Maşallah kaç yumurtaniz toplandı?Oldu çok şükür 5 tane 5. Gün embriyosu oluştu. Ama 4 tane 6. Günde tamamladı
24 yum toplandı 22 tanesi olgun çıkmış. 13 tanesi döllenmiş bir tanesini 3. Günde 1 tanesini 5. Günde 4 tanesini 6. Günde dondurdular.Maşallah kaç yumurtaniz toplandı?
Ayni sorun benim eşimde de var .
Tese yapmak istemedik ama embryolar tutunmuyor bana bir türlü 3. denemem .
Tese olsa şansimiz daha mı çok olur diye düşünmeye başladım .
Kalan embryolarim da tutunmazsa belki .
Umarım bu sefer pozitif sonuç alırsınız24 yum toplandı 22 tanesi olgun çıkmış. 13 tanesi döllenmiş bir tanesini 3. Günde 1 tanesini 5. Günde 4 tanesini 6. Günde dondurdular.
Benim de ilk tedavim tese olmadan oldu 22 yum toplandı sadece 3 tanesi 3. Güne geldi bir tane transfer edildi tuttu ama sonrasında 6. Haftada düşük yaptım. Kalan iki tane hiç tutmadı. Uzun aradan sonra farklı merkezde başladık sperm sayısı ve morfoloji bozukluğu nedeniyle mikrotese önerdi Dr. Hem döllenme oranı çok oluyor hemde düşün riski azalır diye. Bizde kabul ettik ve iyi sonuç aldık henüz transfer olmadım düşün geçmişim olduğu için kan pıhtılaşma değerim çok yüksek çıktı ve testler istedi hsg istedi bu hafta onları halledeceğim sonrasında Dr ona göre tedavi uygulayacak canım sizin tam olarak sorun nedir?
Bizim olumsuz bir tese ameliyatımız var ARALIKTA bir yıl olacak. Eylül ayında Ankara Bahçeci ye gidelim diyorduk. Semra sertyel okuyunca Bi durdum tam olarak nasıl bir test spermiogram değil mi yapılanİyi akşamlar herkese. Eşim 6 ve 15 yaşlarında 2 kere lenfoma kanseri geçirmiş aldığı kemo ve radyoterapilerden dolayı azosperm. 8 yıllık evliyiz. 2017 de tedavisiz bodoslama bi tesemiz oldu sonuç sıfır. Daha sonra ara verdik. 2021 yılında istanbul bahçeçiye gittik bülent erola 6 ay sonra tese dedi ama biz istemedik ilaçlara 9 ay devam ettik. Daha sonra bu işin uzmanı olan embriyolog semra hocanın çalıştığı ankara A life hastanesine geldik burda test verdik hastanede detaylı sperm testi bakılıyor. Sperm oluşum evreleri var toplam 12 aşama ilk testimizde 10. Aşamada olduğumuzu öğrendik en son evrede eşim 4 ay takılı kaldı. Tabi burada üroloji doktoru mesut hocada tedavi oldu eşim. Nisan ayında çok şükür ilk çıkışımız oldu ve 3 tüp biriktirdik. Mayıs ayında opu işlemi oldu e2 yüksek çıktığı için transfer ertelendi dondurulmuş embriyo transferine karar verildi. Ve bugün transfer oldumLütfen imkanınız varsa buraya gelip detaylı bi sperm testi verip takip etmeniz.
Canım azospermi ile varikosel aynı şey mi oluyor12 milyon 40 milyon bunlar harika doğal yoldan hamile kalırdınız. O doktor neye dayanarak o kadar ilaç verdi. Sizin zaten varikosel ameliyatından sonra artmış hiç bişeye gerek yokmuş. Biz değil binler milyonlar 10 tane çıksa razı durumdayız. Bence o doktoru söylemelisiniz çok mağdur olan insan olur onun yüzünden. Peru mu aydos mu hangi doktor bilmemiz gerek. Çok üzüldüm. Bence bi kere çıktıysa yine çıkar. Ne zamandır sonuçlar sıfır hep üst üste sıfır mı oldu
Hayır canım aynı şey değil tabi ki. Varikosel ciddi düzeyde olursa sperm çıkışını engelleyebiliyor bazen Azospermi olan hastalar varikosel ameliyatı olunca sperm çıkıyor. Ama varikosel olan erkekler Azospermidir diye bi durum yokCanım azospermi ile varikosel aynı şey mi oluyor
Anladım canım teşekkür ederimHayır canım aynı şey değil tabi ki. Varikosel ciddi düzeyde olursa sperm çıkışını engelleyebiliyor bazen Azospermi olan hastalar varikosel ameliyatı olunca sperm çıkıyor. Ama varikosel olan erkekler Azospermidir diye bi durum yok
Ankara yollarını aşındırmaya devam ediyoruz Sd3 gördük bundan sonraki süreci merak ediyorum sd4 sonrası hücre çıkışı olur mu takılı mı kalırız kafamda deli sorularKızlar 2023 e girerken öğrenmiştik bu durumu 2024e giriyoruz şimdide gelişmelerimizi yazalım. Neler yapıyorsunuz ?
Olur canım olur Allahın izniyle sen kalbini ferah tutAnkara yollarını aşındırmaya devam ediyoruz Sd3 gördük bundan sonraki süreci merak ediyorum sd4 sonrası hücre çıkışı olur mu takılı mı kalırız kafamda deli sorular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?