2023 şubat transfer olanlar

Ben görmedim değerinizi hamilesiniz öyle anladım kaç çıktı sonuç?hayırlı olsun çook sevindim sizin adınıza. Benim bugün 7.günüm bana salı günü kan verin dediler nasipse 9.gun pazartesiye geliyor o zaman vermek istiyorum.

Çok teşekkür ederim.Rabbim kimsenin emeğini boşa cikarmasin.dun evde test yaptım çift çizgi çıktı.sabahtan da kan vermiştim onun sonucu da 65 çıktı.hamilelik var gözüküyor dedi doktor.ama sanki bana biraz düşük geldi o yüzden stres yaptım.insallah sizin de Rabbim gönlünüze göre verir.pazartesi ben de orada olacağım belki karşılaşırız

Yook bence gayet güzel ayrıca herkesin beta yükselmesi farklıdır önemli olan tekrar kan verdiğinizde yükselme şeklinin güzel olması. Kendim kadar sevindim valla sizin için çok denk gelmişizdir . Ben kanı olduğum yerde ilçede vereceğim hastane olamam uzaktayım orada. Duanız içinde Allah razı olsun.

Öyle doğru söylüyorsun.İnsallah hepimiz güzel haberler alalım.Rabbim sevindirsin.aynen muhakkak denk gelmisizdir.hangi ilcedesiniz ben vakfikebirdeyin

Öyle doğru söylüyorsun.İnsallah hepimiz güzel haberler alalım.Rabbim sevindirsin.aynen muhakkak denk gelmisizdir.hangi ilcedesiniz ben vakfikebirdeyin

Aminn gönül ister herkes hamile kalsın .
Ben il dışı Artvinden geliyorum. Ama eşim Çarşıbaşılı pazartesi güzel artışların olsun tüm kalbimle mutlu oldum sizin için yaa

Aminn gönül ister herkes hamile kalsın .
Ben il dışı Artvinden geliyorum. Ama eşim Çarşıbaşılı pazartesi güzel artışların olsun tüm kalbimle mutlu oldum sizin için yaa
Cokk teşekkür ederimher zaman dualarım herkes içinRabbim sizi de bizi de sevindirsin

Merak ettik belirti oldu mu hissettiğiniz
İlk 2-3 çok siskinligim vardi.ara ara batmalar oldu.bir de sürekli yumurtaliklarimda bir titresim vardı sanki segirme gibi.onun dışında kanama filan olmadı ya da ben fark etmedim. son iki üç gündür de bel ağrısı var

Ama tabi herı şeyler olabiliyor.Rabbim kolaylastirsin

Anladım teşekkürler umarım güzel haberlerle görüşmek üzere

Bugun 11. Gunum kan testi yaptim.1.20 cikti.dr.a yaDim ilaclari birakma 2 -3 gun daha kullan sonra bir daha test yap dedi. 1.20 den daha yukselir mi? Ben sanmiyorim. Basina gelen var mi
Yükselmez arkadaşım benim 4,5 çıktı 9. Gün ilaçları kestiler hemen üzgünüm

Pozitifi gördük şükür canim ama ben erkenci davrandım biraz daha çok minik doktorumuzun gün vermesini bekliyoruz kaçıncı gün embriyosuydu senin
4.gün donduruldu geçen ay.20 şubatta da transfer oldum. 11.gün beta 33 pozitif çıktı. garantiye almak için bugün tekrar test verdim sonuç bekliyorum

Canim yaptirmissin sanirim tam da bugun denk geldim insallah guzel sonuclae alirsin

Merhaba kizlar transferimin 12. Günü beta HGc 1.4 çıktı maalesef negatif . İnşallah sonuç bekleyenlerin ki pozitif olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…