2023 şubat transfer olanlar

daha önceki transferde kasık agrısı ve baş dönmesi olmuştu pozitif oldu ama boş gebelik oldu kürtaj oldu bu denemede iki kere çok kısa kasık batması oldu bel agrısı ara sıra bide gögüslere değince hafif acıma başka bir belirti yok bu çok belirtisizdi diyebilirim bu arada tesekkür ederim insallah seninde pozitif olur bende persembe tekrar kan verecegim ve doktorum persembe kan ver klinige gel dedi hakkımızda hayırlısı olsun

3.gün embriyosu 12.gün amin canım
yaa çok sevindim, bana büyük umut oldunuz :) bnm de 3. gün embriyosu, yaştan dolayı 3 tane transfer edildi. öyle belli bir belirti yok. arada hafif kasık batması, ayakta kalınca da bel ağrısı var. benim de çarşamba günü test günüm. umarım böyle güzel haberler alırız biz de ve tüm sonuç bekleyen arkadaslar güzel haberlerle geliriz hep birlikte :)
inşallah değerleriniz katlana katlana gider ve kese görmeye gidersiniz bir an önce 🤲🤲

daha önceki transferde kasık agrısı ve baş dönmesi olmuştu pozitif oldu ama boş gebelik oldu kürtaj oldu bu denemede iki kere çok kısa kasık batması oldu bel agrısı ara sıra bide gögüslere değince hafif acıma başka bir belirti yok bu çok belirtisizdi diyebilirim bu arada tesekkür ederim insallah seninde pozitif olur bende persembe tekrar kan verecegim ve doktorum persembe kan ver klinige gel dedi hakkımızda hayırlısı olsun
İnşallah 🙏 benim de bu transferinde daha öncekiler gibi belirtim olmadı. O yüzden biraz korkuyorum. transferden sonra normal yürüme vs yaptın mı? Herhangi dikkat ettiğin bişy oldu mu acaba

Kızlar 13 şubat transfer günüm bugün kan tahlili sonucun 19.7 çıktı sizce iyimi 5. Gün embriyosu için

Kızlar benim 2.denemem bu 3.gün dondurulmuş embriyo transferi bugün 9.günüm idrar testi yaptım böyle çıktı 12.gün kan

Kızlar 13 şubat transfer günüm bugün kan tahlili sonucun 19.7 çıktı sizce iyimi 5. Gün embriyosu için
Bence normal daha 7.gün. inşAllah artarak ilerler sonuçların. Evde test yaptınmı 2.çizgi çıkıyordumu

Back
X