Merhaba hanımlar, dün yaptığım hamilelik testim pozitif çıktı inşallah bende ağustos annesi olucam 2. Bebeğime. İlk hamileliğim çok zor geçmişti inşallah bu sefer kolay geçer
Merhaba hanımlar, dün yaptığım hamilelik testim pozitif çıktı inşallah bende ağustos annesi olucam 2. Bebeğime. İlk hamileliğim çok zor geçmişti inşallah bu sefer kolay geçer
Merhaba kızlar. Ayın 4 ünde beta hcg 1000 çıkmıştı bugün tekrar gittim ultrason da göründü kese 5.5mm imiş çok küçük şuan 3 haftalık falan olabilir dedi. Birde kesenin yan tarafında uzun bir akıntı gördü kanama olabilir dedi belkide herhangi bir sıvı bilemiyorum umarım kötü sonuçlanması dedi moralim çok bozuldu progeston verdi bebeğin tutunması için dedi. Böyle bir durum yaşayan oldumu?
Günaydın kızlar. Geceleri gaz sancısı yaşıyorum ve aşırı terliyorum biraz soğuk aldığım an gaz sıkışması yaşayıp kıvranıyorum ama sadece geceleri. Sizde de var mı böyle bir durum??
Ya ben de en son 1300 çıkmıştı beta cumartesi yaptırmıştım bir daha gitmedim gerek yok demişlerdi, tüp bebek olunca hesaplamalarda 5+1 görünüyor cumartesi keseye gideceğim görünür di mi ya acaba vajinal mı bakar yoksa normal mi ?
Bugün doktor kontrolüne gittik kızlar keseyi gördük çok şükür 7 8 mm civarı görünüyor dedi 1 Kasım sat tarihi 5 haftalık dedi şuan için bir sıkıntı yok 10 gün sonra bebeği görmek için çağırdı tekrar
Kanamam varmış ama canım o görünen uzun ince şey kanamaymış dışta yok kanama şuan sadece içte var. Şimdi başka bir doktora daha gidicem adam moralimi çok bozdu
Selam. Ben de ikinci kez anne olcam insallah beta 89 tup bebek , sat olarak degil de bizde hesaplama degisik 8 kasim olarak hesapladilar. Yani yarin 4+0 olacagiz. Aslan burclari geliyor
Kanamam varmış ama canım o görünen uzun ince şey kanamaymış dışta yok kanama şuan sadece içte var. Şimdi başka bir doktora daha gidicem adam moralimi çok bozdu
Bencede git canım moralini bozma sakın kal benim de lekelenmem vardı acile gitmiştim düşük başlayabilir demişti çok şükür bir şey olmadı 2 doktora gittim ikiside hayır düşük riskin yok dedi o öyle görmüş olabilir sen başka bir doktora daha görün
Selam. Ben de ikinci kez anne olcam insallah beta 89 tup bebek , sat olarak degil de bizde hesaplama degisik 8 kasim olarak hesapladilar. Yani yarin 4+0 olacagiz. Aslan burclari geliyor
Ya ben de en son 1300 çıkmıştı beta cumartesi yaptırmıştım bir daha gitmedim gerek yok demişlerdi, tüp bebek olunca hesaplamalarda 5+1 görünüyor cumartesi keseye gideceğim görünür di mi ya acaba vajinal mı bakar yoksa normal mi ?