Bugün 10.gunum ..dün başka bir hastanede yaptırdım.pazartesi 12.gun kasustune gideceğim tekrar orada yaptıracağım inşallah.insallah yükselir değerim.sizin kaçıncı gününüzde değeriniz belli oldu.ikiz olduğunu doktor gördükten sonra mi emin oldunuz yoksa değer yüksek diye mi öyle olduğunu dusundunuz
Çok teşekkür ederim.Rabbim kimsenin emeğini boşa cikarmasin.dun evde test yaptım çift çizgi çıktı.sabahtan da kan vermiştim onun sonucu da 65 çıktı.hamilelik var gözüküyor dedi doktor.ama sanki bana biraz düşük geldi o yüzden stres yaptım.insallah sizin de Rabbim gönlünüze göre verir.pazartesi ben de orada olacağım belki karşılaşırızBen görmedim değerinizi hamilesiniz öyle anladım kaç çıktı sonuç?hayırlı olsun çook sevindim sizin adınıza. Benim bugün 7.günüm bana salı günü kan verin dediler nasipse 9.gun pazartesiye geliyor o zaman vermek istiyorum.
Çok teşekkür ederim.Rabbim kimsenin emeğini boşa cikarmasin.dun evde test yaptım çift çizgi çıktı.sabahtan da kan vermiştim onun sonucu da 65 çıktı.hamilelik var gözüküyor dedi doktor.ama sanki bana biraz düşük geldi o yüzden stres yaptım.insallah sizin de Rabbim gönlünüze göre verir.pazartesi ben de orada olacağım belki karşılaşırız
Yook bence gayet güzel ayrıca herkesin beta yükselmesi farklıdırönemli olan tekrar kan verdiğinizde yükselme şeklinin güzel olması. Kendim kadar sevindim valla sizin için çok denk gelmişizdir . Ben kanı olduğum yerde ilçede vereceğim hastane olamam uzaktayım orada. Duanız içinde Allah razı olsun.
Öyle doğru söylüyorsun.İnsallah hepimiz güzel haberler alalım.Rabbim sevindirsin.aynen muhakkak denk gelmisizdir.hangi ilcedesiniz ben vakfikebirdeyinYook bence gayet güzel ayrıca herkesin beta yükselmesi farklıdırönemli olan tekrar kan verdiğinizde yükselme şeklinin güzel olması. Kendim kadar sevindim valla sizin için çok denk gelmişizdir . Ben kanı olduğum yerde ilçede vereceğim hastane olamam uzaktayım orada. Duanız içinde Allah razı olsun.
Öyle doğru söylüyorsun.İnsallah hepimiz güzel haberler alalım.Rabbim sevindirsin.aynen muhakkak denk gelmisizdir.hangi ilcedesiniz ben vakfikebirdeyin
Cokk teşekkür ederimAminn gönül ister herkes hamile kalsın .
Ben il dışı Artvinden geliyorum. Ama eşim Çarşıbaşılıpazartesi güzel artışların olsun tüm kalbimle mutlu oldum sizin için yaa
Cokk teşekkür ederimher zaman dualarım herkes için Rabbim sizi de bizi de sevindirsin
İlk 2-3 çok siskinligim vardi.ara ara batmalar oldu.bir de sürekli yumurtaliklarimda bir titresim vardı sanki segirme gibi.onun dışında kanama filan olmadı ya da ben fark etmedim. son iki üç gündür de bel ağrısı varMerak ettik belirti oldu mu hissettiğiniz
Ama tabi herı şeyler olabiliyor.Rabbim kolaylastirsinİlk 2-3 çok siskinligim vardi.ara ara batmalar oldu.bir de sürekli yumurtaliklarimda bir titresim vardı sanki segirme gibi.onun dışında kanama filan olmadı ya da ben fark etmedim. son iki üç gündür de bel ağrısı var
İlk 2-3 çok siskinligim vardi.ara ara batmalar oldu.bir de sürekli yumurtaliklarimda bir titresim vardı sanki segirme gibi.onun dışında kanama filan olmadı ya da ben fark etmedim. son iki üç gündür de bel ağrısı var
AminnnAnladım teşekkürler umarım güzel haberlerle görüşmek üzere
Yükselmez arkadaşım benim 4,5 çıktı 9. Gün ilaçları kestiler hemen üzgünümBugun 11. Gunum kan testi yaptim.1.20 cikti.dr.a yaDim ilaclari birakma 2 -3 gun daha kullan sonra bir daha test yap dedi. 1.20 den daha yukselir mi? Ben sanmiyorim. Basina gelen var mi
4.gün donduruldu geçen ay.20 şubatta da transfer oldum. 11.gün beta 33 pozitif çıktı. garantiye almak için bugün tekrar test verdim sonuç bekliyorumPozitifi gördük şükür canim ama ben erkenci davrandım biraz daha çok minik doktorumuzun gün vermesini bekliyoruz kaçıncı gün embriyosuydu senin
Canim yaptirmissin sanirim tam da bugun denk geldim insallah guzel sonuclae alirsinBen görmedim değerinizi hamilesiniz öyle anladım kaç çıktı sonuç?hayırlı olsun çook sevindim sizin adınıza. Benim bugün 7.günüm bana salı günü kan verin dediler nasipse 9.gun pazartesiye geliyor o zaman vermek istiyorum.
beta hcg düşmeye başlamış. malesef kimyasal gebelikle sonuçlandı.Canim kan verdin mi hayırlı güzel haberini ver bize inşallah
Merhaba sonucunuzu öğrendiniz mi merak ettimYeni açılan kasustundeki tüp bebek merkezinde yaptırdık.siz nerde yaptirdiniz
Merhaba sonucunuzu öğrendiniz mi merak ettimAnladım teşekkürler umarım güzel haberlerle görüşmek üzere
Merhaba sonucunuzu öğrendiniz mi merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?