- 13 Kasım 2022
- 2.145
- 4.749
- 63
Merhaba. Henüz başlamadık yazın başlayacağız. Doktor araştırıyoruz. Siz ne yaptınızMERHABA BENİMDE EŞİMDE AZFC DELESYONU VAR NE YAPTINIZ ACABA BAŞLADINIZ MI TEDAVİYE
biz ayriyeten geçen yılda bir tüp bebek tedavisindende geçtik bu 2. tedavi olacakMerhaba. Henüz başlamadık yazın başlayacağız. Doktor araştırıyoruz. Siz ne yaptınız
Merhaba.ucret nedir acaba ali osman beyin?Amin.Ali Osman bey.Siz?
32 bin tüp bebek ilacsız testlersiz fiyatMerhaba.ucret nedir acaba ali osman beyin?
32 bin tl + ilaç. İlaçlar için rapor geçerli oluyormuş.Merhaba.ucret nedir acaba ali osman beyin?
Hadi hayırlısı olsun. Son durum nedirMerhaba benim esimde bir kac adette olsa çıkış var o da bazen cikiyor bazen cikmiyor. Yarin adetimin 2. Günü nasipse başlayacağız
Daha önceki 2 tüp bebeği nerede yaptırdınız ? İnşallah bu son olur bebeğinizi kucağınıza alırsınız.günaydın kızlar, benimde 3. tüp bebek denemem muhtemleen bu yaz benimde transferim olur.
günaydın canımm, ilk tedavimi trakya üniversitehastanesinde yaptım tam bir hayal kırıklığıydı. İkinci denememi acıbadem bülent tıraş hocada yaptım. Genetiğe gönderilmiş 5aa kalitedeki embriyo transferi yapıldı, hamile kaldım keseyi gördüm ancak bir sonraki kontrolde kesenin boş olduğunu öğrendim, ilaçlarla düşük yaptırıldı. O anki ruh halimi inan şu an anlatamam bildiğin çöktüm. Ama kısa sürede toparladım kendimi çünkü hayat devam ediyor. Şu anda da Aret Kamar hocada tedavi görüyorum. 1 yumurta toplama işlemim oldu onda 1 embriyo 5. güne gitti ve donduruldu. Şu anda yeniden yumurta toplama için tedavi görüyorum.Daha önceki 2 tüp bebeği nerede yaptırdınız ? İnşallah bu son olur bebeğinizi kucağınıza alırsınız.
Başladık bakalm bugün 2. Kontrole gidicem muhtemelen bayram sonrası yumrlurta toplama olurHadi hayırlısı olsun. Son durum nedir
Hic indirim falan yapmadimi ucrette yaa ?konustunuzmu hic?32 bin tl + ilaç. İlaçlar için rapor geçerli oluyormuş.
İndirim yapmıyorlar net fiyat veriyorlar bir de 3 ayda bir zam gelebiliyor dedi. Hani şimdi bu fiyat ama bir kaç ay sonra ne olur bilemem diyolarHic indirim falan yapmadimi ucrette yaa ?konustunuzmu hic?
Merhaba, embriyoların kalitesini söylerken kullandıkları sayı embriyonun büyüklüğünü gösteriyor. İlk har bebeği oluşturan hücrelerin kalitesini ikinci harf de plasentayı yani bebeğin eşini oluşturan hücrelerin kalitesini gösteriyor. AA ise en iyisi zaten. Beni laboratuvardan aradiklarinda sayıya takılmayın önemli olan harfler demişlerdi.İnşallah pozitif sonuç alırız hepimiz sağlıkla olsun.Peki 1,2,3,4,5 ve 6 ne anlama geliyor neye göre acaba insan illaki tedirgin oluyor ilk denemem inşallah son olur
Ah ah ne 3 ayı ben bu tedavimdeyken başlayacağız diye gittim fiyat aldık ama antibiyotik kullandım diye doktorum erteledi. Ertesi ay gittiğimde anlaştığı hastane (embriyo dondurma-saklama-biyopsi ücretleri) zam yapmıştı 3 4 bin toplam fiyatta artış vardıİndirim yapmıyorlar net fiyat veriyorlar bir de 3 ayda bir zam gelebiliyor dedi. Hani şimdi bu fiyat ama bir kaç ay sonra ne olur bilemem diyolar
Merhaba, embriyoların kalitesini söylerken kullandıkları sayı embriyonun büyüklüğünü gösteriyor. İlk har bebeği oluşturan hücrelerin kalitesini ikinci harf de plasentayı yani bebeğin eşini oluşturan hücrelerin kalitesini gösteriyor. AA ise en iyisi zaten. Beni laboratuvardan aradiklarinda sayıya takılmayın önemli olan harfler demişle
Özelde yaptırmanın en kötü yanı fiyatı zaten sürekli artıyor. Hani ilkinde tutacağı kesin olsa ya da tedavi kesin sonuç verir diyebilinse o ücret ödenir.Ah ah ne 3 ayı ben bu tedavimdeyken başlayacağız diye gittim fiyat aldık ama antibiyotik kullandım diye doktorum erteledi. Ertesi ay gittiğimde anlaştığı hastane (embriyo dondurma-saklama-biyopsi ücretleri) zam yapmıştı 3 4 bin toplam fiyatta artış vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?