Bizim surecimiz de erkek faktorlu tane ile cikis vardi. 4 tane dondurulmusuz var ilk denemem olacak umarim sizin gibi ilk denemede tutunurBizim sorunumuz da erkek infertilitesi, yani sperm sayısı çok düşük. 4 yıl önce ilk denememizden bir kızımız oldu. Şimdi kardeşi olsun istiyoruz. 5. gün dondurulmuş embriyo transferi olucam nasipse. İlk tedavide de taze değil dondurulmuşlarla transfer yapmıştık opu'dan sonra ohss olduğum için. Yaşım 32 :)
Ara vermeden tekrar yapmayi düşünüyoruz. Bugün regl oldum. Yarın aramayı düşünüyorum.Benim de 4 yumurta toplanmıştı eşimde de tane ile sperm çıkışı var. Sizde mi temmuzda tekrar deneyeceksiniz
Bende sizin gibi ara vermek istemedim temmuzun 20 si gibi regl olucam bende aricam. Hayırlısı olsun hakkımızdaAra vermeden tekrar yapmayi düşünüyoruz. Bugün regl oldum. Yarın aramayı düşünüyorum.
Bizim de tane ile çıkış vardı 2 tane 5.gün embriyosu oluştu tek transfer oldum negatif oldu. İnşallah sizin ilkinden olur. Benim şimdi başka embriyom olmadığı için baştan başlamak zorundayımBizim surecimiz de erkek faktorlu tane ile cikis vardi. 4 tane dondurulmusuz var ilk denemem olacak umarim sizin gibi ilk denemede tutunur, 5temmuzda kontrolum var heyecan stres yapmak istemiyorum, aklima getirmemeye calisiyorum
Benim de 20 Temmuz gözüküyorSelamm kızlarımm ön görüşmemi bayramda yaptım. 20 temmuzda reglim var.
Bende Allahın izniyle başlıyorum
Güzel başlangıçlara vesile olsunn canımm beniim.Dualarımızla sabırla devam edelim.Pes etmeyelim.Benim de 20 Temmuz gözüküyor
Senin artık yavaş yavaş transfer hazırlığın başlar izmirlimAyy bende geçen ay opu oldum 3 tane 5aa kalitede yumurta donduruldu. İlk denemem muhtemelen ağustos başı transfer olacak şuan 2. Regl beklemesindeyim çok heycanlym
Eveet çok iyi hatırladm ismndenn ay neler denedik neler şimdi bu topikteyizSenin artık yavaş yavaş transfer hazırlığın başlar izmirlim
Seninle ilk buralara kayıt olduğum zaman karşılaşmıştık.İnşallah pozitif aldığın mutluluğu seninle paylaşırız canım
Ben artık kotamı iyice doldurdum yazıklar olsunnnEveet çok iyi hatırladm ismndenn ay neler denedik neler şimdi bu topikteyiz
Bende yok anam ne soğan cücüğü işe yaradı ne çakşırşar ne incirler yolun sonu buraBen artık kotamı iyice doldurdum yazıklar olsunnn
Yolun yolumdur bende geliyorum peşinden
Bende yok anam ne soğan cücüğü işe yaradı ne çakşırşar ne incirler yolun sonu burabu sefer yapacaz artık bilim yoluna girdik sonunda
Benim 4 tane toplandı 3. Gün embriyosu iyi kalitede bir yumurtaydı fakat tutmadı eşimde Allah’a şükür bir problem yok. Amh 0.9 benim onun dışında bir problemimiz yoktu .Kızlar çoğumuzun ikinci deneme ilk deneme neden olmadı doktorlar bişey dedi mi? Biz erkek infertilitesi yüzünden tüp bebek deniyoruz. Sandım spermler hasarlı olduğu için olmadı. Bi de bana ilk denemede rahim filmi çekilmemişti. Bu sefer o da çekilecek.
Benimde 25 Temmuz beklenen adetim bakalım neler göreceğizSelamm kızlarımm ön görüşmemi bayramda yaptım. 20 temmuzda reglim var.
Bende Allahın izniyle başlıyorum
Ben Antalya canım doktorumu daha tam seçmedim kararsızım ön görüşmeye bu hafta gidicemGüzel başlangıçlara vesile olsunn canımm beniim.Dualarımızla sabırla devam edelim.Pes etmeyelim.
Nerede tedavi alıyorsunuz kızlar
Ben Kayseri Acıbadem hastanesi Mustafa Taş hocama gideceğim.
Açıklanamayan infertilite diye geçiyor.Pko görünümü var. Eşte sorun yok
Sen nerede tedaviye başlayacaksın kelebekBenimde 25 Temmuz beklenen adetim bakalım neler göreceğiz
Amin aminnnMerhaba arkadaşlar bende Ağustos regl dönemi gideceğim inşallah..aşılama oldum tutmadi..şimdi Kayseri Gökalp onere gidecem bir ümit inşallah..su bir ay dikkat ediyorum takviye aldım vesyre insalalh rabbim.bebek isteyenlere nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?