1 hafta gün aşırı devam etmelisin bence.yani bir dolu bir boşYani dün çatlamış, ilişkiye üst üste devam etmelimiyim sizce
Ümitsiz olma sonrasında pozitife dönen varmış benimde bugun negatif çıktı ama üzülmedim adet olana kadar beklemeye devamTest yaptım negatif çıktı iğne gününü sayarsak 12. Gündü bugün
Anladm canım güzel sonuçlanır inşAllahYok biz 2 gün üst üste sonra 1 er gün arayla toplamda 4 gün deniyoruz
Yok biz 2 gün üst üste sonra 1 er gün arayla toplamda 4 gün deniyoruz
Bende öyle yapmayı düşünüyorum , inşAllah olur ya hepimizin hayırlısıyla1 gün boş 1 gün dolu 4 ilişki verdi bize canim
17. Gün en koyusu, o gün olmuş canımMerhabalar bu ay ovulasyon testi yapıyorum sizce pik olmuş mu
biraz dinlen bence oluruna bırak bakarsın kendiliğinden bile olur üzme kendiniBu arada adet oldum ben..çok yoruldum çok yıprandım
Evet 17. Gün önceki iki gün ve sonra ki günüde degerlendirdik inşaallah tutar17. Gün en koyusu, o gün olmuş canımİnşallah o günü değerlendirmişsinizdir.
Ay maşallah çok iyiiKızlarr sonucum çıkmışEki Görüntüle 3201091
@fnd_50 @pozitifbiri @mamanmelisaa93 @bebekheyecani L A L @dra21 Devakus @TASUU ay kım vardı aklıma gelmıyor nıcknameler suan
Kızlar bugun bat günüm sonucum nasıl sizce ?
Her ihtimale karşı ovulasyon testine devam ediyim diyorumEvet 17. Gün önceki iki gün ve sonra ki günüde degerlendirdik inşaallah tutar
Bence gayet iyi kuzummKızlarr sonucum çıkmışEki Görüntüle 3201091
@fnd_50 @pozitifbiri @mamanmelisaa93 @bebekheyecani L A L @dra21 Devakus @TASUU ay kım vardı aklıma gelmıyor nıcknameler suan
Kızlar bugun bat günüm sonucum nasıl sizce ?
Bu arada adet oldum ben..çok yoruldum çok yıprandım
Amin canim insallahBende öyle yapmayı düşünüyorum , inşAllah olur ya hepimizin hayırlısıyla
Aynen öyle yaz canım zaten 21 günde olabilirim öyle olursa daha bile erken olcak batı sen ayarla. İnşallah marta gerek kalmaz28 şubat diye ekliyorum canım çok uzarsa mart grubuna kaydırırsın henüz açılmadığından zaten geç yumurtlama olmadığı sürece 28 ine kadar çıkar ortayauğurlu gelsin inşallah bu ay
ben bu ay kullanmaya başladım canım eczaneden aldım bakalım faydası olacak mı her sabah ac karna bi tatlı kaşıgı alıyorumKızlar aranızda arı sütü polen karışıma kullanan olmuşmu?
kuzum senın bat gunu kac cıkmıstı vermısmıydın :)wuhuuuuuuuu çalsın davullarçok güzel canım maşallah
Allahım sonu sağlıkla devam etsin amiiinnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?