2023 şubat transfer olanlar

zehra_09

Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2023
38
16
8
24
Öncelikle tüm Türkiyemin başı sağolsun rabbim yar ve yardımcıları olsun
Deprem olduğu gece ben transfer oldum haliyle üzüntü ile girdim transfere bugün 6. Günüm 3.gün dondurulmuş 2 tane embiriyo transfer edildi polikistik over var bende ileri derecede transferin ilk gününden beri kasiklarim ağrıyor batmalar oluyor baş ağrısı halsizlik de var gaz sıkışması var benim gibi olup transferi tutan varmi lütfen iyi dileklerinize ihtiyacım var bide akıntımda oluyor böyle olup pozitif sonuc alan varmı

Bende perşembe günü transfer oldum pcos var bende de ara ara bel ağrısı oluyor arada kasık batması o kadar

Arkadaşlar merhaba öncelikle başımız sağolsun Rabb'im bize daha büyük acılar göstermesin inşallah acılar nerdeyse aminlerimiz oraya şifa olsun inşallah Bende 31 Ocak 5. gün embriyosu1 tane dondurulmuş 5AA embriyo transferimi oldum 7. Gün dayanamadım gidip test yaptırdım ve 109 çıktı Dr 2 gün sonra tekrar yaptırmamı istedi 409 çıktı martta kadar ilaçlarıma devam etmem gerektiğini söyledi ve o güne kadar kan vermeme gerek yok dedi.

Hayırlı olsun çok sevindim belirtileriniz var mıydı

Kimse yokmuuu kızlarrr
Canım bende varım bu ay olacak adet günnümi bekliyorum dediğin gibi bu deprem olayı hepimizi çok üzdü olsun rabbim herkesi korusun rabbim dualarımızı kabul eylesin. Bende bu konuda sakinliğimi korumaya çalışıyorum bu ay adetimde transferim olacak Allah'ın izniyle biyopsi yapıldı 3 embiriyoma bir tanesi örnek numuneden inşallah hkkımızd hayırlısı

Merhaba Bende bugün çift embriyo transferi oldum. 23ü tahlil günüm 10 gün bekleyebilirmiyim bilmiyorum.
Sabırla bekle canım hep dua et, sabırlı ol slavat çek hiç dilin durmasın sürekli tesbih çek inşallah hayırlı sonuçlar alırısn

Canım transfer dennsonra devam edilen ilaçlar nelerdir

Hakkında hayırlısı canım inşallah tutunur sanabenimde bugün 9. Günüm hem heyecan hem korku var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…