2023 Yaz Aylarında Tüp Bebek Yaptıracaklar

Selam kuzular martta transfer olmayı beklerken histeroskopi vs süreçlerden ötürü rahim dinlerindirme için benim transfer de yaza kaldı, çok heyecanlıyım kızlar çok da gerginim. Dondurulmuş embriyo transfer edilecek inşallah siz heyecanınızı nasıl attınız?. Düşününce embriyo tutunmazsa diye çok geriliyorum.

Merhaba benim esimde bir kac adette olsa çıkış var o da bazen cikiyor bazen cikmiyor. Yarin adetimin 2. Günü nasipse başlayacağız

Tüp bebek için bahçeci , Ali Osman bey , brüksel , eurofertil, a life , bir kaç özel doktor ve klinik ile görüştüm fiyat ve süreç hakkında bilgi aldım. Ama eşim azosperm olduğu için ürologta cok önemli. Bugün bütün günüm tüp bebek ve ürolog aramakla geçti. Hep telefonla görüştüm. Bu sürece gireceksek kafadan 50 100 bin arasını gözden cıkarmak gerekiyor

Daha önceki 2 tüp bebeği nerede yaptırdınız ? İnşallah bu son olur bebeğinizi kucağınıza alırsınız.
günaydın canımm, ilk tedavimi trakya üniversitehastanesinde yaptım tam bir hayal kırıklığıydı. İkinci denememi acıbadem bülent tıraş hocada yaptım. Genetiğe gönderilmiş 5aa kalitedeki embriyo transferi yapıldı, hamile kaldım keseyi gördüm ancak bir sonraki kontrolde kesenin boş olduğunu öğrendim, ilaçlarla düşük yaptırıldı. O anki ruh halimi inan şu an anlatamam bildiğin çöktüm. Ama kısa sürede toparladım kendimi çünkü hayat devam ediyor. Şu anda da Aret Kamar hocada tedavi görüyorum. 1 yumurta toplama işlemim oldu onda 1 embriyo 5. güne gitti ve donduruldu. Şu anda yeniden yumurta toplama için tedavi görüyorum.

Merhaba kızlar. Ben de kendi sürecimden bahsedeyim. Ekim ayında Maslak Acıbadem Bülent Tıraş hocada tedaviye başladım. 7 embriyo donduruldu 2 ay rahmi dinlendirdik. Transfer için hazırlanırken transferden birkaç gün önceki kontrolde estrofemin dozu fazla geldiğinden rahimde sıvı toplandığını gördük. İptal oldu o sebeple. Ocak ayında 2 tane 5ab embriyo transferi oldum. 9.gün sonucum 353 çıkmıştı çok sevindik kimyasal da değil dedim. Kötü bir şey olamaz gibi geliyordu çok mutlu olduk. Hatta değer yüksek olduğu için ikiz olabilir dediler. 6. Haftadan itibaren birkaç kez yoğun kanamam oldu. Maalesef 8 haftalıkken kalp atışları yavaş olduğu ve artık gelişmediği için Mart ayında kürtaj oldum. Toplamda 3 kez kalp atışı duymuştuk beni o yüzden çok sarstı bu süreç. Maddi manevi yıprandım. 29 gün sonra ilk adetimi oldum, bir sonraki adetimle birlikte tekrar rahim filmi istediler. Ondan bir sonraki ay başlayabileceğim Haziran veya temmuza kalacak gibi duruyor ikinci transferim. En büyük korkum tekrar aynılarını yaşamak sevincimizin kursağımızda kalması. Pozitif görsem şuan sevinemem gibi geliyor bana çok temkinli olacağım ister istemez

İnşallah pozitif sonuç alırız hepimiz sağlıkla olsun.Peki 1,2,3,4,5 ve 6 ne anlama geliyor neye göre acaba insan illaki tedirgin oluyor ilk denemem inşallah son olur
Merhaba, embriyoların kalitesini söylerken kullandıkları sayı embriyonun büyüklüğünü gösteriyor. İlk har bebeği oluşturan hücrelerin kalitesini ikinci harf de plasentayı yani bebeğin eşini oluşturan hücrelerin kalitesini gösteriyor. AA ise en iyisi zaten. Beni laboratuvardan aradiklarinda sayıya takılmayın önemli olan harfler demişlerdi.

İndirim yapmıyorlar net fiyat veriyorlar bir de 3 ayda bir zam gelebiliyor dedi. Hani şimdi bu fiyat ama bir kaç ay sonra ne olur bilemem diyolar
Ah ah ne 3 ayı ben bu tedavimdeyken başlayacağız diye gittim fiyat aldık ama antibiyotik kullandım diye doktorum erteledi. Ertesi ay gittiğimde anlaştığı hastane (embriyo dondurma-saklama-biyopsi ücretleri) zam yapmıştı 3 4 bin toplam fiyatta artış vardı

Teşekkür ederim cevabınız için evet dün doktora gittik o da bu şekilde açıklama yaptı ilk defa tüp bebek yaptırıyorum o yüzden pek bilgim yok :) inşallah sağlıkla olur benim ve benim gibi bekleyen herkesin.Siz de tedavi mi görüyorsunuz

Özelde yaptırmanın en kötü yanı fiyatı zaten sürekli artıyor. Hani ilkinde tutacağı kesin olsa ya da tedavi kesin sonuç verir diyebilinse o ücret ödenir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…