İnşallah tutunur bebişin sana canım kaçıncı gün embiriyosuBende perşembe günü transfer oldum pcos var bende de ara ara bel ağrısı oluyor arada kasık batması o kadar
5. Gün embriyosu canımİnşallah tutunur bebişin sana canım kaçıncı gün embiriyosu
Hadi güzel haberlerle inşallah hepimize5. Gün embriyosu canım
Sizde ne belirtiler var ilk 4 gün belirtiniz oldumu acabaHadi güzel haberlerle inşallah hepimize
Hayırlı olsun çok sevindimArkadaşlar merhaba öncelikle başımız sağolsun Rabb'im bize daha büyük acılar göstermesin inşallahacılar nerdeyse aminlerimiz oraya şifa olsun inşallah Bende 31 Ocak 5. gün embriyosu1 tane dondurulmuş 5AA embriyo transferimi oldum 7. Gün dayanamadım gidip test yaptırdım ve 109 çıktı Dr 2 gün sonra tekrar yaptırmamı istedi 409 çıktı martta kadar ilaçlarıma devam etmem gerektiğini söyledi ve o güne kadar kan vermeme gerek yok dedi.
Hayırlı olsun canım belirtileriniz neydiHayırlı olsun çok sevindimbelirtileriniz var mıydı
Evet kasik ağrısı batma şeklinde oldu bide gaz sancısı çok vardı halada varSizde ne belirtiler var ilk 4 gün belirtiniz oldumu acaba
İnşallah tutunmuştur canım bugün 8. GünümSağlıkla devam etsn gebeliğin inşallah
Canım bende varım bu ay olacak adet günnümi bekliyorum dediğin gibi bu deprem olayı hepimizi çok üzdü olsun rabbim herkesi korusun rabbim dualarımızı kabul eylesin. Bende bu konuda sakinliğimi korumaya çalışıyorum bu ay adetimde transferim olacak Allah'ın izniyle biyopsi yapıldı 3 embiriyoma bir tanesi örnek numuneden inşallah hkkımızd hayırlısıKimse yokmuuu kızlarrr
Sabırla bekle canım hep dua et, sabırlı ol slavat çek hiç dilin durmasın sürekli tesbih çek inşallah hayırlı sonuçlar alırısnMerhaba Bende bugün çift embriyo transferi oldum. 23ü tahlil günüm 10 gün bekleyebilirmiyim bilmiyorum.
Canım transfer dennsonra devam edilen ilaçlar nelerdirArkadaşlar merhaba öncelikle başımız sağolsun Rabb'im bize daha büyük acılar göstermesin inşallahacılar nerdeyse aminlerimiz oraya şifa olsun inşallah Bende 31 Ocak 5. gün embriyosu1 tane dondurulmuş 5AA embriyo transferimi oldum 7. Gün dayanamadım gidip test yaptırdım ve 109 çıktı Dr 2 gün sonra tekrar yaptırmamı istedi 409 çıktı martta kadar ilaçlarıma devam etmem gerektiğini söyledi ve o güne kadar kan vermeme gerek yok dedi.
Benim bugun 5. Günümdü inan geçmiyorMerhaba Bende bugün çift embriyo transferi oldum. 23ü tahlil günüm 10 gün bekleyebilirmiyim bilmiyorum.
Hakkında hayırlısı canım inşallah tutunur sanaCanım bende varım bu ay olacak adet günnümi bekliyorum dediğin gibi bu deprem olayı hepimizi çok üzdü olsun rabbim herkesi korusun rabbim dualarımızı kabul eylesin. Bende bu konuda sakinliğimi korumaya çalışıyorum bu ay adetimde transferim olacak Allah'ın izniyle biyopsi yapıldı 3 embiriyoma bir tanesi örnek numuneden inşallah hkkımızd hayırlısı
Bugün 9. Günüm gün sayıyorum korkuyorumBenim bugun 5. Günümdü inan geçmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?