- 15 Temmuz 2015
- 18.730
- 31.221
- 598
ah kankam canım kardesım benım yaa ıcımde o kadar tuhaf kıGel sarılarım bebeğim kalbimin kollarını açtım sana gelsenin duygusallığını severim ben oy. Bence 2 güne ver bu sefer muallakta kalma ama sen bilirsin yine de kuzum
Gunaydin kizlar
Bat bugun
Tekrar test yaptim
Her an adet olacak gibi karis agrisi var bende ya
kuzum benımde adet oncesınde de gelıyordu normalde, ama bu ayda da geldı gayetteKuzum ya sbah beyaz akintim geldi biraz normalde adet oncesi gelir ya sende oluyor mu suan
teşekkür ederim bitanem :)Ay bence cok güzelll çok sevindim ya sağlıkla ilerlesin minnoşşş
Rahatlayabilrmkuzum benımde adet oncesınde de gelıyordu normalde, ama bu ayda da geldı gayette
Test daha belli sankim bugünGunaydin kizlar
Bat bugun
Tekrar test yaptim
Her an adet olacak gibi karis agrisi var bende ya
kuzum takıbımı devlette yaptıracağım , özele gitmeyeceğim bu gebeliğimde biraz bizi aşar bu süreç fıyatlar cok fazla artık. Devlettekı doktorumuda sevıyorum ama bunun da payı buyuk.Kontrole ne zaman gıderım onu hıc bılmıyorum.Ona gore yıne saglık ocagında kan vermeyı dusunuyorum ama ayrıntılı.Ben progestoron baktırmakta ıstıyorum.İLk gebeliğimde düşüktü ilaç kullanmıştım.Bugun onuda vereyım dedım tek tup kan alıyon zaten namussuz gebelık 125 tl ayrıyetten prog. ıstersem 135 tl de oymus5 gün mü 6 gün mü sonra vermiştim binin üstü çıkmıştı. Sana kalmış kuzum kaç günde bir verirsen... Ama benden sana tavsiye, sağlık ocagına gidersen eğer, ayrıntılı gebeler için kan testi ve idrar testi iste. Hepsine bakılsın hastanede tekrar kana para verme...
biliyorum beklemek cok zor ınsan kendını yıyıp bıtırıyor ama sabret ıkı uc gune hersey bellı olacak :)Rahatlayabilrm
Spermler 9-10saat yol alsa dün ulaşmıştır yumurtaya artık dedimKeşke dün de değerlendirseydin dimi bence yine en kısa zamanda hatta bür haftaya kadar da değelendir canım hiç belli olmaz valla
ya bir akşam girmedim neler kaçırmışım oku oku da bitmedi kabul etmiyorum herkes özelde ismini bana atsınEvet herkes mi sahtekar olur kardeşimbiri kitap ismi demiş biri nefret ettiği birinin ismi demiş öteki zorlanmış çok aramış ben de son gördüğüm rumuza benzetip atmışım ortaya yani isimlilerin hepsi yalan çıktı çok güzeliz
ah guzuuum ben resmımı bıle koydumya bir akşam girmedim neler kaçırmışım oku oku da bitmedi kabul etmiyorum herkes özelde ismini bana atsın
Kuzum mesajını okumuşum sonra uyumuşum.Biliyorum canım zaten iyiki bura var kimseye demediğimi burda anlatıyorum çünkü her kesde durum aynı..kimse anlamasa bile siz anlıcaksınız.Biz varız senin yanındayız. Vakti zamanı geldiğinde hiç bir şey denemesenizde olacak zaten. İster istemez beklenti yükseliyor ve hayal kırıklığına uğrayabiliyoruz. Yine birlikte kalkacaksınız tekrar deneyeceksiniz. Çok zor biliyorum hislerini bastırmadan yaşa ki çabuk atlat. Bu günlerin geçeceğine de emin ol
Canım çıktı mı sonuçKızlar bana dua edın , kan verdım az once ıkı saate cıkar dedıler
İn şa Allah Allah çok bekletmeden sevindirir bizi zaten çok bekledim..bazen sabrım çok tükeniyor öyle olunca çok korkuyorum..hevesim olmuyor çocuk için..yeter diyorum kendime.HayırlısıCanım inşaallah en kısa zamanda tüm bu yorgunlukların uğraşların güzel bir haber ile son bulacak
Belki geç oluyor ama eminim en güzel en hayırlı zamanda olacaktır.
Rabbim bizim için en hayırlı olanı bizden daha iyi bilir.
Dün sipariş etdim bende bakalımben bu ay kullanmaya başladım canım eczaneden aldım bakalım faydası olacak mı her sabah ac karna bi tatlı kaşıgı alıyorum
Mart grubu da açıldı kuzum :) 2023 şubat Mart gebelik diye ara bulursunSonunda regl oldum sat 2 Şubat bat 2 Mart listeyle kim ilgileniyor kaçırdım kızlar❤
Beni bulsun
Bi 15 şubat daha varmış inş güzel haber alırızSpermler 9-10saat yol alsa dün ulaşmıştır yumurtaya artık dedimya döngü o kadar uzadı ki böyle görev gibi olması da çok canımı sıktı yumurta çatlamış görünüyor ama kasıklarımda hâlâ ağrı oluyor. Hayırlısı dedim artık ya bu arada sana yetiştim canım, bat 15 şubata kaydı
cıktı canım benım 340 olarakCanım çıktı mı sonuç
Hoş buldum aşkooo
Ayyy. Maşallah ya. Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin kuzum çok sevindimmmm. Peki nelere dikkat ettin ilişki takvimin nasıl ilerledi :)cıktı canım benım 340 olaraksevayd grup kurucumuz bebegım senıde etıketlememısım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?