- 15 Temmuz 2015
- 18.730
- 31.221
- 598
Çok iyi maşallah katlanarak devam etsin inşallahKızlar dısardayım etıket yapamayacagım hemen paylaşayım , 2 subat sabah 8 340 ıdı
4 subat saat 16:00 775 geldıİyimidir
Kızlar dısardayım etıket yapamayacagım hemen paylaşayım , 2 subat sabah 8 340 ıdı
Çok iyi cnm masallahKızlar dısardayım etıket yapamayacagım hemen paylaşayım , 2 subat sabah 8 340 ıdı
Çok iyi maşallah katlanarak devam etsin inşallah
Maşallah canim gayet iyi
Sagolun kızlarım ınsallahÇok iyi cnm masallah
Korkma bundan sonra
Allah'ın izniyle
Yarın sabah etiketlerim siziBılmıyomkı bebısm ıkısınıde yap bence.önce bırını yap baktın çift çizgi emın olmak ıcın dıgerınıde yaparsın sonra batı beklersın
Çok iyi bebişimmmSagolun kızlarım ınsallah
Bir gebenin günlüğüydünki canım yarın srtimech yapacagım bendeYaa bende gordum kuzum hangi marka ? Benim miratech cok silik cikarirken artimed ucuyor
Canım ne kadarlık hamile, eğer bebek büyükse iğne yapmıyorlar diye biliyorum. Veya yerleştiği yer sakıncalı olabilir. İğne daha çok küçük gebelikler de işe yarıyor.Kızlar kardeşim dıs gebelik geçiriyormus İstanbul adatip hastanesi biz işlem yapamayız diyip Lütfi Kırdar hastanesine sevk etmişler ordada hic bir şey söylememişler eşi de acıbademi aramis orda kalmanız daha iyi demisler ameliyata alacaklarmış ama ne ameliyatı ne işlemi hic bir bilgi vermiyolar içeriye ve hastaneye kimseyi almiyolar benim bildigimmkadariyla bunun ignesi vardi imza atıp cikartsakmi cok zor bir durum icerisindeyiz bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi acaba
Sagolasın kuzum sanada görmek nasıp olsunÇok iyi bebişimmm
Aminnn canım bebimSagolasın kuzum sanada görmek nasıp olsun
Miratech tavsiye etmiyorum. Bak koyu olanlar artimed digerleri miratech. Miratech moralimi bozdu o yuzden.Bir gebenin günlüğüydünki canım yarın srtimech yapacagım bende
Yaa masallah kuzum insallah benimde guzel gelirKızlar dısardayım etıket yapamayacagım hemen paylaşayım , 2 subat sabah 8 340 ıdı
Yaaa kuzum insallah obur ay arkamdan seni de bekliyorumHamiş tablonu sevsinler senin kızzz
Hayırlısı ile kuzum benım inşallahYaa masallah kuzum insallah benimde guzel gelir
Valla cok karışık ya aslında başka dr bekletti baya bir nerdeyse zaten gittiğinde 1 haftalik gecikmesi vardi dr da 1 hafta bekletti gitti değer düştüğü halde yine bekletti dr seçimi çok önemli cidden bizde yanina gidemiyoruz bilgide vermiyolar cok zor bir durum içindeyiz yinede herseyin hayırlısı bakalım ne olacakCanım ne kadarlık hamile, eğer bebek büyükse iğne yapmıyorlar diye biliyorum. Veya yerleştiği yer sakıncalı olabilir. İğne daha çok küçük gebelikler de işe yarıyor.
Sagol bıtanem ınsallah kalp atısınıda goruruz saglıkla buyusun
Ayyy hadı gozun aydın bıtanemYarın sabah etiketlerim sizibende su gibi çok yoğun sarı akıntı geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?