2023 Temmuz tüp bebek denemesi🌹

Kızlar çoğumuzun ikinci deneme ilk deneme neden olmadı doktorlar bişey dedi mi? Biz erkek infertilitesi yüzünden tüp bebek deniyoruz. Sandım spermler hasarlı olduğu için olmadı. Bi de bana ilk denemede rahim filmi çekilmemişti. Bu sefer o da çekilecek.

Merhaba, bende başlayacağım. İlk denemem olacak 4 temmuzda ilk görüşmem olacak. Süreçleri bilmiyorum ne zaman tedavi başlanır bilemedim

Benim ilk denemede transfer edilen embriyo orta kaliteydi. Yumurta toplamada 3 adet toplandi, esimde de hareket ve morfoloji sorunu var. Yani ikimizde de değerler düşük.

Benim ilk denemede transfer edilen embriyo orta kaliteydi. Yumurta toplamada 3 adet toplandi, esimde de hareket ve morfoloji sorunu var. Yani ikimizde de değerler düşük.
Benim de 4 yumurta toplanmıştı eşimde de tane ile sperm çıkışı var. Sizde mi temmuzda tekrar deneyeceksiniz

Merhaba, bende başlayacağım. İlk denemem olacak 4 temmuzda ilk görüşmem olacak. Süreçleri bilmiyorum ne zaman tedavi başlanır bilemedim
Adetin ikinci günü başlanıyor tedaviye adet olduğunuzda arıyorsunuz ikinci günü çağırıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…