Beklersin canım sonu güzel olur inşallah benim de çift embiriyo senin kaçıncı gün benimki 3.gun embiriyosuMerhaba Bende bugün çift embriyo transferi oldum. 23ü tahlil günüm 10 gün bekleyebilirmiyim bilmiyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beklersin canım sonu güzel olur inşallah benim de çift embiriyo senin kaçıncı gün benimki 3.gun embiriyosuMerhaba Bende bugün çift embriyo transferi oldum. 23ü tahlil günüm 10 gün bekleyebilirmiyim bilmiyorum.
Bence sen test yapabilirsin bugun yaBugün 9. Günüm gün sayıyorum korkuyorum![]()
İçtiğimiz ilaçlar adet olmamızı engelliyor dün bendede oldu sonra gectiMerhaba arkadaşlar, transferimin 4. Günü bugün. Sabah bi karın agrısıyla uyandım adet olcakmışım gibi bir karın agrısıydı. Ama kasık agrım yoktı sadece karnım agrıdı. Normal mi acaba yani adet olcam diye çok korktum. Şu anda var yine hafif ama. Ve o karın agrısı beni lavaboya çıkardı. Bilgisi olan var mı acaba
Çok korktum. Yani tutunmamış olabilir mi diye panik halindeyim. İnşallah pozitif olurİçtiğimiz ilaçlar adet olmamızı engelliyor dün bendede oldu sonra gecti
İnşallah bacım bende öyleyim bi hevesleniyorum tutacak diye bi üzülüyorum tutmucak diyeÇok korktum. Yani tutunmamış olabilir mi diye panik halindeyim. İnşallah pozitif olur![]()
3. Gun embiriyosu birazdan beklim dedim doktor cumartesi yap dediBence sen test yapabilirsin bugun ya
İnşallah canım pozitif düşün hepÇok korktum. Yani tutunmamış olabilir mi diye panik halindeyim. İnşallah pozitif olur![]()
5. Gün canımmBeklersin canım sonu güzel olur inşallah benim de çift embiriyo senin kaçıncı gün benimki 3.gun embiriyosu
İnşallah tutunur canım ne zaman test yapacaksın ?İnşallah tutunmuştur canım bugün 8. Günüm
Transferin kaçıncı günündesinİnşallah bacım bende öyleyim bi hevesleniyorum tutacak diye bi üzülüyorum tutmucak diye
Cumartesi doktor kan ver dedi ama korkum çok inşallah sonu güzel olurİnşallah tutunur canım ne zaman test yapacaksın ?
Canım daha çok erken yedinci günden sonra kana karışmaya başlıyor . İdrarda çıkmaz bile. Sen gününde yap testini8 şubatta 3 embriyo transferi oldum; maalesef ki idrar testim negatif…
Çoğunlukla 5-6.günde pozitif görmüş herkes…ilk denemeden deneyimliyim; yine cumaya kadar bekleyeceğimCanım daha çok erken yedinci günden sonra kana karışmaya başlıyor . İdrarda çıkmaz bile. Sen gününde yap testini
Daha erken bence zamanında kan ver8 şubatta 3 embriyo transferi oldum; maalesef ki idrar testim negatif…
Hayirli olsun canım çok sevindim benimde 3. Gun embiriyosu bugün 9.günüm kasıklarimda sızı oluyor aradada batma bende lekelenme olmadı ama sende oldumu canım bide başka belirtilerin varmiydi ben biraz merak ediyorum böyle kusura bakma3 Şubat'ta transfer oldum canım. Sekizinci gün kaset testte çıktı akşamına kan verdim acilde. Bende pko var transfer olduğum ilk günden beri hep adet sancıları vardı halada arada oluyor. Doktorum gebelik belirtisi olabilir demişti öylede oldu şükür. Ben pozitifi gördüm Allah sizlerede nasip etsin hayırlısıyla![]()
Geç döllenme olabilir. Umudunu kaybetme . İnşallah bebeğin seninledirÇoğunlukla 5-6.günde pozitif görmüş herkes…ilk denemeden deneyimliyim; yine cumaya kadar bekleyeceğim
Bide kaçıncı gün embiriyosu canım dondurulmuşmu3 Şubat'ta transfer oldum canım. Sekizinci gün kaset testte çıktı akşamına kan verdim acilde. Bende pko var transfer olduğum ilk günden beri hep adet sancıları vardı halada arada oluyor. Doktorum gebelik belirtisi olabilir demişti öylede oldu şükür. Ben pozitifi gördüm Allah sizlerede nasip etsin hayırlısıyla![]()