2023 şubat transfer olanlar

Hanımlar transferin 9.gnundeyim kabız olduğum için ikinmak zorunda kaldım bunun bir zararı olur mu bilgisi olan var mı

Kızlar bnde dün transferden sonra çok kötü oldum baş dönmesi mide bulantısı bürün gece berbattı ilk kez byle birşey yaşadım doktor normal ilaçlardan dedi ama geçen seferle farklı bir ilaç kullanmıyorum geçen transfer hiç byle değildim

Bugun transfer sonrasi 11. Gun kan testi yaptim. 1.20 cikti. Dr. Yazdim. Asistani dr. Un islemde olduguni normalde ilaclari kullandirmaya devam ettiriyor.13 veya 14. Gun yeniden kan testi istiyor dedi. Degerim 1.20 buradan artacagini dusunmuyorum. Buradan degisen oldu mi hic?

İyi günler arkadaşlar ben dün sağlık ocağında test yapmıştım ama sonuç çıkmamıştı az önce acile gidip kan verdim dünün sonucunu da öğrendim dün 47 bugün 124 çıkmış 5.gun çift embriyo 8.gun bugün Rabbım isteyen herkese nasip etsin
Kan testinden önce idrar testi yapmış miydiniz evde sonuç ne oldu

Yaptim, bunu 5 yildir hic yazabilecegimi sanmiyordum ama hamileyim 🥲♥️ rabbim herkese bu mutlulugu yasatsin
Sizin adınıza çok sevindim. Allah'ım sizi de bebeğinizi de korusun . Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Hayırlı evlat olsun inşallah

Bugun 11. Gunum kan testi yaptim.1.20 cikti.dr.a yaDim ilaclari birakma 2 -3 gun daha kullan sonra bir daha test yap dedi. 1.20 den daha yukselir mi? Ben sanmiyorim. Basina gelen var mi

Bugun 11. Gunum kan testi yaptim.1.20 cikti.dr.a yaDim ilaclari birakma 2 -3 gun daha kullan sonra bir daha test yap dedi. 1.20 den daha yukselir mi? Ben sanmiyorim. Basina gelen var mi
Belki geç tutunma oluyordur ,inşallah birden yükselişe geçsin sağlıklı pozitif sonuç alırsınız 🤲

Kendimi cok zor tuttum ama kaset test hic yapmadim, 9. gün ciktim 490 cikti ❤️ cok sükür allahima, allah hepinize en kisa zamanda yasatsin bu güzel duyguyu 😍
Ayy çok güzel sonucunuz tebrik ederim ,hadi inşallah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin rabbim.
Benim de 8 mart tahlil günüm 2 tane dondurulmuş 3. Gün embriyosu transfer edildi.
Allahim bizlere de pozitif haberler almayı nasip etsin ,aminn🤲

Herhangi Bi belirti bir şey yaşadınız mi?
Bende hiç belirti yok ,sadece gece 2 3 defa idrara sıkışık kalkıyorum bu belirti mıdır onu da bilmiyorum .

Back
X