- 12 Kasım 2022
- 15
- 11
- 3
- 32
İnşallah bugün kan testide yapacamCanım bariz var

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah bugün kan testide yapacamCanım bariz var
İnşallah daha çıkmadı devlet hastanesinde verdim öğlenden sonra anca çıkarGüzel haberlerini bekliyoruz canım![]()
Sende yaz buraya hakkımızda hayırlısı olsunGüzel haberlerini bekliyoruz canım![]()
Amin canım benimSende yaz buraya hakkımızda hayırlısı olsun
Aaa gerçekten mii çok güzel bir değer İnşaAllah kat kat artar hayırla .Kızlar sonucum çıktı 254 pozitif ama daha önce pozitif olup boş gebelik yaşadım 2 defa sağlıkla ilerlemesi tek duam
Ayyy maşallah çok sevindim inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsınKızlar sonucum çıktı 254 pozitif ama daha önce pozitif olup boş gebelik yaşadım 2 defa sağlıkla ilerlemesi tek duam
Amin canım inşallahAaa gerçekten mii çok güzel bir değer İnşaAllah kat kat artar hayırla .![]()
3.gün embriyosu 12.gün amin canımAyyy maşallah çok sevindim inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsınbugün kaçıncı gündü
Canım tebrik ederim çok güzel çıkmış değerimKızlar sonucum çıktı 254 pozitif ama daha önce pozitif olup boş gebelik yaşadım 2 defa sağlıkla ilerlemesi tek duam
Amin canım teşekkür ediyorum Allah’ım emek veren herkesin emeğinin karşılığı kucaklarımızı doldursun isteyen herkese nasip etsin banada sağlıkla kavuşmayı nasip etsinCanım tebrik ederim çok güzel çıkmış değerimSağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah
![]()
Hayırlı olsun devamı gelsin inşallah. Ben de perşembe günüm kan vercem. 5.gün embriyosu ama orta kalite demişti doktorum. Hiç belirti fln oldu mu sende?3.gün embriyosu 12.gün amin canım
Bende sağlık ocağında verdiğim için daha çıkmadı bekliyorum sabırsızlıkla.Bugün kan verecek arkadaşlar sizin kaç çıktı heyecanla bekliyorum
amin canım sonucunu yaz bizim burda sağlık ocagında verilenler ertesi gün çıkıyorBende sağlık ocağında verdiğim için daha çıkmadı bekliyorum sabırsızlıkla.
Hayırlı olsun sanada Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin![]()
yaa çok sevindim, bana büyük umut oldunuz :) bnm de 3. gün embriyosu, yaştan dolayı 3 tane transfer edildi. öyle belli bir belirti yok. arada hafif kasık batması, ayakta kalınca da bel ağrısı var. benim de çarşamba günü test günüm. umarım böyle güzel haberler alırız biz de ve tüm sonuç bekleyen arkadaslar güzel haberlerle geliriz hep birlikte :)3.gün embriyosu 12.gün amin canım
İnşallahdaha önceki transferde kasık agrısı ve baş dönmesi olmuştu pozitif oldu ama boş gebelik oldu kürtaj oldu bu denemede iki kere çok kısa kasık batması oldu bel agrısı ara sıra bide gögüslere değince hafif acıma başka bir belirti yok bu çok belirtisizdi diyebilirim bu arada tesekkür ederim insallah seninde pozitif olur bende persembe tekrar kan verecegim ve doktorum persembe kan ver klinige gel dedi hakkımızda hayırlısı olsun
Kızlar benim 2.denemem bu 3.gün dondurulmuş embriyo transferi bugün 9.günüm idrar testi yaptım böyle çıktı 12.gün kan
Bence normal daha 7.gün. inşAllah artarak ilerler sonuçların. Evde test yaptınmı 2.çizgi çıkıyordumuKızlar 13 şubat transfer günüm bugün kan tahlili sonucun 19.7 çıktı sizce iyimi 5. Gün embriyosu için