- 21 Eylül 2022
- 1.661
- 2.255
- 53
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #14.681
aynı bizimkininde yukarı çıkmaya pek niyeti yok gibi kasıklarımdan pıt pıt tekmeliyo elimi koyunca duruyo hemen bikaç gün önce elimi koyunca da tekmeye devam ediyodu şimdi hemen duruyo az kaldı yarıyı geçtik kavuşmaya son 4 ay zaman hem hızlı geçiyo hemde hiç geçmiyo daha 2 hafta var kontrole gün sayıyorum resmen 4 hafta çok uzun geliyoAyni haftada gidiyoruz bugun itibariyle masallah hepimizin bebelerinebenimki hep kasiklarimi tekmeliyor karnimin alt kisminda surekli bide ordan cok huylanirim yukari cikmaya pek niyeti yok gibi bizimkinin
Canım içebildiğin kadar su iç. Su ile atsın vücudun. Bana yanımda yatan hastadan bulaştı :/ sonra kandan enfeksiyon değerlerime baktılar, yükselmişti. Doktorlar karaciğer değerlerim yüzünden ilaç vs yapamayız dediler. Hastanede bitki çayı vs zaten yasak. Su içerek atacaksın dediler. Günde 3-3.5 litreye çıkardım suyu. Enfeksiyon değerlerim azalmaya başladı.Herkese hayırlı pazarlar
Dün geceden beri boğaz yanması yaşıyorum sanırım grip olucam hiç uyuyamadım.
Bitki çayıda içemiyoruz bu dönemde grip olup atlatan var mı neler yaptınız merak ettim.
Canım 657 ye göre 2 yıla ücretsiz izin hakkın var. Her çocukta veriliyor bu hak.Kızlar kamuda çalışan var mı ? Ücretsiz izin kullanmak istiyorum doğum sonrasında kaç ay alınabiliyor bir de ilk bebekte kullanılınca 2. Bebekte de yine hakkımız oluyor mu ? Bilgilendirirseniz sevinirim
Bu gün dr gidicem düne kadar dr yoktu kendi dr bile cevap vermedi sağolsunBenim de çok kanamam oldu panik yapma ama mutlaka bir doktora ulas
İnşallah çok teşekkür ederimUmudunuzu kaybetmeyin inş sizinledir
Saglikla gelsin ogluşunBeni de ekle ladyerkek benim de
Ben hergun hisediyorumKızlar her gün hissediyor musunuz bebeği yoksa gün aşırı mı ? 21+1 olduk bugün hiç hissetmedim tedirgin oldum
Benimde sanki bi tik artmiş gibiGünaydın kızlar benim ödemim arttı galiba baya siz de öyle misiniz sabah yanlışlıkla eşimin alyansını takmışım ödemim geçmiş bak ne güzel oluyo hemen parmağıma diye sevindim sonradan aklıma geldi eşiminki olmasın bol biraz bu diye gerçekten onunkisiz neler yapıyosunuz ödem için çok tuzlu yememeye bol su içmeye çalışıyorum ama başka napmam lazım yürüyüş yapamıyorum riskten dolayı
Gecmiş olsun canimYok sorum yok canım tatildeyken depreme yakalandık ondan
Ben aşalarda ve gobegin ortasinda hissediyorumkızlar bebişleri şuan nerde hissediyosunuz ben hala göbek deliğime yakın bile hissetmiyotum sürekli aşağıda hissediyorum 21+0 olduk bugün
Evet canım ilk gebelik bazen hissettiklerim bebekten mi bilemiyorum da o yüzdenBen hergun hisediyorum
Senin ilk gebelikte degilmi canim?
İlk gebelik olunca bazen gec hisetme oluyorEvet canım ilk gebelik bazen hissettiklerim bebekten mi bilemiyorum da o yüzden
Şimdiye kadar doktor plesanta ile alakalı olumsuz bir şey demedi bilmiyorum o yüzdenİlk gebelik olunca bazen gec hisetme oluyor
Biraz daha sabirli ol hisedersin sende bu haftalarda
Acaba senin plesanta on duvarda mi ?
Normal ozaman canimŞimdiye kadar doktor plesanta ile alakalı olumsuz bir şey demedi bilmiyorum o yüzdenhissediyorum yaklaşık 19. Haftadan beri ama her gün değil dünden önce hissetmiştim dün hissetmedim mesela
Merhaba canimHerkese merhaba, ramazanda oruç tutmak isteyenler vardı doktoruna soran oldu mu acaba? Bu arada ben 22+5deyim bebeğim hep çok hareketli o yüzden her gün hissediyorum hatta şu an yine hareket ediyorBir de egzersiz yapıyor musunuz? Yürüyüş dışında
Tamamdır çok teşekkür ederim :)Benim ilk hamileliğimde hastanede tam takımlı durmustu ama eve gelince tek sıfır kol zıbınla hafif bir örtüyle yatırdım çünkü hava cok sıcaktı terliyip pişik oluyordu boynu falan,yine temmuz bebesiydi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?