- 18 Kasım 2019
- 263
- 263
- 53
- 30
Dondurulmuş 5.nci gün embriyosuydu canimBide kaçıncı gün embiriyosu canım dondurulmuşmu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dondurulmuş 5.nci gün embriyosuydu canimBide kaçıncı gün embiriyosu canım dondurulmuşmu
Ayyy inşallah tutunur var mı bir belitilerinHakkında hayırlısı canım inşallah tutunur sanabenimde bugün 9. Günüm hem heyecan hem korku var
İnşallah sağ saglim kucağınada alırsınDondurulmuş 5.nci gün embriyosuydu canim
Aslında belirtiler ilaçlardan diyorlar ama kasiklarimda sızı var batma da oluyo gaz sancısı,biraz akıntı, çoğu kişi yerleşme lekesi görmüş ama ben görmedim bakalım cumartesiye kadar inşallah tutunmuşlardırAyyy inşallah tutunur var mı bir belitilerin
6. GünündeyimTransferin kaçıncı günündesin
Ben de cumartesi günü transfer oldum. 5.gün embriyosu çift embriyo. Ama embriyo kalitesi fln nasıl bilmiyorum. Bu dördüncü transferim inşallah olur bu defa6. Günündeyim
Yok olmadı ama akıntım çok fazla oluyor birde adet sancilarim çok oldu hala kasiklarima ağrı giriyor arada . Çok fazla ilaç iğne kullanıyorum ben bideİnşallah sağ saglim kucağınada alırsınyerleşme lekesi oldumu sende canım
İnşallahhhhBen de cumartesi günü transfer oldum. 5.gün embriyosu çift embriyo. Ama embriyo kalitesi fln nasıl bilmiyorum. Bu dördüncü transferim inşallah olur bu defa![]()
Ay inşallah inşallah güzel haberlerinizi buradan paylaşırsınızBen de cumartesi günü transfer oldum. 5.gün embriyosu çift embriyo. Ama embriyo kalitesi fln nasıl bilmiyorum. Bu dördüncü transferim inşallah olur bu defa![]()
İnşallahhhh❤ hepimiz için öyle olurAy inşallah inşallah güzel haberlerinizi buradan paylaşırsınız![]()
Evet bugün 9. Günüm 3.gün dondurulmuş 2 tane embiriyo transfer edildiİnşallahhhh❤ hepimiz için öyle olursen transfer oldun mu?
Az kalmış test gününe.Evet bugün 9. Günüm 3.gün dondurulmuş 2 tane embiriyo transfer edildi![]()
Teşekkür ederim Allah razı olsun canımHayırlı olsun canım belirtileriniz neydi![]()
Lutinus tabletCanım transfer dennsonra devam edilen ilaçlar nelerdir
Evet ilk transferim ama bundan önce klomenle hamile kaldım erken doğum oldu kaybettim bebeğimi ondan öncede boş gebelik yaşadım inşallah bu sıkı sıkı tutunur bana belirti kasık ağrısı var birazda akinti bide gaz sancısı çok var lekelenme görmedim ben o yüzden korkuyorum tutmaz diyeAz kalmış test gününe.Sonucu paylaşır mısın? Belirti vs oldun mu bu zamana kadar. İlk transferin mi
Ayy hadi güzel haberi bizimle paylaşırsın inşallahselam kızlar. benim geçen cuma 10 şubatta transferim oldu. rahim zarında kalınlaşma sorunum vardı. değerlerim 8 ila 9 arası gidip geliyordu. 3 kere transferim bu yüzden iptal oldu. yaşımda olduğu için doktorum iyi bir değerde transfer olmamı istedi. (43 yaşındayım) iki kere çizik atıldı rahime. cuma günü dr 'a giderken sabah 6 bucukta yola çıktık .bütün yol boyunca radyodaki haberleri dinledikçe depremzedeler için yol boyunca ağlayarak gittim. psikolojim altüsttü. zaten umudum yoktu , muayeneden sonra yine eve gönderecekler diye düşünüyordum o yüzden hiç kendime odaklanmadım. aklım haberlerdeydi. sonra dr değerimi söyleyince çok şaşırdım, değerim 12 idi. hiç beklemiyordum. ve o gün transferim oldu. 3. gün embriyosu 3 tane transfer edildi. 22 sinde test vermemi istediler. o güne kadar kendimi tutup hiçbir şekilde test yapmamayı planlıyorum. bir de 2 tane oksapar iğne kullanıyorum göbekten, hemşire hamilelik olursa doğuma kadar kullanacağımı söyledi. kalçadan da her gün olmam gereken iğne var. iğneler insanı biraz zorluyor , şimdiden her yerim mosmor ama yeter ki tutsun bebiş ya da bebişler. umarım hepimiz güzel sonuçları paylaşabiliriz. güzel pozitif haberlerinizi heyecanla takip edeceğim bu süreçte :)
Bende bugün transfer oldum 14 şubat 5 saat oldu 5. Gün embriyosu ve AA kalitesi hakkımızda hayırlısıMerhaba Bende bugün çift embriyo transferi oldum. 23ü tahlil günüm 10 gün bekleyebilirmiyim bilmiyorum.
Hayırlısı canım güzel haberlerini bekliyoruzBende bugün transfer oldum 14 şubat 5 saat oldu 5. Gün embriyosu ve AA kalitesi hakkımızda hayırlısı![]()
Çok geçmiş olsun inşallah bu sağlıkla olur kucağına alırsın. ❤ Benim de 2.tüp bebek denemem ve 4.transferim . Hiç bi sebep yok aslında çocuk olmaması için. Sebepsiz infertilite diyor doktorum.Evet ilk transferim ama bundan önce klomenle hamile kaldım erken doğum oldu kaybettim bebeğimi ondan öncede boş gebelik yaşadım inşallah bu sıkı sıkı tutunur bana belirti kasık ağrısı var birazda akinti bide gaz sancısı çok var lekelenme görmedim ben o yüzden korkuyorum tutmaz diyeama nasipp