2023 Temmuz tüp bebek denemesi🌹

Amin aminnn Kayseride misin Tuğbacım. Sizdeki sıkıntı nedir?
Samsundayim canim..vallai aşılama zamanı o kadar araştırmam da Gökalp hocaya rastlamadım.komsumuz ona gidiyormuş bize önerdi ayaklandirdi....inşallah bir ümit gideceğiz ...su donemleri yaşayan bilir zor işler..bizde eşimde var değerlerinde felan canim.rabbim nasip eder insallah

Selamm kızlarımm ön görüşmemi bayramda yaptım. 20 temmuzda reglim var.
Bende Allahın izniyle başlıyorum
Yeni tedavin hayırlı olsun aşkım inşallah sonunda güzel haberler alacağız bütün kalbimle bütün dualarım sana

Ben de Kayseri’de bayramda ön görüşmelerimi yaptım.Gökalp hocamlada görüştüm.inşallah pozitif güzel haberler alırsınız canım aminnn

Yeni tedavin hayırlı olsun aşkım inşallah sonunda güzel haberler alacağız bütün kalbimle bütün dualarım sana
Ahh teşekkür ederimm pokişimmmm Bu yıl bizim yılımız olsun.Benimde dualarım seninle hepinizle

Ben de Kayseri’de bayramda ön görüşmelerimi yaptım.Gökalp hocamlada görüştüm.inşallah pozitif güzel haberler alırsınız canım aminnn
İşinde basarili görünüyor hoca .hiç aklımda yoktu Kayseri ama bir umut dünyası vardır bı hayır... Ağustos ayı güzel.baslangic olur inşallah canım...size ne dedi doktor baslicakmisiniz tüp bebek icin

çalışan var mı ya napıcaksınızzz tüp bebek sonrası işi
Ben çalışıyordum ara verdim canim ..çalıştığım.zan bir aşılama yaptım sıkıntı iş ortamı çok önemli...dedim eşime calismicam tüp bebeğe odaklanicam..Allah büyük vardır yicegimiz ekmek ..siz ne işle mesgulsunuz tedaviye basladinizmi

uzun süredir aynı kurumda iyi bir konumda çalışıyorum yıllarımı verdim bu duruma gelmek için, işten ayrılmam imkansız fakat işim masabaşı. max 10 gün izin kullanabileceğim çok tedirginim gerçekten ben geçen ay yumurta toplattım işte şimdi 2. regl bekliyorum dondurulmuş transfr olacak çok heycanlıyım ilk deneme yaş 31, 7 yıll sıfır gebelik, tanımlanan sebep yumurta gelişmemesi.

çalışan var mı ya napıcaksınızzz tüp bebek sonrası işi
Ben ebe hemşireyim canım muhtemelen rapor izin alacağım doktorumda öyle söyledi
Tedavi aldığıma dair yazı alırsam önceside izinli sayılabileceğim söylendi sms net değil canım

Ben Acıbadem hastanesi Mustafa Taş doktordan yana tercihim canım inşAllah çook güzel sonuçlar alırız

Tabi rapor izin bu şekilde hal olur .benim işim ayakta ve yorucu stresli idi...hadi inşallah canım insallahhh..bende kontrol vs bir yola gireceğim...bakalım doktor ne der ne eder..eşimde bende takviye aldik..bizde de eşimde var bitakim durumlar..yaşim 36 .5 yıl.evlilik.bir aşılama oldum tutmadi .hiç hamile vs olamadım..ama bir ümit insallahh

İş ayaktaysa zaten imkansız iyki bıraktınız. Rahim filmi yoksa mutlaka çektirin çok önemli bazıları çektirmeden tüp işine girmiş sonradan bisürü şeyler çıkmış. Hakkmzda hayırlısı olsun beklemeye zamanımız azaldı bizm. İnşallah kavuşalım yavrularımıza

En son 1.5 yıl giyim mağazasındaydim iş yoğun yorucu arkadaşlık boş..dedim ben devam edemicem..tup.bebek.dusunceside yerleşti artık bı dinlenim...aşılama yapolcagi zaman rahim filmi çekildi tabi anestezi ile zordu benim için...acaba tekrar istermi bilemiyrm ama ben biraz kasiliyorum felan nasıl ocak nasıl etcek insllah bir cesaret gelir ....aminn canim aminnn zaman geçiyor.. seneye tontislerimizle gup güzel saglikli ömürler gecsinnn

rahim filmin 2 seneyi geçmediği için isteyeceklerini sanmam istanbuldaysanız echomarda anestezi olmadan hsg çok konforlu aklınızda bulunsun

rahim filmin 2 seneyi geçmediği için isteyeceklerini sanmam istanbuldaysanız echomarda anestezi olmadan hsg çok konforlu aklınızda bulunsun
Geçtiğimiz sene Eylül ayinda cekinmistim...inşallah tekrar demez aneztesi olmadan çok bunalkistim...samsundayim canim..bir umit samsunlardan gidicez insallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…