5. Gün embriyosu. 8. Gün kan değeri 33.pozitif çıkmış hayırlı olsun kaçıncı gün embriyosu transfer olmuştu 10.gün vereceksen 66 çıktıgını düşün 2 ye katlarsa inşallah oda iyi deger
İnşallah artar

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
5. Gün embriyosu. 8. Gün kan değeri 33.pozitif çıkmış hayırlı olsun kaçıncı gün embriyosu transfer olmuştu 10.gün vereceksen 66 çıktıgını düşün 2 ye katlarsa inşallah oda iyi deger
Bende sağlık ocağında verdiğim için daha çıkmadı bekliyorum sabırsızlıkla.
Hayırlı olsun sanada Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Merhaba siz ne zaman test yapacaksınız inşallah güzel sonuçlar alırsınız hepimiz alırız inşallahİyi akşamlar ,
39 yaşımdayım.ilk tüp bebek denemem de 2 embriyo transferim başarısızdı.Öncesinde de rahimde polip ve myom histereskopi oldum.
Tek embriyom kaldığı için doktorum doğal siklus tüp bebek (ilaçsız tüp bebek) tedavisini uygulayacağını söyledi.Kendi döngümü 4 ,5 gün röntgen ve kan tahliliyle, yumurta takibimi yaparak, yumurtam da kendiliğinden çatladıktan bir kaç gün sonrasında 13 şubatta transferim oldu.Doktora 4 kere gitmek dışında hiç bir şey yapmadım , çok rahattı.İlk tüp bebekteki iğneler hormonlar beni bedenen ve ruhen yıpratmış bana iyi gelmemişti.
Hergün 3 kez Progestan fitil kullanıyorum.
Psikoloji çok önemli; deprem- haberler üzüntüden kaçmak mümkün değil malesef!
Transferden sonra genelde yatıyorum.Transferden 2 gün sonra beyaz yoğun akıntı içinde koyu kırmızı minik pıhtı gördüm.
Sonraki 2 gün bel ağrılarına uyandım hep.
3 gün kasıklarımda ve bacağımda çekilme oldu.
Dün hava alayım diye yürüyüşe çıktım , kasık ve tam rahmimim olduğu yer çekiliyormuş gibi ağrıyor.
Bugün biraz mutfakta anneme yardım edeyim dedim kendimi yatağa zor attım anlatılmaz uyuşuklu , rahim ağrısı belime vuruyor.
İlaçtan mıdır tuttu mu bilemiyorum.
13şubat transfer /23 şubatta tahlilim olacak.
Hepimiz için Rabbim sağlıklı ,güzel ömür geçireceğimiz evlat nasip etsin.
Hepimize geçmiş olsun, bugünler de bile bize tutunabilecekse dayanıklı olacağına inandığım evlatlar nasip etsin ..
Merhaba 25 şubatta yapacağım, çok teşekkür ederim.Emekli,zahmetli,sabır gerektiren,inanç ve maddiyat gerektiren bir süreçmiş.Sizin nezdinizde diğer anne adaylarıyla da paylaşmak isterim ki:Merhaba siz ne zaman test yapacaksınız inşallah güzel sonuçlar alırsınız hepimiz alırız inşallah![]()
Merhaba boş gebelik ne demekmiş , doktorunuzun size açıkladığı gibi anlatabilir misiniz?Kızlar sonucum çıktı 254 pozitif ama daha önce pozitif olup boş gebelik yaşadım 2 defa sağlıkla ilerlemesi tek duam
Ne kadar güzel düşünüyorsunuz. Bütün olumsuzluklara rağmen umudumuzu hiç. Bir zaman kaybetmemeliyiz. Çünkü her kadın da anne olmak için hormonlar duygular var. Güzel haberlerinizi bekliyoruz. Maalesef benim ilk tüp bebek transferim negatif sonuçlandı tabiki vazgeçeyip ikinci için yola koyulacağım. Bu yolda rabbim herkesin yanında olsunMerhaba 25 şubatta yapacağım, çok teşekkür ederim.Emekli,zahmetli,sabır gerektiren,inanç ve maddiyat gerektiren bir süreçmiş.Sizin nezdinizde diğer anne adaylarıyla da paylaşmak isterim ki:
Umarım pozitif olur sonuç bekleyen tüm anne adayları için.
Yalnız ben transferim sırasında bir kadıncağızın yumurta toplama işlemi sonrasında yoruldum anne diyerek ağlaşmasına şahit oldum ve bu beni çok etkiledi.
Ki benden çok daha şanslıydı ben 2 aylık süreçte iğne tedavilerimle ancak 3 embriyo elde edebilmiştim.Onunki ise tek yumurta toplamada 7 adetti.Ayrıca benden en az 10 yaşta gençti.
Düşündüm de toplum kadınlarımızın omzuna “anne olmalısın “yükünü veriyor.Hep duam şu benim ;
Rabbim bu vatana,millete,dünyaya hayırlı işler için gelebilecek, doğru eğitimler verebileceğim evlat nasip etsin; şayet doğru ebeveyn ben değilsem zaten nasip etmesindi.
Defalarca deneyen anne adaylarını bir kenara koymak istiyorum ama
üniversite mezunu olmama rağmen kadınlığımdan, bedenimden , doğurganlılığımdan bir habermişim bu süreç bana bunu öğretti.
İğnelerle yumurtalarımın büyümesini görmek ,
yumurta takiplerimde döngümü öğrenip , aslında biz kadınları hormonlarımızın yönettiği - bunun günlük rutin ruh halimize nasıl yansıdığı öğrenmek benim için çok güzeldi.
