorumbir kaşıkları bile yok evimizde
Bendee görüyorumm
Bariz görünüyor canım inşallah yanıltmaz sağlıkla da devam eder
Çok mutlu oldum bunları duyduğumaİnşallah canım vardır dua et bizlerede❤
5i gösteriyor uyugulama batı ama ben dün yine sinir krizi geçirdim, kontrol edemiyorum bi türlü varsa da düşmüşdür o stresle...Canım senin de bat ın bu ara değil miydi nasıl gidiyor
Bende hamileyken çok acayip bir ağrı yaşamıştım doktor hamilesin ağrı çekeceksin demişti. Yerleşme ağrsıdır belki deKızlar sol kasıgım mı dıyım yumurtlagım mı dıyım asırı cok fazla sancı gırıyor daha doğrusu bıcak saplanması gıbı yerımden hoplatıyor noluyor boyle
Kendin yapınca hepsi daha kıymetli oluyorbiz evlenince tüm eşyalarımız ikinci eldi, kendimiz yavaş yavaş yeniliyoruz. gelin evi falan nasıl oluyor hiç bilmiyorumbir kaşıkları bile yok evimizde
Ben beklenen adetin birkaç gün öncesinde ve birkaç gün sonrasında belirti yaşadım. Adet olacakmış gibi alt karın ağrım vardı ve biraz göğüs hassasiyeti. Ancak şiddetli değildi. Sonra belirtiler geçti.Sen hamiştin sanki değil mi?nasıl gidiyor süreç belirti yaşıyo musun bebişi görebildiniz mi
Haydaaa öyle bir dedin ki gün aşırı kriz geçiriyormuşsun gibi5i gösteriyor uyugulama batı ama ben dün yine sinir krizi geçirdim, kontrol edemiyorum bi türlü varsa da düşmüşdür o stresle...
Canım benim üzülme nolur Rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur sabırla beklemeye devam inşallah sonu selamet olsunBu arada adet oldum ben..çok yoruldum çok yıprandım
Canım sat bat düzenliyeyim o zaman bu aydasın yine deHanımlar benim dün regl başladı 5 gün sürüyor biter bitmez 6.günü Ovülasyon testine başlamam gerekiyor değil mi bide kaç gün boyunca Ovülasyon testini yapmaya devam edicem biraz bilgilendirirmisiniz çok sevinirim
Dişim agrıyor yüzüm agrıyor ıkı gundur migrenım tutuyor resmen depresyona gırdım .herseyı ertelıyoruz saglıgımızı ertelıyoruz ya pozıtıfse dıye ama malesef yani hep boşa.
Aman ne bılemAşkım dur hele bir yerleşsin bir hcg salsın 7. Gün test yapılır mıson ikiye kadar bekle en az
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?