Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sanmıyorum canım ama yinede duphalac şurup iç ıkınma test yapabilirsin evde bence çıkar Artık varsaHanımlar transferin 9.gnundeyim kabız olduğum için ikinmak zorunda kaldım bunun bir zararı olur mu bilgisi olan var mı
merhaba siz keseyi gördünüz mü? ben de sizle aynı gün transfer oldumCuma günü gideceğim ultrasona doktor ozaman çağırdı hayırlısı artık
Evet gördüm ikiz olmuş benim dün gördüm ikisinidemerhaba siz keseyi gördünüz mü? ben de sizle aynı gün transfer oldum
Kan testinden önce idrar testi yapmış miydiniz evde sonuç ne olduİyi günler arkadaşlar ben dün sağlık ocağında test yapmıştım ama sonuç çıkmamıştı az önce acile gidip kan verdim dünün sonucunu da öğrendim dün 47 bugün 124 çıkmış 5.gun çift embriyo 8.gun bugün Rabbım isteyen herkese nasip etsin
Sizin adınıza çok sevindim. Allah'ım sizi de bebeğinizi de korusun . Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Hayırlı evlat olsun inşallahYaptim, bunu 5 yildir hic yazabilecegimi sanmiyordum ama hamileyimrabbim herkese bu mutlulugu yasatsin
Kaçıncı gününuzdu evde test yaptınız mı yoksa kan testi mi verdinz drektYaptim, bunu 5 yildir hic yazabilecegimi sanmiyordum ama hamileyimrabbim herkese bu mutlulugu yasatsin
ben de pazartesi kese için gideceğim. Hayırlı olsunEvet gördüm ikiz olmuş benim dün gördüm ikisinide
Kendimi cok zor tuttum ama kaset test hic yapmadim, 9. gün ciktim 490 ciktiKaçıncı gününuzdu evde test yaptınız mı yoksa kan testi mi verdinz drekt
YaEvet gördüm ikiz olmuş benim dün gördüm ikisinide
Amin canımKendimi cok zor tuttum ama kaset test hic yapmadim, 9. gün ciktim 490 cikticok sükür allahima, allah hepinize en kisa zamanda yasatsin bu güzel duyguyu
![]()
Cok sevindim Tebrik ederim Rabbım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinEvet gördüm ikiz olmuş benim dün gördüm ikisinide
Hayirli olsunKendimi cok zor tuttum ama kaset test hic yapmadim, 9. gün ciktim 490 cikticok sükür allahima, allah hepinize en kisa zamanda yasatsin bu güzel duyguyu
![]()
Belki geç tutunma oluyordur ,inşallah birden yükselişe geçsin sağlıklı pozitif sonuç alırsınızBugun 11. Gunum kan testi yaptim.1.20 cikti.dr.a yaDim ilaclari birakma 2 -3 gun daha kullan sonra bir daha test yap dedi. 1.20 den daha yukselir mi? Ben sanmiyorim. Basina gelen var mi
Ayy çok güzel sonucunuz tebrik ederim ,hadi inşallah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin rabbim.Kendimi cok zor tuttum ama kaset test hic yapmadim, 9. gün ciktim 490 cikticok sükür allahima, allah hepinize en kisa zamanda yasatsin bu güzel duyguyu
![]()
Canim kan verdin mi hayırlı güzel haberini ver bize inşallahBen de sizinle aynı gün transfer oldum. Yarın kan vereceğim sizin durum nedir