2023 şubat transfer olanlar

Merhaba kızlar 7şubatta transfer olmuştum yazmıştım size de,20şubatta test vermeye gittim 67çıktı,çok mu düşük,sizinkiler maşallah daha yüksek korkuyorum bende bugün tekrar test vereceğim kaybetme ihtimalim var mı

Kizlaar lütfen bilen varsa cevap yazabilir mi bu ay dondurulmuş transfer olacağım salı günü transfer dün kan testinde progesteron 1.06
Estradiol 118 çıktı doktor hala transfer demiş bu şekilde tutar mı progesteron 1 aldinda olması mı gerekmiş

Kızlar selam tekrardan kan testi verdim ve kan sonuçlarım bu şekilde çıktı yorumlar mısınız kaç haftaliktir veya kaç günlüktür 165.70 çıktı
3 haftalık gibi duruyor bence cnm zaten kan testi verdiğimizde 3 hafta 3-4 günlük oluyor sanırım bebişler eğer varsa transfer günü 2 haftalık oluyorlar senin bir sonraki kan testinde 300 ü geçer o zaman 4 e yaklaşmış yada 4 olmuş olcak … bir önceki kan değerin kaçtı?

Merhaba kızlar 7şubatta transfer olmuştum yazmıştım size de,20şubatta test vermeye gittim 67çıktı,çok mu düşük,sizinkiler maşallah daha yüksek korkuyorum bende bugün tekrar test vereceğim kaybetme ihtimalim var mı
Arkadaşım korkma daha düşük çıkıp artanlar gördüm ben burda yazanlardan… geç salgılamaya başlamıştır amh ı yada bi tık geç yerleşmiştir yani biz de doktor değiliz ama hep yazanları okuduğumjz için tahmin ediyoruz inşallah senin de bugün çok güzel artışlarını görelim cnm🙏🧿

Arkadaşım korkma daha düşük çıkıp artanlar gördüm ben burda yazanlardan… geç salgılamaya başlamıştır amh ı yada bi tık geç yerleşmiştir yani biz de doktor değiliz ama hep yazanları okuduğumjz için tahmin ediyoruz inşallah senin de bugün çok güzel artışlarını görelim cnm🙏

3 haftalık gibi duruyor bence cnm zaten kan testi verdiğimizde 3 hafta 3-4 günlük oluyor sanırım bebişler eğer varsa transfer günü 2 haftalık oluyorlar senin bir sonraki kan testinde 300 ü geçer o zaman 4 e yaklaşmış yada 4 olmuş olcak … bir önceki kan değerin kaçtı?
Kuzu ben ilk kan verdim ilk değerim bu
13 Şubat'ta transfer edildi Embriyom bana 13 Şubat'tan mi hesap edeceğiz
Son adet bitiş tarihim de Ocak 8 adet bitiş tarihinden mi hesap edeceğiz onu çözemiyorum

Kizlaar lütfen bilen varsa cevap yazabilir mi bu ay dondurulmuş transfer olacağım salı günü transfer dün kan testinde progesteron 1.06
Estradiol 118 çıktı doktor hala transfer demiş bu şekilde tutar mı progesteron 1 aldinda olması mı gerekmiş
Benim de progesteron 1.1 di e2 222 çıkmıştı doktorum 6 gün sonraya transfer tarihi verdi … transfere kadar progesteron filil duphaston ve estrofem kullandım… transfer günü tekrar bakıldı
( transferden sonraki ilaç dozu için bakıyorlar) progesteron 20 e2 175 çıktı doktorum çok iyi dedi aynı dozda ilaçlara devam ettim… senin de transfer için engel değil cnm değerlerin bence için rahat olsun🙏🧿 sağlıkla geçsin güzel sonuçlar al inşallah

Son adet bitiş tarihim de Ocak 8 adet bitiş tarihinden mi hesap edeceğiz onu çözemiyorum
Hayır son adet tarihi genelde doğal gebeliklerde bakılıyor … mesela benim transferim adetime 3-4 gün kala yapıldı doğal süreç takip edildi…. İlk kese görmeye gidildiğinde biraz çıkıyor ortaya … arkadaşım ilk kese gördüğünde kese 6 haftalık bebek 5 haftalık çıktı doktor olabilir demiş … sonraki muaynelerde bebek ve kese eşitlendi

E ilk teste göre gayet güzel bence hayırlı olsun cnm Allah kucağına almak nasip etsin🙏🧿💓

Ben de transferimin 10.günğ verdim. Bugün 12.günüm. Doktor 10 gün sonra ya randevu verdi. Ben de çok bel ağrısı ve bacak ağrısı var. Bi de 2 gecedir midem yanıyor. Normal mi hiç bilmiyorum
Bence gayet normal kasık ve bel ağrısı en çok görülen şikayetler… mide keza öyle herşey yolundadır cnm vücudun değişiyor bebeğe hazırlanıyor tabiki tepki verecek🤲🏻😘😘🧿💓

Merhaba arkadaşlar. Transferden sonra Pozitif gördüğümüzde son adet tarihimize göre mi hesaplicaz gebeliği, yoksa tüp bebekde farklı mı oluyor?

Benim doktorum E2 düşük olduğu (90 çıkmıştı) için fitil olarak estorfem kullandırttı. 200'ün üzerinde olması gerekiyor dediler.

Arkadaşlar transfer oldum üç gündür rüya görüp korktuğum oluyor embriyo düşmesine neden olur mu sizce korku. Ayriyetten sürekli kendimi çeviriyorum sağa sola uyurken

Benimki kesinlikle negatif 😞

Eklentiler

• 209F993E-1D06-4A80-8880-27990B11B295.webp
    209F993E-1D06-4A80-8880-27990B11B295.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 128
Kızlar merhaba test günüm pazartesiydi bugün dayanamadım az önce erken gebelik testi yaptım pozitif değil mi inanamıyorum 🫣

Eklentiler

• 2304AB47-A8E3-4BB4-9491-C1847A092D9E.webp
    2304AB47-A8E3-4BB4-9491-C1847A092D9E.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 118
  • 817C5300-DB9E-45C5-808A-9B024BA5C788.webp
    817C5300-DB9E-45C5-808A-9B024BA5C788.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 118
Hayır son adet tarihi genelde doğal gebeliklerde bakılıyor … mesela benim transferim adetime 3-4 gün kala yapıldı doğal süreç takip edildi…. İlk kese görmeye gidildiğinde biraz çıkıyor ortaya … arkadaşım ilk kese gördüğünde kese 6 haftalık bebek 5 haftalık çıktı doktor olabilir demiş … sonraki muaynelerde bebek ve kese eşitlendi
Merhaba. Öncelikle hayırlı olsun. Arastirirken denk geldim . Kafamı kurcaliyordu . Ben de adetime 7 8 gün kala transfer oldum. Neden böyle geç oldum sebebi var mı. Neye göre belirleniyor . Teşekkür ederim

Merhaba. Öncelikle hayırlı olsun. Arastirirken denk geldim . Kafamı kurcaliyordu . Ben de adetime 7 8 gün kala transfer oldum. Neden böyle geç oldum sebebi var mı. Neye göre belirleniyor . Teşekkür ederim
Genelde oyle oluyormuş arkadaşım bunda bir sakınca yokmuş olumsuz düşünme

Back
X