- 15 Temmuz 2015
- 18.728
- 31.220
- 598
Rabbım sanada nasıp etsin, sizlerede nasip etsin kuzucum :) cuma kan vereceğim sanırımAyyy ne güzel kırmızılaşmışş baktıkça bakası geliyo insanın![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rabbım sanada nasıp etsin, sizlerede nasip etsin kuzucum :) cuma kan vereceğim sanırımAyyy ne güzel kırmızılaşmışş baktıkça bakası geliyo insanın![]()
O kendi çizgisi sanırım beyaz ışıkta yansıma yapıyorvar sanki canım görünüyor
Ben dua ediyorum sana kuzum rabbim duyar inanıyorum her zamanBencede doktor bize fındık fıstık dedikabak çekirdeği daha faydalıymış. Aminnn dua ediyorum ikimize de 13 gün sonra belli olur
![]()
Hayırlı olsun canım benım bak cok mutlu oldum :) sen ydısındamısın sankı oyle bı yorum gordum kan verebılcekmısın vercekmısın benımde bat 2 subatKizlar test yaptim
Bat 2 subat
ayy gözün aydıın canım benım Allah tamamına erdırsın :)❤ ıkı gune bır yapmıssın ya tum dongu boyuncmı oyle yaptın yoksa 10 gunluk surecte degerlendırıp bıraktınmı?
Yaa birde gecen yilda tam bu zamanlar hamileydim o beni asiri duygusallastirditamam aynı marka olarak alın toplu canım benım yanıltıcı olabılıyor sonra :) vakka belırtı herkeste degısır olur olabılır neden olmasınn :)
Hadi bakalım kim hamiş çıkarsaYaa bende senden umutluyum kendimden okadar değilbenimde 7. Günüm
Ver bebeğim Allahın izniyle seninle bebeğin artıkRabbım sanada nasıp etsin, sizlerede nasip etsin kuzucum :) cuma kan vereceğim sanırım
Kizlar test yaptim
Bat 2 subat
Kendini hiç üzme. Daha adet olmadın belki birden koyulaşır. Çok gördüm araştırdığımda öyle olanları. Hem ben aşılama olduğumda bile, 2.aşılama olanların daha garantiymiş bunu bile bile yaptırmıştım. Eger olumsuzsa bile sen bi daha dene pes etmeKızlar ben yaptım malesef neqatif
sağlıkla ilerlesin canım darısı bizede subat ayı bereketli olacak gibiKuzum ilk martta sonra mayista kurtaj oldum. Doktorum temmuz da denemeye baslayabilirsiniz dedi. Temmuzdan beri deniyoruz 16 ocakta rahim filmi cekildim. Birde bu ay jel kullandim![]()
Buğün bat günüm aslında 31 ocak 2 gündür gecikme var umutlanmak istemediğim için yapmıyorum korkuyorum çünkü
senden cok umutluydum üzüldüm canım ya nasip demekki herşeyin hayırlısı olsunCanım ben adet oldum 1 şubat sat bat belli degil yine döngüm uzun olursa ne zaman adet olurum bilemiyorumsevayd
evet gordum gordum benımde cok ılgımı cektı :)Yaa birde gecen yilda tam bu zamanlar hamileydim o beni asiri duygusallastirdi
Amiinn kuzummVer bebeğim Allahın izniyle seninle bebeğin artıkamin inşallah bizlere de nasip olur
![]()
Yaaa canım hayırlı olsun Allah kucağına almayı nasip etsinKizlar test yaptim
Bat 2 subat
Tebrikler canım hayırlı olsunKizlar test yaptim
Bat 2 subat
koldan yapanı duymadım ben hıc gobekten yapıyorlar hep ama cok fazla bır bılgım yok bılgısı olan arkadaşlar yazar mutlakaKızlar bu iğneler koldan yapılınca mi daha etkili yoksa göbekten yapılınca mi? (GonalF)
50 betaya kadar hiç çıkmayabilir canım, test yanıltabilir beni yanılttı 2 gün önce negatifti 2 gün sonra normal kaset testte pozitifi gördüm.Zaten yok çıkmadı erken gebelikte de, hayırlısı olsun![]()