Hele o embriyonun rahme konduğu anı monitörden izlemek eşsiz güzellikte, çoğu kadına Nail olamayacak.
Güzel Kadınlarımız,aynı kaderi yaşıyoruz.Kendinize o iğne anlarını,ilaçları doktora gidip tahlil anlarınızı dramatize etmeyin lütfen.Anda kalın o anı yaşayın.Ben hep öyle yaptım ve buna doktorumda inanamadı.Ne pozitif ne negatif düşündüm hep nötr davrandım,arka planda psikolojik sağlığım için gardımı aldım.
Sonuç ne olur ben de merakla bekliyorum.Hepimiz için hayırlısı olsun![]()
boş gebelikte değer pozitif çıkıyor 2 ye katlıyor sağlıklı gebelik diyorlar kese görmeye gidiyorsunuz görüyrsnuz kalp atısı dinlemeye gidiyorsunuz kalp atısı yok birinci yasadıgımda embriyo var ama eriyip yok olmuş dediler 2.cisinde kesenin içi boştu kalp atısıda yoktu doğal olarak sonu kürtaj sonu hüsran üst üste yaşadım Allah yaşatmasın kimseyeMerhaba boş gebelik ne demekmiş , doktorunuzun size açıkladığı gibi anlatabilir misiniz?
Geçmiş olsun.
Yani pozitif çıksa da sevinmemizin bir anlamı yok onu öğrendim sizden .
Merhaba yaşadığınız üzücü deneyime çok üzüldüm Allah birdaha yaşatmasın kimseye o dönem tahlil de kan sonucunuz kaç çıkmıştı nasıl artış göstermişti? Embriyo kalitesi ve rahim sağlığınız nasıldı bunlar etkilemiş miydi acaba?boş gebelikte değer pozitif çıkıyor 2 ye katlıyor sağlıklı gebelik diyorlar kese görmeye gidiyorsunuz görüyrsnuz kalp atısı dinlemeye gidiyorsunuz kalp atısı yok birinci yasadıgımda embriyo var ama eriyip yok olmuş dediler 2.cisinde kesenin içi boştu kalp atısıda yoktu doğal olarak sonu kürtaj sonu hüsran üst üste yaşadım Allah yaşatmasın kimseye
Merhaba hayırlısı olsun inşallah artarak devam ederİyi akşamlar herkese.Ben de 7. Gün erken gebelik testi yaptım silik çıktı.Bugun 8. Gün kan verdim beta değerim 33 çıktı.
Az mı bilmiyorum
Umarım giderek artar
İnşallah en kısa zamanda hayırlısıyla pozitifi görürsünüzMerhaba kızlar kan sonucum çıktı. Maalesef negatif. 3.gün embriyosuydu benim.
Canım ben 1.cisinde tedavisiz gebe kaldım kendiliğinden ilk kan değeri 25 le başladı katlayarak gitti en son 40 binlerdeydi 2.cisinde embriyo 1.kaliteydi rahmimde polip tüplerde sıkıntı rahim şeklinde filan sıkıntı yok aklına gelecek genetik test vs hepsine bakıldı ama problem yok onda da aynısı oldu nasipte yokmuş diyorum Allah’a sığınıyorumMerhaba yaşadığınız üzücü deneyime çok üzüldüm Allah birdaha yaşatmasın kimseye o dönem tahlil de kan sonucunuz kaç çıkmıştı nasıl artış göstermişti? Embriyo kalitesi ve rahim sağlığınız nasıldı bunlar etkilemiş miydi acaba?
Merhaba,Kızlar benim 2.denemem bu 3.gün dondurulmuş embriyo transferi bugün 9.günüm idrar testi yaptım böyle çıktı 12.gün kan testi vereceğim
Allah razı olsun sağolasın. 1. Kalite dediler hücre sayısını bilmiyorum ama soracağımİnşallah en kısa zamanda hayırlısıyla pozitifi görürsünüz![]()
3.gün embriyosu kaç hücreliydi?
Çok zor sınavlardan geçmişsin Allah bu sefer yüzünü güldürsün arkadaşımCanım ben 1.cisinde tedavisiz gebe kaldım kendiliğinden ilk kan değeri 25 le başladı katlayarak gitti en son 40 binlerdeydi 2.cisinde embriyo 1.kaliteydi rahmimde polip tüplerde sıkıntı rahim şeklinde filan sıkıntı yok aklına gelecek genetik test vs hepsine bakıldı ama problem yok onda da aynısı oldu nasipte yokmuş diyorum Allah’a sığınıyorum
Baya da iyiymiş kalitesi cnm inşallah çok güzel olacak sonucu hepimizin öyle olsun inşallahAmin inşallah teşekkür ederim. 6. Gün embriyosu 6AB kalitesi
Benim de 3.gün embriyolarım var. Hangi merkezde tedavi görüyorsunuz?Allah razı olsun sağolasın. 1. Kalite dediler hücre sayısını bilmiyorum ama soracağım
Test yaptınız mı? Yazdınız mı buraya ben mi kaçırdım göremedimİnşallah tutunmuştur canım bugün 8. Günüm
İnşallah Allah razı olsun.Baya da iyiymiş kalitesi cnm inşallah çok güzel olacak sonucu hepimizin öyle olsun inşallahneden 6. Güne gittiler genetiğe mi yollandı?
Amin canım Kaç hücreli bilmiyorum ama 12 comp dedi banaMerhaba,
İnşallah güzel artışla hayırlısıyla bebişinize kavuşursunuz3.gün embriyosu kaç hücreliydi sizin?